Dodaj do ulubionych

Szukam ....

IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.08.02, 14:45
Poszukuje chętnej osoby do spędzenia ze mną wakacji w drugiej połowie
września.
Obserwuj wątek
    • Gość: ferraro Re: Szukam .... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 09:05
      Witaj Agnieszko... A dokąd planujesz sie wybrać? Chętnie dowiem się czegoś
      więcej. afitos@poczta.onet.pl to ja... Zapraszam:)
      • Gość: mitra.adam@poczta. Re: Szukam .... IP: *.tonet.pl 30.08.02, 15:34
        Agnieszko
        Powiem tak Hiszpania - Maroko 7-20 wrzesień. Jedziemy samochodem brakuje nam
        4osoby
        mamy tam własny apartament tak że nie ma mowy o jakimkolwiek siedzieniu na
        walizkach. Narazie jedziemy ja, Karolina i Marcin
        Całkowity (ale już wszyskie wydatki opłaty jedzenie itp) koszt około 1500
        plan podróży: Startujemy rano 7 z Poznania. Samochód mamy dobry z klimatyzację
        także mimo długiej podróży będzie w miarę wygodnie. Oczywiście każdy zabiera do
        samochodu taką muzykę jaka mu pasuję (Płyty CD). W niedzielę do południa
        lądujemy w Barcelonie i tam cały dzień głównie architektura Gaudiego. Wyruszamy
        dalej i na poniedziałek rano jesteśmy na miejscu czyli 60km na zachód od
        Malagi. Apartament naprawdę komfortowy przy samej plaży. Przez pierwsze dwa
        dni...leżymy. Czyli opalanie, basen, nocą morze, rakija z martini, wino i
        oliwki. Trzeciego dnia ruszamy do Maroka na 2-3 dni i jedziemy aż na saharę w
        Atlas Wysoki. Wracając prawdopodobnie Casablanka. Z powrotem Hiszpania i
        zwiedzanie ale bez pośpiechu. Garganda del Horro, Ronda, w między czasie jakaś
        dyskoteka w Maladze i któregoś dnia Mulchacen czyli najwyższa góra w Hiszpanii
        oraz pałac Alhambra w Granadzie. A potem to już spontan do 18 kiedy to ruszamy
        w drogę powrotną i 20 jesteśmy cali opaleni w Polsce. Byłem tam już dwa razy
        także miejsca i drogę mam opanowaną. Naprawdę miłe towarzystwo. Jak chcesz to
        wysyłam zdjęcia z zeszłego roku. Niestety decyzję trzeba podjąć szybko bo w
        najpóżniej w poniedziałek trzeba wysłać paszporty do ambasady Maroka w sprawie
        wizy. Pozdrawiam
        Adam
        mitra.adam@poczta.fm
    • vader01 Re: Szukam .... 23.08.02, 14:51
      jezeli odpowiadają Ci słowacki Tatry + ew. sł. Raj- jestem do dyspozycji.
      Pasuje mi termin w przedziale 5-22.09.Transport samochod lub kolej.
      kontakt: vader01@gazeta.pl
    • Gość: nara Re: Szukam .... IP: *.acn.pl / 10.129.130.* 30.08.02, 00:20
      Czesc, Ja tez poszukuje osoby dla spedzenia wakacji we wrzesniu. Chce leciec.
      Moze Kreta, Chorwacja.....
      Odezwij sie narach@idee.ngo.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: Grzesiek Re: Szukam .... IP: *.azoty.pulawy.pl 06.09.02, 07:40
      Cześć, Mam konkretną propozycję na wyjazd do Alanyi 13.09 dwa tygodnie hotel
      Melissa, wszystko w cenie 1609 zł, oferta z biura Pegas. Piszę konkretnie o tej
      ofercie, ponieważ jadą tam moi znajomi (chłopak z dziewczyną). Mam 27 lat.
      Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na adres: ekonom.g@hoga.pl Grzesiek
    • Gość: niania Re: Szukam .... IP: *.rgsa.pl 06.09.02, 08:06
      Agnieszko,
      chciałabym w tym terminie polecieć na Santorini lub do Portugalii, zobacz mój
      wątek "Portugalia, Santorini - kto ze mną". Ewentualnie pisz bezpośrednio:
      nianiaw@wp.pl
      Miłego dnia
      niania :-)))
      • Gość: . Re: Szukam .... IP: *.icm.edu.pl / *.adb.pl 06.09.02, 10:07
        .
    • Gość: martolaj Re: Szukam .... IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 06.09.02, 14:56
      a ja cię kocham...
      martolaj@wp.pl
      • Gość: Agnieszka Re: Szukam .... IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.09.02, 18:22
        Gość portalu: martolaj napisał(a):

> a ja cię kocham...
        > martolaj@wp.pl
        hmm ... nie sądzę, ale miło, że ktoś o mnie w taki sposób myśli
    • jasiek_koc Re: Szukam .... 26.09.02, 20:45
      A ja zapraszam cie na spacer po Łazienkach oczywiscie taki nwakacyjny.
      • aga777 Re: Szukam .... 28.09.02, 01:24
        jasiek_koc napisał:

> A ja zapraszam cie na spacer po Łazienkach oczywiscie taki nwakacyjny.

A ja bardzo dziękuję za zaproszenie. Dawno nie byłam w Warszawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka