Gość: halinka z dziecmi IP: *.pt-2.petrotel.pl 20.05.04, 13:25 Sygulski na takim stanowisku?? to chyba jakas pomylka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Nowi prorektorzy PWSZ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 09:47 Czarnecka to jest chyba pomyłka , czy senat nie miał juz naprawdę innej kandytatury to tragedia dla uczelni żeby ta niezorganizowana kobieta obejmowała to stanowisko. Cóż ma niezłe plecy. Syrgulski nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: Nowi prorektorzy PWSZ 03.07.04, 12:00 Gość portalu: XXX napisał(a): > Syrgulski nie mam zastrzeżeń. Z całym szacunkiem ale ten człowiek nie ma za grosz poczucia humoru, jest drentwusem, nudny wykładowca z ZELAZYMI ZASADAMI czasem maniakalnymi, a On ma sie zajmowac samorządem i imprezami studenckimi, uff całe szczęscie, bo mnie juz takowe imrezy ominą. Ogólnie PWSZ jest uczelnią gdzie występuje brak organizacj, w ciągu moich 3 lat spędzonych tam moge to szczerze przyznac i napewno nie tylko ja ale większośc osób zwłaszcze z Instytutu Pedagogiki. Mimo to zyczej tej uczelni jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Nowi prorektorzy PWSZ IP: *.pt-2.petrotel.pl 30.06.04, 14:56 Szkoda, że nowy prorektor PWSZ nie jest z Płocka, tylko z Łodzi. Czyżby w naszym mieście nie było młodych, zdolnych pracowników naukowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracoholiczka_J Re: Nowi prorektorzy PWSZ IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 17:49 Moim zdaniem Prorektor Czarnecka to WŁAŚCIWA OSOBA NA WŁAŚCIWYM STANOWISKU. Z całego serca gratuluję awansu i życzę owocnej pracy. Mam tylko nadzieję, że Pani Prorektor nie zapomni o Instytucie Pedagogiki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś