Dodaj do ulubionych

Wawa-Krakow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:39
Poradzcie prosze, jak NAJTANIEJ dojechac z Warszawy do Krakowa. Czy znajdzie
sie cos tanszego niz 36zl za bilet pociagiem po promocji? Znacie moze jakies
tansze autobusy?
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Wawa-Krakow 21.10.04, 00:01
      obawiam sie ,ze taniej to juz tylko rowerem:)
      A Autobusow jest wsciekle drogi PKS i polski Express ale raczej nei sa tansi
      niz 36 zl
      • Gość: ADAM Re: Wawa-Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:01
        Heja...
        Istnieje coś takiego jak LAST MINUTE w INTERCITY, bilet kosztuje 10 zł!!!!!!!!
        zależy od pociągu(nie wszystkie) i dnia wyjazdu..
        Proponuję sprawdzić na stronie INTERCITY
        TANIEJ JUŻ NIE MOŻNA!!!!
        pozdrawiam i życze udanej wycieczki...
        • Gość: turystka Re: Wawa-Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:27
          Dziekuje Wam za odpowiedzi:) Niestety taniej sie faktycznie nie da:(, a last
          minute oczywiscie nie dziala na tak 'chodliwej' trasie.
          • Gość: ADAM Re: Wawa-Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:37
            No faktycznie....można się było tego spodziewać. Przypomniało mi sie, że jest
            coś takiego jak "UMAWIANY AUTOSTOP" mają swoją strone w internecie...
            cholera nie pamiętam adresu, musisz pogoooglać...jest bezpiecznie, bo kontakty-
            adresy PRZEWOŻNIKÓW zostają....to może tu...?
            • Gość: turystka Re: Wawa-Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:52
              o, to poszukam, chociaz nie wiem, czy bym sie nie bala... ale dzieki za pomysl:)
              • Gość: ADAM Re: Wawa-Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:32
                MAM ! www.jazdazagrosze.pl/index.php?module=help
    • Gość: on Re: Wawa-Krakow IP: *.170-78-194.adsl-fix.skynet.be 27.10.04, 10:44
      auto stop
      lub jak masz duzo czasu pospieszny przez Kielce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka