Dodaj do ulubionych

Miłośnicy Podlasia łączcie się

28.02.15, 19:56
Marzy mi się odwiedzenie tej wielokulturowej krainy,która od lat rozpala moją wyobrażnię.
Problem w tym ,że na wyprawy po świecie miałabym towarzystwo a tutaj nikt ze znajomych nie ma ochoty pojechać.
Szukam chętnych na taka wyprawę do Bohonik,Kruszynian, Krynek no i oczywiście Białegostoku lub okolice. Najchętniej w drugiej połowie lipca. Mieszkam na Dolnym Śląsku , mam 60+.
Piszę z ostatnią nadzieją na znalezienie fanów tego regionu, z którymi fajniej byłoby się poszwendać i na pniu podzielić wrażeniami.
Obserwuj wątek
    • ggg43 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 10.03.15, 10:20
      pieszo czy rowerem,? Pozdrawiam
    • julinka601 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 11.03.15, 14:53
      Rowerem nie. pociągiem,autobusem,pieszo,samochodem?Straciłam już nadzieję więc będę się rozgladała za wycieczką zorganizowaną choć to jest ostateczność ale............
      • takitam1 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 17.04.15, 12:25
        Planuję przejechać Wschodni Szlak Rowerowy lecz rowerem...Wszystkiego dobrego, pozdrawiam
        • vvillovv Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 04.06.15, 22:29
          Też taki mam plan. I taką inspirację znalazłam:
          greenvelo.pl/pl/interaktywna_mapa_szlaku/
    • zielon22 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 18.04.15, 09:18
      Chętnie się dołączę na poznanie Podlasia,może wiecej danych na temat wyjazdu.Niestety w tej chwili nie jestem w stanie potwierdzić terminu,ponieważ mam już inne plany ,ktore mogą się zmienić(niezależnie ode mnie).Napisz na prywatny adres.Ja też jestem z Dolnego Sląska.
      • julinka601 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 18.04.15, 13:11
        Takitam, zazdroszczę Ci tych rowerowych planów. To musi być fascynująca przygoda. Ja już ze 20 lat nie jeżdziłam na rowerze i nie wiem czy jeszcze potrafię? Ale od jakiegoś czasu chodzi za mną idea zakupu roweru. ............

Zielon, nie mam sprecyzowanego terminu. Teoretycznie mam niezagospodarowane terminy lipcowe ale to moje pragnienie zwiedzenia tego zakatka Polski jest tak silne, ze inne terminy tez wchodzą w grę.
        Z praktycznych względów szukam kobiety /tańsze noclegi/ lub grupy koedukacyjnej.
        Pozdrawiam i czekam na konkretne propozycje.
        • zielon22 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 19.04.15, 10:20
          też jestem kobietą.Bliższe szczegóły w e-mailu.
    • jagna123-4 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 27.04.15, 13:23
      Julinko601, dopiero teraz przeczytałam Twój list. Jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowana wyprawą na Podlasie, odezwij się. Pozdrawiam.

• julinka601 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 27.04.15, 17:49
        Tak,to moje nieustające marzenie. Cudnie byloby je w tym roku spelnić. Jeśli możesz odezwij sie proszę na mój adres gazetowy. Pozdrawiam.
        • jagna123-4 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 29.04.15, 09:47
          Julinko, czy dostałaś ode mnie wiadomość? jeśli nie, to znaczy, że Twój mail gazetowy jest inny niż myślałam. Pozdrawiam smile
    • hancia50 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 01.05.15, 15:01
      julinka601 napisała:

> Marzy mi się odwiedzenie tej wielokulturowej krainy,która od lat rozpala moją
      > wyobrażnię.
      > Problem w tym ,że na wyprawy po świecie miałabym towarzystwo a tutaj nikt ze z
      > najomych nie ma ochoty pojechać.
      > Szukam chętnych na taka wyprawę do Bohonik,Kruszynian, Krynek no i oczywiście
      > Białegostoku lub okolice. Najchętniej w drugiej połowie lipca. Mieszkam na Doln
      > ym Śląsku , mam 60+.
      > Piszę z ostatnią nadzieją na znalezienie fanów tego regionu, z którymi fajniej
      > byłoby się poszwendać i na pniu podzielić wrażeniami.
      • hancia50 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 01.05.15, 15:02
        Jestem chętna
        • julinka601 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 03.05.15, 17:02
          Hancia, milo mi. Proszę o kontakt na mój adres gazetowy. Dogaduję się juz w tej sprawie z Jagą więc moze i Ty będziesz mogla dołączyć. Pozdrawiam.
          • maryla.5b Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 09.06.15, 23:18
            Julinko 601 dopiero dzisiaj przeczytałam wiadomość o organizowanej wyprawie na Podlasie. Jestem bardzo zainteresowana takim wyjazdem. Byłam już wprawdzie w tym regionie ale z wycieczką zorganizowaną ale to nie to.Urlop mogę wziąć w drugiej połowie lipca.
            Bardzo proszę o wiadomość czy ekipa jest już ostatecznie skompletowana, czy można jeszcze dołączyć. Mieszkam na Górnym Śląsku, mam 50++.Pozdrawiam i czekam na kontakt na mój adres gazetowy.Maryla
            • julinka601 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 10.06.15, 09:07
              Maryla, cieszę się,że tez masz ochotę wybrać się na Podlasie. Na razie jestesmy dwie ,Ty bedziesz trzecia. Planujemy wstępnie bazę wypadową zrobić w Supraślu,podobno pieknie tam. Napiszę na priv.Pozdrawiam.
    • julinka601 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 03.08.15, 14:16
      No i udało się. Byłyśmy na Podlasiu we dwie. Rzeczywistość przerosła moje wyobrażenia, to urokliwa kraina. Polecam Podlasie i nie tylko, Polska jest taka piekna i różnorodna!
      • ggg43 Re: Miłośnicy Podlasia łączcie się 04.08.15, 14:20
        Gratuluję, że się "udało" smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka