Dodaj do ulubionych

towarzyszka do wspolnych wyjazdow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:39
Poszukuje kobiety po 40. do wyjazdu na narty (luty -marzec), a pozniej moze
na jakas wspolna wyprawe wakacyjna
Obserwuj wątek
    • marlena12 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 08.02.05, 23:07
      Narty odpadają, ale wyjazd wakacyjny chętnie.
      Napisz proszę na priv marlena12@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.uwm.edu.pl 09.02.05, 11:45
        Tez poszukuje(realistka12@wp.pl). Jestem zainteresowana dalekimi trasami
        • Gość: eskapada Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.02.05, 14:35
          I ja, i ja!!!
          • Gość: sonia Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:05
            napisz jakim kierunkiem jestes zainteresowana i czy rowniez narty wchodza w
            gre. Moze podasz swojegon maila
            Sonia
    • renek01 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 10.02.05, 11:33
      Heyka! ja tez poszukuję współpaczki do wakacyjnego wyjazdu w ciepłe kraje-
      podaję maila: renek@pf.pl
      Renia
      • ewa20051 Re: (od realistki12) 10.02.05, 13:06
        W odpowiedzi do wszystkich zainteresowanych.Narty w moim przypadku nie wchodza
        w rachube(nie lubie zimy), wyjazdy wypoczynkowe tez nie.Tylko objazdowki.Nie
        lubie sie wylegiwac w sloncu, lubie natomiast zwiedzac. Chcialabym poznac grono
        kobiet w wieku 35-45 lat, ktore lubia i sa w stanie pozwolic sobie raz na jakis
        czas na egzotyczna podroz.Wyjazd moze byc przez biuro podrozy, i wtedy nie
        musialybysmy doplacac do pokoju jednoosobowego, lub na wlasna reke (tutaj mozna
        jechac w grupie, niekoniecznie we dwie, ale np. cztery). Preferowane kierunki
        to Chiny, Meksyk, Australia i Nowa Zelandia, moze Kuba.Kazda inna ciekawa
        propozycja jest godna przemyslenia. Gdyby bylo nas kilka, moglybysmy
        zorganizowac jakies 2-dniowe spotkanie na Mazurach , aby sie poznac i
        porozmawiac o ewentualnych wyjazdach. Kazda z nas ma pewne ograniczenia typu
        termin urlopu, obowiazki itp.Przy kilku czy kilkunastu osobach latwiej bedzie
        znalezc towarzyszke do podrozy w wybranym terminie.Osoby zainteresowane
        proszone sa o kontakt na adres emailowy: ewa20015@gazeta.pl
    • Gość: sonia Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:20
      cos chyba z twoim adresem jest nie tak
      • ewa20051 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 02.03.05, 14:06
        Wlasnie ktos mi uswiadomil, ze podalam blednie adres.ewa20051@gazeta.pl, a nie
        ewa20015@gazeta.pl. Przepraszam zainteresowanych:-)
    • candy13 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 07.03.05, 19:25
      co prawda narty zupelnie mnie nie interesuja, nie lubie sportow zimowych
      podobnie jak nie lubie zimy.
      tropiki to jest to!! wielokrotnie wyjezdzalam solo, i ma to duzo uroku ale
      czasami fajnie tez jest miec towarzystwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka