Gość: Agnieszka IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.08.02, 14:45 Poszukuje chętnej osoby do spędzenia ze mną wakacji w drugiej połowie września. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferraro Re: Szukam .... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 09:05 Witaj Agnieszko... A dokąd planujesz sie wybrać? Chętnie dowiem się czegoś więcej. afitos@poczta.onet.pl to ja... Zapraszam:) Odpowiedz Link
Gość: mitra.adam@poczta. Re: Szukam .... IP: *.tonet.pl 30.08.02, 15:34 Agnieszko Powiem tak Hiszpania - Maroko 7-20 wrzesień. Jedziemy samochodem brakuje nam 4osoby mamy tam własny apartament tak że nie ma mowy o jakimkolwiek siedzieniu na walizkach. Narazie jedziemy ja, Karolina i Marcin Całkowity (ale już wszyskie wydatki opłaty jedzenie itp) koszt około 1500 plan podróży: Startujemy rano 7 z Poznania. Samochód mamy dobry z klimatyzację także mimo długiej podróży będzie w miarę wygodnie. Oczywiście każdy zabiera do samochodu taką muzykę jaka mu pasuję (Płyty CD). W niedzielę do południa lądujemy w Barcelonie i tam cały dzień głównie architektura Gaudiego. Wyruszamy dalej i na poniedziałek rano jesteśmy na miejscu czyli 60km na zachód od Malagi. Apartament naprawdę komfortowy przy samej plaży. Przez pierwsze dwa dni...leżymy. Czyli opalanie, basen, nocą morze, rakija z martini, wino i oliwki. Trzeciego dnia ruszamy do Maroka na 2-3 dni i jedziemy aż na saharę w Atlas Wysoki. Wracając prawdopodobnie Casablanka. Z powrotem Hiszpania i zwiedzanie ale bez pośpiechu. Garganda del Horro, Ronda, w między czasie jakaś dyskoteka w Maladze i któregoś dnia Mulchacen czyli najwyższa góra w Hiszpanii oraz pałac Alhambra w Granadzie. A potem to już spontan do 18 kiedy to ruszamy w drogę powrotną i 20 jesteśmy cali opaleni w Polsce. Byłem tam już dwa razy także miejsca i drogę mam opanowaną. Naprawdę miłe towarzystwo. Jak chcesz to wysyłam zdjęcia z zeszłego roku. Niestety decyzję trzeba podjąć szybko bo w najpóżniej w poniedziałek trzeba wysłać paszporty do ambasady Maroka w sprawie wizy. Pozdrawiam Adam mitra.adam@poczta.fm Odpowiedz Link
vader01 Re: Szukam .... 23.08.02, 14:51 jezeli odpowiadają Ci słowacki Tatry + ew. sł. Raj- jestem do dyspozycji. Pasuje mi termin w przedziale 5-22.09.Transport samochod lub kolej. kontakt: vader01@gazeta.pl Odpowiedz Link
Gość: nara Re: Szukam .... IP: *.acn.pl / 10.129.130.* 30.08.02, 00:20 Czesc, Ja tez poszukuje osoby dla spedzenia wakacji we wrzesniu. Chce leciec. Moze Kreta, Chorwacja..... Odezwij sie narach@idee.ngo.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Grzesiek Re: Szukam .... IP: *.azoty.pulawy.pl 06.09.02, 07:40 Cześć, Mam konkretną propozycję na wyjazd do Alanyi 13.09 dwa tygodnie hotel Melissa, wszystko w cenie 1609 zł, oferta z biura Pegas. Piszę konkretnie o tej ofercie, ponieważ jadą tam moi znajomi (chłopak z dziewczyną). Mam 27 lat. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na adres: ekonom.g@hoga.pl Grzesiek Odpowiedz Link
Gość: niania Re: Szukam .... IP: *.rgsa.pl 06.09.02, 08:06 Agnieszko, chciałabym w tym terminie polecieć na Santorini lub do Portugalii, zobacz mój wątek "Portugalia, Santorini - kto ze mną". Ewentualnie pisz bezpośrednio: nianiaw@wp.pl Miłego dnia niania :-))) Odpowiedz Link
Gość: martolaj Re: Szukam .... IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 06.09.02, 14:56 a ja cię kocham... martolaj@wp.pl Odpowiedz Link
Gość: Agnieszka Re: Szukam .... IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.09.02, 18:22 Gość portalu: martolaj napisał(a): > a ja cię kocham... > martolaj@wp.pl hmm ... nie sądzę, ale miło, że ktoś o mnie w taki sposób myśli Odpowiedz Link
jasiek_koc Re: Szukam .... 26.09.02, 20:45 A ja zapraszam cie na spacer po Łazienkach oczywiscie taki nwakacyjny. Odpowiedz Link
aga777 Re: Szukam .... 28.09.02, 01:24 jasiek_koc napisał: > A ja zapraszam cie na spacer po Łazienkach oczywiscie taki nwakacyjny. A ja bardzo dziękuję za zaproszenie. Dawno nie byłam w Warszawie. Odpowiedz Link