Dodaj do ulubionych

Tani hotel na Manhattanie, please.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:43
Szukam jakiegoś taniego hotelu w lipcu na Manhattanie. Jeśli znacie namiar na
takie miejsce, będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • sly12 Tani, dobry, w samym centrum hotel :)))))))). 09.02.05, 16:32
      Podaj jak taniego szukasz.
    • orrangge Re: Tani hotel na Manhattanie, please. 09.02.05, 21:48
      niestety hotele nie są tanie ja rok temu nocowłam w hostelu cena była ok 30 $
      za noc od osoby (w 12 osobowym dormitorium!!!) jeżeli szukasz czegoś podobnego
      to zobacz na stronie www.cheap-hostels-in.com/new-york.htm
      wiem że spoko jest Chelsea center ja mieszkałam w jazz hostel zaraz oboc
      central parku pare minut od metra więc dojazd wszędzie był niezły. Jest jeszcz
      pytanie czy szukasz lokum w downtown czy uptown, w downtown są wiadomo
      zdecydowanie droższe, ale wszedzie na piechotkę. Pare razy zdażyło mi się
      przespacerować z bronksu (prawie) do strefy zero czyli w miejsce dawnych twin
      towers zajmuje to troszkę czasu ale warto więc polecam hostele w okolicach
      central park i spacerki do centrum.
      pozdr
      • Gość: julka Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:06
        Orrangge, czy znasz portale internetowe lub gazetki studencki (jakis city
        magazine) w ktorym mozna zamiescic bezplatnie ogloszenie o wynajmie mieszkania
        lub gdzie sa ogloszenia homeexchange ?

dzieki i pzdr,
        j
        • ampolion Re: Tani hotel na Manhattanie, please. 22.02.05, 04:46
          Wpisz ogloszenie w Bazarynke - wystarczy w Googlu wpisac Bazarynka. Jest to
          polski i angielski portal ogloszeniowy w NY.
          • Gość: uhu Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: *.ny325.east.verizon.net 22.02.05, 15:00
            jezeli juz cos znajdziesz to poczytaj opinie internautow. Chwile temu szukalem
            i najtanszymi (ok. 60$-80$ za pokoj) wydawaly sie: Columbus, West Side Inn,
            West End Studios. Jednak opinie o nich byly raczej niepochlebne.
            pozdrawiam
            uhu
            • Gość: julka Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:04
              ampolion, wielkie dzieki za hint na bazarynke, dosc zabawny portal....

pzdr
              j
              • Gość: rosko Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: 195.41.66.* 03.03.05, 13:43
                Irokez - doba w okolicach 42 dolarow. Ceny oficjalne wyzsze nia po przybyciu do
                hotelu. Sam hotel zas o dosc marnym standarcie ale da sie przezyc. Dobra
                lokalizacja ponizej Central Parku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka