Dodaj do ulubionych

Lizbona - czerwiec

24.04.17, 03:18
Festiwal Świętego Antoniego w Lizbonie. Punkt centralny uroczystości - 12-13 czerwca. Zwiedzanie Lizbony, koncerty fado oraz grillowane sardynki.
Wyjazd organizowany samodzielnie lub Wybrzeże Lizbońskie z Rainbow.
Szukam towarzystwa do wyjazdu 45-55 lat.
servanda@interia.pl
Obserwuj wątek
    • basiae1 Re: Lizbona - czerwiec 25.04.17, 16:11
      odezwij się
      jula29@op.pl
      pozdr
    • jola1974 Re: Lizbona - czerwiec 28.04.17, 13:38
      czesc
      odezwij sie , tez chetnie poleciałabym na kilka dni do Lizbony. Ja K43 kochajaca podróze zwiedzanie i fotografie :)
      jolapelczar94@gmail.com
    • milenka272 Re: Lizbona - czerwiec 30.04.17, 18:56
      Witam .Napisałam na podany adres,ale nie ma odzewu.A może znajdzie się ktoś jeszcze chętny na wyjazd do Portugalii w czerwcu.Nawet jest niezła oferta z biura do hotelu świetnie zlokalizowanego .dobre połączenie z Lizboną na Wybrzeżu Lizbońskim.Ja 50+ ,niekonfliktowa,niepaląca z Wrocławia
      • jolael1 Re: Lizbona - czerwiec 03.05.17, 20:06
        Chetnie wybiore się do Port.Możę być z Biurem .Ja 60 z Poznania
        • jago-da77 Re: Lizbona - czerwiec 04.05.17, 03:41
          Głównie chcę być w Lizbonie w trakcie kulminacji Świąt Świętego Antoniego, tj. 12-13.06.2017. W trakcie pobytu w Lizbonie jednodniowy wypad do Sintry. Tak, jak pisałam wcześniej, dla mnie nieodłącznym punktem tego wyjazdu jest muzyka fado. Koncert, klub, restauracja, uliczny występ lub inna farma. Jednak fado koniecznie. Porto również ewentualnie z Doliną Douro. Jestem z Dolnego Śląska, planuję wyjazd w układzie Berlin, Lizbona, Porto, Berlin (lub inne lotnisko) - ewentualnie odwrotnie, tak by być 12-13 czerwca w Lizbonie. Dokładny plan zależy od dostępności lotów.
          BP opcjonalnie, tak bym mogła być w Lizbonie 12-13 czerwca.
          Danuta
        • milenka272 Re: Lizbona - czerwiec 13.05.17, 23:11
          Kontakt milka10@onet.pl
      • jago-da77 Re: Lizbona - czerwiec 04.05.17, 03:32
        Do milenka272
        Niestety, nie otrzymałam Twojej wiadomości. Nadal szukam towarzystwa do wyjazdu do Lizbony w trakcie kulminacji Święta Świętego Antoniego, tj. 12-13.06.
        Jednak myślałam głównie o wyjeździe organizowanym samodzielnie. Planowałam w trakcie tego wyjazdu Sintrę i Porto oraz wylot z Berlina. Jestem również z Dolnego Śląska, z okolic Jeleniej Góry.
        Nie wykluczam oferty BP. Musi jedna być dobre połączenie do Lizbony.
        Dla mnie obowiązkowym elementem tego wyjazdu jest muzyka fado. Nie wyobrażam sobie Lizbony bez tej muzyki.
        Danuta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka