Gość: leszek IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:51 Szukam jakiegoś spokojnego miejsca,najlepiej wioska górska,z ładnymi widokami fajnym klimatem najlepiej w Karkonoszach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyaa Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca 14.08.06, 16:16 Ja byłam tutaj i jak zwykle gorąco polecam: www.sudety.info.pl/goscinnazagroda/ Odpowiedz Link
Gość: Ania Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:49 Poszukaj www.nanoc.pl.pozdro Odpowiedz Link
wuit Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca 26.09.06, 22:02 Zapraszam do wisniowysad.pl Spokojne i ciche miejsce, Zachełmie- wioska górska, ładne widoki, fajny klimat, w Karkonoszach. Odpowiedz Link
Gość: ja Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:27 może tutaj Odpowiedz Link
Gość: Antek Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:33 Koniaków- zdecydowanie!!! na pewno spokojne miejsce na pewno wioska górska na pewno widoki i to przepiękne na pewno fajny kliamat... www.koniakowchata.beskidy.pl Odpowiedz Link
Gość: Kasia Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca IP: *.cs.uni-paderborn.de 21.11.06, 13:27 Zerknij koniecznie na www.karkomega.pl/noclegi_agroturystyka/ Jest tam duzo obiektow agroturystycznych w Karkonoszach Odpowiedz Link
Gość: agrodanka Re: Agroturystyka w górach,fajne miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:11 zapraszamy www.domekwbeskidach.pl Odpowiedz Link