kj6 04.01.05, 19:11 Czy ktoś podrózował indywidualnie po Kubie? Byłbym wdzięczny za info - szczególnie nt. noclegów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldek Re: Kuba - indywidualnie - info IP: 217.204.97.* 05.01.05, 15:03 Tesknisz za dawnymi dobrymi czasami ??? Jedz lepiej na Bialorus znacznie taniej i blizej Odpowiedz Link
kj6 Re: Kuba - indywidualnie - info 08.01.05, 07:22 Bliżej - nie znaczy lepiej. A w podróżach chodzi mi przede wszystkim o inną przyrodę, kulturę - nie o politykę Odpowiedz Link
Gość: KRZYS CZESC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:47 Byłem tam miesiac i wybieram sie znów napisz jesli jeszcze cie to interesuje perfectstranger1@gazeta.pl Odpowiedz Link
Gość: walrus2 Re: Kuba - indywidualnie - info IP: *.abhsia.telus.net 27.03.05, 06:16 Noclegi na Kubie mozna miec w,, Casa particular,,[prywatne domy]10-20 $ U.S.czesto z posilkiem.Znajdziesz je w Kazdym wiekszym miescie na Kubie.Pozdr. Odpowiedz Link
Gość: beti Re: Kuba - indywidualnie - info IP: *.u.wavenet.pl 02.04.05, 20:18 Ale jak znależć te "Casa particular"? Są jakieś tabliczki jak nad naszym polskim morzem, czy jak? A nie można tego internetowo zarezerwowac? Odpowiedz Link
mojito Casas particulares. 02.04.05, 21:22 Hola Amiga, casas particulares sa wszechobecne na Kubie z wyjatkiem Varadero. Znajdziesz je bardzo latwo. Kubanczycy nie pozwola Tobie casas przeoczyc. Oznaczone sa dwoma niebieskimi trojkatami ^ jeden w drugim i napisem Arrendador Inscripto na bialej tabliczce. Wrzuc do google.com haslo "casas particulares Cuba" i pojawia sie dziesiatki adresow. Buen viaje, mojito. Odpowiedz Link
Gość: tom Re: Kuba - indywidualnie - info IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.05, 09:11 kurcze, zazdroszcze ci. kuba jest super. jak na razie jest bezpiecznie. turysci jak święte krowy :))) w noclegach ci nie pomoge, mieszkałem w hotelu. bralismy samochod ( ok 60 usd za dzień) raz korzystalismy z samolotu. niestety jedyna wada ta kasa. nam strasznie dużo poszło. do tej pory nie łapie jak to jest z knajpami ale kazda wizyta to ok 20 usd. ( kubanczycy zarabiaja ok 30-50) wino cholernie drogie, rum tanizna. :))))) KONIECZNIE JEDŻ DO DOMU HEMINGWEYA!!!!!! super - jest ze 20- 30 km od hawany. nie zapomnij o barach w hawanie:)))))) pojade na pewno jeszcze raz Odpowiedz Link