Gość: TATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 21:18 Witam,wybieramy sie w lipcu do hotelu Mersoy Exclusive,czy ktos sie rowniez tam wybiera? Prosze o opinie na temat tego miejsca, pozdrawiam wczasowiczów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: *.gdynia.mm.pl 02.02.08, 21:20 Jeśli ten hotel jest w Icmeler to niezły wybór miejscowości Odpowiedz Link
Gość: Gosia Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: *.jmdi.pl 26.03.08, 11:03 Ja również wybieram się z rodziną do Mersoy Exclusive w lipcu. Wylatujemy 7 lipca z Warszawy. Mam nadzieję, że dobrego wyboru dokonaliśmy Odpowiedz Link
Gość: tata Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 15:20 my rowniez 7 lipiec Odpowiedz Link
Gość: Ewa Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: *.stk.vectranet.pl 28.03.08, 19:47 witam! w zeszłym roku w lipcu byłam w mersoy exclusive.Było fantastycznie.Cudowna okolica, bardzo dużo restauracji, knajpek.Mozna również przejść "deptakiem" do Marmaris. Plaża czysta, obsługa bardzo miła (hotel ma wykupioną część plaży)Za leżaki trzeba oczywiście zapłacić ale nie jest to wygórowana kwota. Do plaży jest ok 5 minut drogi. Hotel również spełniał wszelkie oczekiwania. Jest czysto, spokojnie. Jedzenie różnorodne i smaczne. Byłam bardzo zadowolona. zastanawiam sie w tym roku czy jeszcze raz tam nie jechać. Niedaleko plaży są zacumowane stateczki i można popłynąć w całodzienny rejs ( nie warto wykupywać u rezydentów - Turcy proponują dużo taniej)Tak więc gorąco polecam. Miłego pobytu! Odpowiedz Link
Gość: Gosia Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: *.jmdi.pl 09.04.08, 09:59 My lecimy z Alfastar a wy? Odpowiedz Link
Gość: Gosia Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: *.jmdi.pl 10.04.08, 22:29 To dokonaliśmy tego samego wyboru. My jedziemy z siedmioletnim synkiem, jeżeli Wy również z dziećmi to będzie fajnie. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
Gość: tata Re: Mersoy Exclusive-lipiec IP: 62.29.165.* 11.04.08, 09:00 z trojka;12,5,3 Odpowiedz Link