Gość: turysta IP: 157.25.125.* 11.04.02, 11:27 Czy warto posiwecic urlop na taka objazdowke??? Czekam na wszelkie sygnaly, opinie no i oczywiscie praktyczne informacje, od tych ktorzy przezyli ekspedycje w tamtych rejonach... Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz Re: LITWA-LOTWA-ESTONIA IP: *.reykir.is 12.04.02, 01:00 Napewno warto. Ja bylem na takim objezdzie juz chyba ze 4 lata temu wiec moje informacje praktycznie juz sa pewnie nie aktualne, wiec moze ogolnie: 1. Litwa - piekna, zielona, bezpieczna, polecam Wilno, Trakai, gore krzyzy (Ryziu Kalnas), skansen w Rumsiskes (nad Niemnem), jesli lubisz wode, piekne lasy i spokoj to Auksztocki Park Narodowy (nazywany przez miejscowych litewska szwajcaria). Nocleg w Wilnie - hostels jakies 30 minut od rynku, ale nazwy ulicy nie pamietam. 2 Lotwa - najbardziej radziecka. Piekna Ryga (hostels byl kiedys w samym centrum starego miasta), nic innego na Lotwie mnie nie zachwycilo. 3. Estonia- najbardziej zachodnia, piekna tloczna starowka, bardzo warto zobaczyc. Nic innego nie widzialem. Moze ktos uzupelni. Najbardziej polecam Litwe, ale to kwestia gustu - najbezpieczniej, najtaniej, najbardziej swojsko, pieknie. Odpowiedz Link
Gość: andaluz Re: LITWA-LOTWA-ESTONIA IP: *.wall.soneralink.com 15.04.02, 16:14 Bylem tylko w Tallinie - naprawde polecam jest bardziej skandynawski niz rosyjski - piekna starowka. Spalem w jakims komunistycznym hotelu w na obrzezu choc chyba nie byl super tani. jezeli jestes zainteresowany poszukam. Powodzenia - udanej wycieczki. Odpowiedz Link
Gość: adam Re: LITWA-LOTWA-ESTONIA IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:11 opis wyprawy: wyprawa2000.w.interia.pl tamże mó mail polecam! Odpowiedz Link