Gość: WAneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:43 Szukam jakiegoś taniego hotelu w lipcu na Manhattanie. Jeśli znacie namiar na takie miejsce, będę wdzięczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sly12 Tani, dobry, w samym centrum hotel :)))))))). 09.02.05, 16:32 Podaj jak taniego szukasz. Odpowiedz Link
orrangge Re: Tani hotel na Manhattanie, please. 09.02.05, 21:48 niestety hotele nie są tanie ja rok temu nocowłam w hostelu cena była ok 30 $ za noc od osoby (w 12 osobowym dormitorium!!!) jeżeli szukasz czegoś podobnego to zobacz na stronie www.cheap-hostels-in.com/new-york.htm wiem że spoko jest Chelsea center ja mieszkałam w jazz hostel zaraz oboc central parku pare minut od metra więc dojazd wszędzie był niezły. Jest jeszcz pytanie czy szukasz lokum w downtown czy uptown, w downtown są wiadomo zdecydowanie droższe, ale wszedzie na piechotkę. Pare razy zdażyło mi się przespacerować z bronksu (prawie) do strefy zero czyli w miejsce dawnych twin towers zajmuje to troszkę czasu ale warto więc polecam hostele w okolicach central park i spacerki do centrum. pozdr Odpowiedz Link
Gość: julka Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:06 Orrangge, czy znasz portale internetowe lub gazetki studencki (jakis city magazine) w ktorym mozna zamiescic bezplatnie ogloszenie o wynajmie mieszkania lub gdzie sa ogloszenia homeexchange ? dzieki i pzdr, j Odpowiedz Link
ampolion Re: Tani hotel na Manhattanie, please. 22.02.05, 04:46 Wpisz ogloszenie w Bazarynke - wystarczy w Googlu wpisac Bazarynka. Jest to polski i angielski portal ogloszeniowy w NY. Odpowiedz Link
Gość: uhu Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: *.ny325.east.verizon.net 22.02.05, 15:00 jezeli juz cos znajdziesz to poczytaj opinie internautow. Chwile temu szukalem i najtanszymi (ok. 60$-80$ za pokoj) wydawaly sie: Columbus, West Side Inn, West End Studios. Jednak opinie o nich byly raczej niepochlebne. pozdrawiam uhu Odpowiedz Link
Gość: julka Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:04 ampolion, wielkie dzieki za hint na bazarynke, dosc zabawny portal.... pzdr j Odpowiedz Link
Gość: rosko Re: Tani hotel na Manhattanie, please. IP: 195.41.66.* 03.03.05, 13:43 Irokez - doba w okolicach 42 dolarow. Ceny oficjalne wyzsze nia po przybyciu do hotelu. Sam hotel zas o dosc marnym standarcie ale da sie przezyc. Dobra lokalizacja ponizej Central Parku. Odpowiedz Link