Dodaj do ulubionych

POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA

IP: *.chello.pl 07.10.05, 14:16
Polska rodzina od lat mieszkająca w Londynie wynajmie pokój w swoim domu
rozsądnej i odpowiedzialnej osobie. Extra miejsce, II strefa, dom z ogródkiem.
Warunki rewelacja - jak u Polaków (a nie Hindusów, Turków czy Arabów w V
strefie). Absolutnie nie pobieram żadnych opłat.
Proszę o kontakt osoby, tylko i wyłącznie poważnie zainteresowane ogłoszeniem.
Wszelkie informacje pod nr: 507 - 190 - 884
Oszołomy, sekciarze i szukający wrażeń - Nie dzwońcie! bo naprawdę nie ma sensu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzes Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: 193.30.160.* 07.10.05, 14:48
      bardzo ciekawe, odezwe sie w tej sprawie i rozpuszcze wici wsrod znajomych :)
      powodzenia w poszukiwaniach.
      • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 15:23
        Jak zawsze... Super pomocny Grześ :-) Czy już Ci mówiłam, kiedyś że jak zostanę
        Prezesem Orlenu to Ty bedziesz moją "prawą ręka"?
        • Gość: the same Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: 193.30.160.* 07.10.05, 15:31
          i to bylo by najlepsze miejsce dla mnie :) tak !! prezesura :)) lub asystent
          prezesa Dorotki hehe moze nareszcie skonczylby sie bajzel w polskim przemysle
          naftowym, nie byloby afery paliwowej etc no to czekam na wiesci.. o nominacji
          na prezesa :))
          • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 15:38
            nie bądź taki pewien co by było gdyby ... punkt widzenia zależy od punktu
            siedzenia...
            • Gość: also me Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: 193.30.160.* 07.10.05, 15:40
              a punkt siedzenia od ilosci alkoholu we krwi :P w gdybanie sie nie warto bawic
              masz racje, ale miec marzenia "prawej reki" :))) no to moze ja wspomoge twoja
              prezesure :) utworzymy cos na ksztalt skull&bones :) i... do przodu :)
              • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 15:50
                "republika kolesi"? z ostoją sprawiedliwości - prawnikiem Grzegorzem jako
                Głównodowodzącym. THAT'S IT! Idealnie wpisuje się w nasz polski matrix
                • Gość: buuuuczek Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: 193.30.160.* 07.10.05, 15:55
                  no wlasnie, tak mi sie czasami wydaje, ze powininem zostac ministrem idacym pod
                  reke z Temida :) wtedy bylby porzadek niewatpliwie... ale do republiki kolesi
                  nigdy nie bedzie mi po drodze, nie tedy droga wiedziec moja do spelnienia, a
                  zpolityka mialem juz do czynienia by wiedziec, ze jednak nie warto sie w to
                  paplac, dlatego w niedziele niestety zbojkotuje wybory, no chyba ze pojde na b-
                  czerw. krawat :)
              • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 15:55
                najwyzej potem będziesz się tłumaczył, ze przecież nie miałeś wiedzy, ze moja
                znajomośc przemysłu naftowego jest mniej wiecej taka jak doktorka Jamrożego o
                ekonomii
                • Gość: Grzes Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: 193.30.160.* 07.10.05, 15:57
                  i tak mi pozniej nic nie zrobia, bo co moga ? a obecni kolesie jaka ponosza
                  odpowiedzialnosc ? jak lecialy te slowa piosnki ludowej :) "mniej niz
                  zeeeeerrooooooo..." wrrrr najbardziej boli ze ludzie sie na to daja nabierac po
                  raz setny.
                  • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 16:09
                    Grzesiu, to chyba nie do końca jest tak, że ludzie dają się nabierać. Mi się
                    wydaje że ludzie mają nadzieję na coś tam i szczerze wierzą ze tak może być.
                    Jedni widzą nadzieję w KWA KWA, drudzy w Donaldzie, jeszcze inni w Korwinie i
                    ich programach.
                    • Gość: Grzes Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: 193.30.160.* 07.10.05, 16:15
                      racja, maja nadzieje, ja te nadzieje utracilem jakis czas temu, po tym jak
                      zobaczylem co sie wyrabia od wewnatrz. w zgorze syn wceprokuratora okregowego
                      zabil chlopaka na przejsciu ktory przechodzil rowerem, pomijam wykroczenie z
                      kodeksu drogowego pt wyprzedzanie na przejsciu dla pieszych, ale.. gdyby ta
                      sytuacja przytrafila sie ktoremus z nas niestety w ciagu 5 min dostalby 3 mce
                      aresztu na dzien dobry, a on ? jezdzi wolno i prokurator nie uznal,
                      ze "istnieje obawa matactwa w sledztwie"... moge opowiadac caly wieczor :( na
                      szczescie sa tez inne przyjemne tematy do rozmowy :)
                      • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 16:25
                        Wiesz, moze porozmawiamy o tym face to face - kiedyś tam. Nie za bardzo chce mi
                        się teraz klepać w klawiaturę, Tobie pewnie też.
                  • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 16:14
                    ja np. nie wyobrazam sobie sytuacji że Iksiński z wioski Pcim idzie zagłosować
                    na Wieśmina - wie, że on to populista i nabiera go - ale ok. ksiadz na
                    niedzielnej sumie kazał to idę głosować.
                    • veilchen_ck Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA 07.10.05, 16:43
                      a nie jedziecie przypadkiem na mecz w srode do manchesteru i powrot??? i
                      przygarnelibyscie rodaka z Kielc i Szweda, ktorzy sie chetnie dorzuca do
                      benzyny itd??? :)))
                      jakby cos to piszcie veilchen_ck@gazeta.pl sprawa dosyc pilna, bo 12
                      pazdziernika nadchodzi wielkimi krokami...
                      • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 17:00
                        Ja akurat nie jadę, ale moi znajomi będą wracali do Londynu samochodem. Dowiem
                        się dokładnie kiedy i napiszę maila na podany adres. Jeżeli tylko termin będzie
                        im odpowiadał to podejrzewam, że nie będzie problemu. Pozostałaby tylko kwestia
                        biletu na prom. W ostatniej chwili są bardzo drogie.
                        Do Manchester'u jest ok. 200 mil od Londynu więc dalej musieli byście sobie
                        jakoś dotrzeć. No i powrót
                        dorotkin
    • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 07.10.05, 17:09
      W związku z pytaniami dodam kilka szczegółów.
      Dom znajduje się na WORNINGTON ROAD , 5 minut spacerkiem do dwóch stacji metra:
      Westbourd Park lub Ladbroke Grove. Do City 15 minut autobusem. Do Hyde Park 10
      minut autobusem 52. Przystanek niedaleko od domu. Komunikacja bardzo dobra.
    • Gość: Maciej Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.tvteletronik.pl 08.10.05, 14:57
      Witaj, taki tygodniowy pobyt też wchodzi w grę?
      • Gość: dorotkin Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA IP: *.chello.pl 08.10.05, 15:59
        Myślę, że dopóki nie ma w tej chwili nikogo na dłuższy pobyt to bardzo
        prawdopodobne, że kilka dni będziesz mógł pomieszkać.
        • veilchen_ck Re: POKÓJ W LONDYNIE - EXTRA MIEJSCE - 2 STREFA 08.10.05, 16:04
          dorotkin: dzieki za zainteresowanie.. :) nas interesuje podroz londyn-
          manchester-londyn.. jesli mozesz w tym temacie pomoc to masz duze piwo, kawe,
          whatever :))))) mecz jest 12 pazdz. w srode.. najlepiej jechac w srode i po
          meczu od razu powrot.. pozdrawiam.. veilchen_ck@gazeta.pl jakby cos
          konkretnego :))) milego weekendu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka