lidher7 11.07.08, 13:32 Chciałabym wyjechać w sierpniu gdzieś na ciepłe plaże. Myślę o Egipcie, Kanarach, Turcji itp. Szukam osób wesołych z wawy, kóre by się zdecydowały na wyjazd 2 tyg. z ALL. Pozdrawiam L. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amund Re: Wakacje razem ;-) 11.07.08, 16:32 Witaj, moze napiszesz na adres mailowy: amund@gazeta.pl Też jestem z Wawy i chetnie bym gdzies wyjechał, a najlepiej w fajnym towarzystwie:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kama2106 Re: Wakacje razem ;-) 11.07.08, 20:45 Cześć! Ja też szukam towarzystwa na sierpniowy wyjazd do Turcji. Interesowałaby mnie oferta 7+7 (zwiedzanie + wypoczynek.) Odpowiedz Link
07fabli Re: Wakacje razem ;-) 11.07.08, 21:20 Hej, napisałam już do Ciebie, że ja też wybieram się do Egiptu ok,24 ,25 lipca i szukam kogoś,żeby nie przepłacać za singla.Jeżeli jesteś zainteresowana odezwij się.Pozdrowienia. Odpowiedz Link
paschalisb2 Re: Wakacje razem ;-) 13.07.08, 14:28 07fabli napisała: > Hej, napisałam już do Ciebie, że ja też wybieram się do Egiptu > ok,24 ,25 lipca i szukam kogoś,żeby nie przepłacać za singla.Jeżeli > jesteś zainteresowana odezwij się.Pozdrowienia. Dzięki,nie było mnie chwilowo, jestem zainteresowaną, napisz e-mal biurog2@o2.pl omówimy szczegóły pozdrawiam Janka Odpowiedz Link
wojtek2-3 Re: Wakacje razem ;-) 13.07.08, 19:28 Hej mam 23lata i jestem pracującym studentem razem z parą znajomych wybieram sie na samym poczatku września do Turcji, na Rodos lub Kretę. Pokój jednoosobowy- odpada. szukam chętnej osoby na ten wyjazd. To co lubię to wszystko po troszeczku! Trochę pozwiedzać, poleniuchować na plaży no i oczywiście zabawa do białego rana:) Mój mail to wkwojko@op.pl GG 7801114 zapraszam Odpowiedz Link