Gość: sonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:39 Poszukuje kobiety po 40. do wyjazdu na narty (luty -marzec), a pozniej moze na jakas wspolna wyprawe wakacyjna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlena12 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 08.02.05, 23:07 Narty odpadają, ale wyjazd wakacyjny chętnie. Napisz proszę na priv marlena12@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: ewa Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.uwm.edu.pl 09.02.05, 11:45 Tez poszukuje(realistka12@wp.pl). Jestem zainteresowana dalekimi trasami Odpowiedz Link
Gość: eskapada Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.02.05, 14:35 I ja, i ja!!! Odpowiedz Link
Gość: sonia Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:05 napisz jakim kierunkiem jestes zainteresowana i czy rowniez narty wchodza w gre. Moze podasz swojegon maila Sonia Odpowiedz Link
renek01 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 10.02.05, 11:33 Heyka! ja tez poszukuję współpaczki do wakacyjnego wyjazdu w ciepłe kraje- podaję maila: renek@pf.pl Renia Odpowiedz Link
ewa20051 Re: (od realistki12) 10.02.05, 13:06 W odpowiedzi do wszystkich zainteresowanych.Narty w moim przypadku nie wchodza w rachube(nie lubie zimy), wyjazdy wypoczynkowe tez nie.Tylko objazdowki.Nie lubie sie wylegiwac w sloncu, lubie natomiast zwiedzac. Chcialabym poznac grono kobiet w wieku 35-45 lat, ktore lubia i sa w stanie pozwolic sobie raz na jakis czas na egzotyczna podroz.Wyjazd moze byc przez biuro podrozy, i wtedy nie musialybysmy doplacac do pokoju jednoosobowego, lub na wlasna reke (tutaj mozna jechac w grupie, niekoniecznie we dwie, ale np. cztery). Preferowane kierunki to Chiny, Meksyk, Australia i Nowa Zelandia, moze Kuba.Kazda inna ciekawa propozycja jest godna przemyslenia. Gdyby bylo nas kilka, moglybysmy zorganizowac jakies 2-dniowe spotkanie na Mazurach , aby sie poznac i porozmawiac o ewentualnych wyjazdach. Kazda z nas ma pewne ograniczenia typu termin urlopu, obowiazki itp.Przy kilku czy kilkunastu osobach latwiej bedzie znalezc towarzyszke do podrozy w wybranym terminie.Osoby zainteresowane proszone sa o kontakt na adres emailowy: ewa20015@gazeta.pl Odpowiedz Link
Gość: sonia Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:20 cos chyba z twoim adresem jest nie tak Odpowiedz Link
ewa20051 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 02.03.05, 14:06 Wlasnie ktos mi uswiadomil, ze podalam blednie adres.ewa20051@gazeta.pl, a nie ewa20015@gazeta.pl. Przepraszam zainteresowanych:-) Odpowiedz Link
candy13 Re: towarzyszka do wspolnych wyjazdow 07.03.05, 19:25 co prawda narty zupelnie mnie nie interesuja, nie lubie sportow zimowych podobnie jak nie lubie zimy. tropiki to jest to!! wielokrotnie wyjezdzalam solo, i ma to duzo uroku ale czasami fajnie tez jest miec towarzystwo. Odpowiedz Link