giusta 30.06.09, 00:51 Szukam chętnych do zwiedzenia Czech na rowerze. Wyprawa rusza ok. 25- 26 lipca, 2 tygodnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podroznik42 Re: Czechy na rowerze 03.07.09, 09:17 Witam ! Jestem Kazik. Nie wiem kim jesteś kobitą czy mężczyzną. Ja zamierzam w lipcu na rowerze zwiedzic kraje bałtyckie Litwę, Łotwę i Estonię. A może tak przyłąćzył/a byś się do mnie . Spanie pod namoitami lub na kwaterach prywatnych.Dzienny przebieg w zależności od możliwości i kondycji.Kontakt: cisowe31@wp.pl Z pozdrowieniami Kazik Odpowiedz Link
bszalacha Re: Czechy na rowerze 06.07.09, 12:03 Panie /Pani/Rowerzysto.Jeżeli nie trzeba roweru wyczynowego ani kondycji kolarza,ja tez bym pojechała.Coś w końcu trzeba robić.Mam 50+/stara nie jestem!/ Gazeta.pl lub wp.pl Baśka Odpowiedz Link
giusta Re: Czechy na rowerze 09.07.09, 15:55 Serdecznie zapraszamy! W tej chwili jest nas troje, przydałaby się jakaś kobitka dla wyrównania sił. Będziemy spać pod namiotem, przwidywany dzienny dystans to 70-110 km, trochę pozwiedzamy, potaplamy w gorących źródłach itp. Rower nie musi być wyczynowy, ale jak najbardziej sprawny. Dodatkowo sakwy, kask i chęci :) Odpowiedz Link
giusta Re: Czechy na rowerze 09.07.09, 15:58 Dzięki za zaproszenie, jednak nie skorzystam. Na Litwie byłam rowerem, nic ciekawego. Jeśli jednak masz ochotę odbić w drugą stronę, to chętnie Cię zabierzemy :) Odpowiedz Link