Gość: rafał IP: *.chello.pl 22.10.06, 16:19 Poszukuej pokoji w zakopanym na sylwestra moze ktos ma jakies fajne miejsce i w miare nie drogie dla studentow najlepiej blisko centrum. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hela Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:00 Polecam biuro podróży "Billy-Tour-Tatra Mountains" Sp. z o.o. Sprawdzone! Odpowiedz Link
Gość: Aleksandra Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:50 Ja również z pełną odpowiedzialnością udzielam rekomendacji dla biura "Billy- Tour-Tatra Mountains"Sp.z o.o. Jest to gwarancja niezapomnianych przeżyć, zwłaszcza sylwestrowych. Odpowiedz Link
Gość: rafal Re: Sylwester IP: *.chello.pl 22.10.06, 21:10 mozesz podac numer telefonu do tego biura Billy-Tour-Tatra Mountains" Sp. z o.o. Odpowiedz Link
pensjon Re: Sylwester 22.10.06, 18:58 Kolego niedrogie miejsca :))) ja już sie na tym przejechałem kilkakrotnie. Poniżej 60 zł za osobę nie znajdziesz nic porządnego. Owszem sa ale z zaschniętymi żygowinami, insektami łazikującymi nocami i straszącymi gryzońami. A sylwester to ceny podwujne. Odpowiedz Link
kondrad5 Re: Sylwester 25.10.06, 17:00 Od kilkunastu lat jeżdżę do Zakopanego, moje refleksje co do noclegów są następujące. Cena za nocleg 15 – 25 Pln stare niewygodne pełne roztoczy i brudu tapczany lub wersalki. Pościel i kołdra pamięta młodość mojej babci. Kwatera pełna nieswojskich zapachów po odór, insekty i gryzonie. Trzeba się przygotować nawet na nocne opuszczenie lokalu lub na nieprzespaną przespaną noc. Niepolecam. Cena za nocleg 25 – 40 Pln stara pościel i brudno, licz się z zielonymi i białymi szkołami gdzie rozwrzeszczana dzieciarnia nie da chwili spokoju trzaskanie drzwiami i niesympatyczne zapachy przysmażonej kapusty. Cena za nocleg 40 – 60 Pln znośniej kwatery dla mniej wymagających i na krótki okres, nie Należy spodziewać się niczego nadzwyczajnego. Cena za nocleg 60 – 120 Pln czyste pokoje, pościele i komfort. Czysto, schludnie. Pokoje z łazienkami i telewizorami, tu naprawdę odpoczniesz i zaoszczędzisz na nerwach i stresie. Cena za nocleg od 120 Pln wzwyż, najczęściej hotele tu klient jest traktowany jak przedmiot. Unikam zawsze noclegów w centrum Zakopanego ze względu na hałas i zanieczyszczone powietrze. Nie nocuję też nigdy na Harendzie. Najchętniej wybieram noclegi w willach i pensjonatach na granicy Zakopanego i Kościeliska, tam też nocuje zawsze dużo polityków, aktorów, artystów, reżyserów i biznesmenów. Odpowiedz Link