Gość: xyz IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.11.03, 14:14 Szukam osob, ktore wyjechaly do Wielkiej Brytani w takim charakterze. O adresy agencji, biur, ktore organizuja takie wyjazdy. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magitek Re: AU PAIR 06.12.03, 00:04 polecam biuro pro work gawo z wawy , jest tez w innych miastach. moje kolezanki byly zadowolone,ale byly w Niemczech... mozna zaufac! Odpowiedz Link
moustique_ewa Re: AU PAIR 17.12.03, 14:20 lepiej napisz ten anons na forum jezykowym , szybciej ci ktos pomoze , ja moglabym ci dac namiary ale niestety tylko na biuro francuskie pozdrawiam :) Odpowiedz Link
Gość: magda Re: AU PAIR IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 23:39 byłam z almatrampem,załatwili ok a rodzinka była super ok kontakt na zywo w Łodzi, ale mozna też przez ich strone www.almatramp.com.pl Odpowiedz Link
Gość: Marchewka Re: AU PAIR IP: *.dzialdowonet.pl 29.12.03, 12:33 Zastanow sie nad tym jeszcze raz. Bylam au-pair przez ponad rok w Anglii- nieprzyjemne doswiadczenie,w zyciu nie zdecydowalabym sie ponownie. Odpowiedz Link
emigrantka Re: AU PAIR 14.01.04, 12:50 Gość portalu: xyz napisał(a): > Szukam osob, ktore wyjechaly do Wielkiej Brytani w takim charakterze. O > adresy agencji, biur, ktore organizuja takie wyjazdy. Z gory dziekuje. Ale po co ci biuro jakies? Wchodzisz na net, szukasz angielskich agencji Au Pair (ktore nic od potencjalnych agencji nie biora), wypelniach kilka formularzy i to wszystko. Lub sama dajesz ogloszenie i rodziny same sie z toba skontaktuja. Inicjatywy troche :) Zajrzyj na Forum na www.polacy.strefa.pl i poszukaj - tam bylo kilka watkow o Au Pair Odpowiedz Link
siewasi Re: AU PAIR 14.01.04, 16:51 bylam w US, ale zarkinj na stronke: www.aupairs.co.uk pozdarwiam Odpowiedz Link