Dodaj do ulubionych

Would like to have some fun?

IP: *.cec.eu.int 30.10.06, 15:53
I like girls and they like me. Though I'm 41 I still like to "play" and this
short info is meant to invite you for "hot games" with me. Please phone my
new school in Podolszyce or directly my mobile-is widely accesible-to make
appointment. I'm open to new initiatives and I like women who are liberated
and don't mind one quick sexual intercourse without any protection! Yes, I'm
not kidding-no condom means more excitment. And if you are fancy to get even
more of me, then sign in advance. I'm very busy in the evenings as you can
imagine:-)
See you at my apartment babe.
Tony HotAss
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 03.11.06, 12:52
      Ktos powinien Ci sprac tylek palancie! Agencji towarzyskich chyba w Plocku nie
      brak?
      • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 14.11.06, 13:49
        Bardzo dobrze, ze ktos w koncu napisal co za palat z tego Tony-iego i nie
        nalezy sie przejmowac czy jest to fair czy nie, bo on raczej sie nie przejmuje
        tym, ze "narobil bigosu". A swoja droga jesli to prawda co tu pisaliscie to te
        panienki powinny mu dac w koncu nauczke.
        • Gość: A girl Re: Would like to have some fun? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.11.06, 14:13
          a dlaczego Ciebie tak to bulweruje. Czy Ty tez miales jakies zle doswiadczenie z
          tym Panem??
          • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 14.11.06, 15:22
            Jakas chyba jestes przewrazliwiona panienka? To jest forum kotus, wiec kazdy
            wypowiada swoja opinie. A Ty czemu tak sie tym wszystkim interesujesz? Tez masz
            na niego ochote? Czy moze juz Cie przelecial?
            • Gość: A girl Re: Would like to have some fun? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.11.06, 15:48
              haha, kiedys moze i mialam ale wydalo mi sie to wszystko bardzo zalosne i
              zrezygnowalam z Pana Podrywacza-Podgladacza;)
              buzka Maro :*
              • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 15.11.06, 12:53
                To napisz cos o tym podgladaniu "A girl". Czrnulka uwazaj, bo Tony ma moze
                syfa. Z dobrego zrodla wiem, ze przelatywal sporo lasek w Anglii, a tu w Polsce
                widze jest kontynuacja, a moze nawet pobil rekord?
                • Gość: A girl Re: Would like to have some fun? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 15.11.06, 17:50
                  no teraz podobno ucichl, ustatkowal sie...moze jego obecna zaakceptowala go
                  takim jakim jest :) ze wszelkimi niedoskonalosciami i ulomnosciami ;) pozdro
    • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 03.11.06, 13:20
      Czy chodzi o tego Tony-iego z YLC?
    • Gość: Zuza Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 03.11.06, 13:25
      Chyba ktos zrobil mu niesmaczny kawal. Najwidoczniej ma na pienku z jakas
      panienka. Slyszalam o nim pare historii i wiem, ze to mierny podrywacz. Kazda
      szanujaca sie dziewczyna powinna trzymac sie od niego z daleka, bo nie traktuje
      kobiet na powaznie.
      • Gość: olo Re: Would like to have some fun? IP: *.c244.petrotel.pl 08.11.06, 12:11
        o co chodzi?
        • Gość: dei o to że stara ci się puszcza IP: *.plock.msk.pl 08.11.06, 18:54
      • Gość: A girl Re: IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.11.06, 14:13
        :) jakich ciekawych rzeczy mozna sie tutaj dowiedziec. ale pewnie jest w tym
        prawda, bo mi Tony tez dawac nie dwuznaczne znaki ale naszczescie nic blizszego
        nas nie laczylo... a co to za nowa szkole otworzyl? pewnie juz wszyscy mieli
        jego cudnej reputacji dosyc...
        • Gość: Grzesian Re: IP: *.cec.eu.int 13.11.06, 14:57
          Widze, ze jest sporo poszkodowanych panieniek, ale wcale mnie to nie dziwi.
          Wspolczuje tylko tym dziewczynom, ktore na niego polecialy. To kawal drania. To
          co to za nie dwuznaczne znaki mialas od Toniego? Przerazajace co tu wypisujesz,
          bo kazda normalna dziewczyna od razu sie zorientuje, ze z Tonym lepiej nie
          zaczynac. Znam jedna panne, do ktorej ktos wysylal obrazliwe sms-y. Nr pewnie
          pochodzil od Toniego. Ten gosciu nie ma kontroli nad swoim zyciem. Niesamowite,
          ze jego brat jest trenerem brytyjskiej reprezetacji, a ten palat przelatuje
          dziewczynki w Plocku. A girl moja dobra rada-zapomnij o Tonym i poszukaj
          normalnego faceta!
    • Gość: Monika Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 13.11.06, 16:49
      A moze tak zorganizowac spotkanie panienek Toniego? Ciekawe ile by sie tego
      uzbieralo? Dziewczyny wazne info-ma juz panienke na stale, wiec nie macie szans!
      Zastanawiam sie ile ja potrzyma, bo juz bylo kilka takich oficjalnych i
      wszystkie poszly w odstawke. Wiec moze jak sie zwolni miejsce bedziecie mogly
      probowac dalej. Powodzenia!
      • Gość: atomowy tony miałem was wszystkie lafiryndy jedne! IP: *.plock.msk.pl 13.11.06, 19:06
        • Gość: A girl Re: miałem was wszystkie lafiryndy jedne! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.11.06, 20:18
          haha. wspolczuje Ci czlowieku, myslalam, ze z Ciebie wartosciowy czlowiek jest.
          a tu taki zonk. no coz zycie. dobrze ze tak to wyszlo a nie inaczej. PS. ciekawe
          czy On ma swiadomosc tego co tutaj wypisuje sie na Jego temat.
          pozdro dla wszystkich madrali ;)
          • Gość: atomowy tony tony lubi takie dziewczyny jak ty IP: *.plock.msk.pl 13.11.06, 20:45
            tony Cię już kocha! tony chce pobzykać! Tony chce Cię!
            • Gość: A girl Re: tony lubi takie dziewczyny jak ty IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.11.06, 21:45
              <glaszcze> bedzie dobrze. jak nie ta to nastepna ;)
              • Gość: atomowy tony heheheheh IP: *.plock.msk.pl 13.11.06, 22:42
                ale tony się zakochał! Tony kochać "a girl". heheheh
                • Gość: A girl Re: heheheheh IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.11.06, 10:01
                  wiecie co, chyba pora zakonczyc ten watek. troche nie fair z naszej strony ze go
                  tak obsmarowujemy publicznie. pozdrawiam.
                  • Gość: atomowy tony ale atomowy tony to nie ten tony z opowieści IP: *.plock.msk.pl 14.11.06, 18:40
                    To tylko pseudonim. Ale kochać na prawdę "a girl"
                    • Gość: A girl Re: ale atomowy tony to nie ten tony z opowieści IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.11.06, 20:53
                      To w koncu kim Ty jestes, Atomowy Tony?? Pozdrawiam
                      • Gość: atomowy tony Re: ale atomowy tony to nie ten tony z opowieści IP: *.plock.msk.pl 14.11.06, 20:59
                        skoro ty jesteś Kasia i studiujesz w Toruniu, to ja mogę być Mikołaj, z domu
                        Kopernik. Pozdrawiam. Ciao
                        • Gość: A girl Re: ale atomowy tony to nie ten tony z opowieści IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.11.06, 21:13
                          Milo mi Cie poznac, ale po co mieszac tutaj Torun i Kopernika??
                          • Gość: dei mi również miło Cię poznać Kasiu(?) IP: *.plock.msk.pl 15.11.06, 18:55
                            Pozdrawiam. I przepraszam za drobny żart z Tonym ;DD. Miłego dnia.
                            • Gość: A girl Re: mi również miło Cię poznać Kasiu(?) IP: *.akademiki.uni.torun.pl 16.11.06, 00:52
                              Nie masz mnie za co przepraszac. Do uslyszenia :]
      • Gość: Kasia Re: Would like to have some fun? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.11.06, 19:10
        czy to nie jest taka ladna czarnulka ta nowa??
    • Gość: Grzesian Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 16.11.06, 13:01
      Mysle, ze A girl czy moze Kasia dala dupy Toniemu. To widac po tym co tu pisze,
      a takze na forum "Angielski w Plocku". Teraz z rozrzewnieniem wspomina upojne
      chwile. Ale nie martw sie laska Tony to nie jest facet, ktory sie moze
      ustatkowac. Jakbys mu powiedziala, ze masz ochote przyleci jak pies w oka
      mgnieniu, wiec moze sprobuj! I przestan pisac te rzewne teksty, bo naprawde
      chce mi sie plakac. Kumpel mowil mi, ze laski na party, ktore atomowy Tony
      organizowal dla swoich native speakerow same szly mu w rece. Fuckow bylo sporo.
      Chyba dziewczyny w Plocku sie nie szanuja?
      • Gość: A girl Re: Would like to have some fun? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 16.11.06, 14:19
        hehe i tutaj sie gruuubo mylisz jesli piszesz ze ja mialabym z nim sie przespac.
        I moze wlasnie jestem ta jedna z nielicznych w Plocku ktore sie szanuja. Mysle
        ze ogolnie dziewczyny sie nie szanuja bo albo maja niskie poczucie swojej
        wartosci albo ktos taki jak Tony bardzo im imponuje. Ja nie moge powiedziedziec
        ze mnie te dwa "problemy":) nie dotycza ale przynajmniej nad tym wszystkim
        panuje i mam do takich spraw o wiele wiekszy dystans.
        pozdrawiam Grzesian!
        • Gość: A girl Re: Would like to have some fun? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 16.11.06, 14:28
          jedna poprawka. nie chodzi raczej o niskie dowartosciowanie, ale chyba nawet
          wprost przeciwnie. Zreszta nie oszukujmy sie ktos taki jak Tony moze zaimponowac
          mlodym Plocczankom :) Mi tez imponowal, ale zdalam sobie sprawe, jaki jest
          naprawde i jaki moze byc skutek glebszej znajomosci. pozdr
          • Gość: jaaaaaaaa Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:19
            może ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym kolesiem???
            • Gość: Xenna Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 20.11.06, 14:25
              Przeczytaj poprzednie wypowiedzi. Chodzi o Tony-iego z YLC.
              • Gość: jaa Re: Would like to have some fun? IP: *.class145.petrotel.pl 27.11.06, 16:58
                CO TO ZA TONY? Czemu ja o nim nie slyszlam? co to w ogole za gosc?
    • Gość: Zigi Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 29.11.06, 17:01
      Tony McClaren z YLC. Stary podrywacz. Trudno, zebys wszystkich znal. Plock to
      spore miasto, ale ludzie, ktorzy chodzili na angielski do YLC na pewno go
      znaja. Zapytaj znajomych.
      • Gość: zuza Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:21
        Ok, zgadzam się z tym, że to niefajne, tak obsmarowywać kogoś na forum. ale czy fajne jest to, co robi
        T.? Przecież nie informuje on swoich koleżanek o tym, że są kolejną zabawką. Część się nabiera, bo skąd
        ma wiedzieć o reszcie...? a skala zjawiska, jak widać, jest duża. może ten wątek uświadomi coś innym
        potencjalnym ofiarom.
    • Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 04.12.06, 16:53
      To prawda. Sama mialam watpliwa przyjemnosc poznania Pana T. Nie chcial sie ze
      mna spotykac oficjalnie, wiem teraz dlaczego. Dowiedzialam sie zreszta pozniej
      od znajomego, ze w tym samym czasie mial dwie inne panienki-jedna kochanka,
      druga tak zwana girfriend-oficjalnie do pokazywania kolegom. Nie wspomne juz o
      fakcie, ze ten gosciu ponoc ma syfa. Naprawde ciesze sie, ze do niczego nie
      doszlo i w pore zorientowalam sie, ze to zwyczajny palant, ktory chce po prostu
      przeleciec dziewczyne i wszystkie jego zabiegi do tego wlasnie zmierzaja. Ta
      panienka, ktora teraz sie z nim zadala, bedzie tego bardzo zalowac, bo gosciu
      nie ma zadnych skrupulow!
      • Gość: zuza Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:09
        Dziewczyny, może jakiś klub założymy? ;) ciekawe ile nas jest - tych którym składał propozycje/z którymi
        spotykał się ??? może weźmiemy odwet ?
        • Gość: zuza Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:17
          nie skończyłam myśli. w ramach odwetu proponuję szersze uświadomienie zjawiska, na tym forum
          właśnie. tak żeby już żadnej innej nie udało mu się nabrać.
          • a.girl Re: Would like to have some fun? 04.12.06, 17:50
            najlepiej dla nas wszystkich bedzie jesli on wyjedzie z tego kraju na zawsze.
            papa Tony
    • Gość: Niezalezny Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 06.12.06, 13:52
      Dziewczyny, ktoras z Was powinna szerzej rozpropagowac info o tym podrywaczu.
      Co powiecie na "Gazete Wyborcza" w Plocku? Sadze, ze zainteresuje ich ten
      watek? McClaren jest znany w miescie i jesli chcecie wziac na nim odwet i
      wyslac go z powrotem do UK to mysle, ze na pewno artykul w miejscowej prasie go
      do tego mocno zmobilizuje! Bedzie tez spalony w zyciu towarzyskim, bo panienki,
      ktore maja troche oleju w glowie beda trzymac sie od niego z daleka. A tak poza
      tym to dziewczyny poczytajcie sobie "York zamiast Empiku". Chyba jako
      nauczyciel tez sie gosciu nie sprawdzil. Powodzenia kobietki!I jeszcze
      ciekawostka trener reprezentacji narodowej UK Steven McClaren to jego slynny
      brat.
      • Gość: Z Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:31
        Płocka "afera rozporkowa" :)
        myślę że ten wątek da trochę do myślenia naszym chłopakom - dlaczego jakiś Brytol, nie specjalnie
        urodziwy ani nie szanujący swoich panienek- cieszy się tak ogromnym powodzeniem.
        myślę że to kwestia tego, że facet jest zaprzeczeniem typu macho, dba o swój wygląd i jest z nim o czym
        pogadać. co o tym sądzicie?
    • Gość: Xena Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 07.12.06, 12:04
      "Afera rozporkowa" to super tylul, co do wygladu calkowicie sie zgadzam.
      Widzialam i nie wiem czy sie dziewczyny zachwycaja? Czy dba o siebie?....tez
      bym nie byla taka pewna-czasami ubieral sie jak pedal. Poza tym jak kazdy Angol
      jest fleja. A jezeli chodzi o tematy do rozmow, to gosciu reprezentuje poziom
      napalonego nastolatka (przypominam, ze ma 41 lat). Dziewczyny o czym wy z nim
      rozmawialyscie? Z lekcji ang. w YLC pamietam, ze very smart to on nie jest.
    • Gość: Fergi Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:46
      Dajcie spokój, to zaczyna robić się nudne. to już drugie forum na temam
      Tony'ego jakie czytam i czy nie macie innych pomysłów. też znam tego gościa i
      słyszałam o jego wyczynach,ale w mojej obecnosci nigdy nie zachowywał się
      napastliwie w stosunku do jakichkolwiek dziewczyn. więc sorry, ale pomyślcie co
      może czuć on albo jego dziewczytna, kiedy przeczytają powyższe fragmenty.
      • tobiasz33 Re: Would like to have some fun? 08.12.06, 16:30
        Przyglądam sie temu dzikiemu atakowi i z niesmakiem muszę powiedzieć, że tyle
        pomyji ile zostało wylanych na Tonego zakrawa o pomstę do nieba. W
        przeciwieństwie do osób atakujących i ukrywających się pod różnymi imionami ja
        nie zamierzam tego robić.

Niektórzy potraktrowali tę sprawę jako krucjatę przeciwko Anglikowi.
        Komentarze, że należałoby go deportować , czy też zachęcanie kobiet, którym
        rzekomo złamał serca do napisania artykułu w Gazecie Wyborczej jest bardzo
        żałosne. Z politowaniem patrzę na osoby , które uwierzyły,że tekst w j.
        angileskim pt."Would like to have some fun"? został napisany przez Tonego.

Jeśli ktoś za nim nie przepada i ma taką potrzebę żeby podzielić sie z innymi
        swoimi spostrzeżeniami używanie argumentu choroby wenerycznej każe traktowac tę
        osobę jako delikatnie rzecz ujmując niezrównaoważona psychicznie.

pozdrawiam

Arkadiusz Tobiasz

• Gość: Friend Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 08.12.06, 16:59
      Apropo wypowiedzi Fergi to przyznaje, ze T nie zawsze pokazuje swoja "lepsza"
      strone, ale zdarza mu sie to robic-moze w obecnosci ludzi, do ktorych czuje
      respekt? Apropo wypowiedzi Pana Arkadiusza, to musze powiedziec, ze nalezy go
      posadzic o kompletny brak obiektywizmu-jestes pewnie dobrym kolesiem Toniego?
      Znam osobiscie dziewczyne, ktora byla z Tonym calkiem spory czas i jest moja
      dobra znajoma (razem pracowalismy). Zlapala syfa od Toniego na 100%.
      Potwierdzily to badania-niezaprzeczalny dowod mysle! Wiec Arkadiusz zanim
      zaczniesz bronic tego gnoja zastanow sie troche! Dodatkowo slyszalem, ze
      zarowno w Polsce jak i UK T mial sporo panienek, wiec mozna podejrzewac, ze
      syfa zlapal i jest to sluszne podejrzenie!Przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi
      dziewczyn, ktore pisza o T! Nie warto i nalezy go bronic. Apropo jego obecnej
      panienki to proponuje zeby sobie poczytala o T i sie zbadala! A tak poza tym
      zasatanowila czy warto zadawac sie z takim facetem?
      • tobiasz33 Re: Would like to have some fun? 08.12.06, 17:30
        Forum jest miejscem, gdzie można obrzucić błotem każego bez szans na obronę z
        drugiej strony. Twoje 100% pewności można zestawić z 100% pewności ,że tak nie
        było..Twój argument ,że jestem nieobiektywny można zestawic z brakiem
        obiektywizmu z Twojej strony. Znasz tylko wersję jednej ze stron.Taki ping -
        pong do nikąd nie prowadzi.

pzdr
        Arkadiusz Tobiasz
        • Gość: c Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:43
          O ile rozumiem skąd wzięło się '100% pewności, że tak było,' to nie wiem skąd
          '100% pewności, że tak nie było?' T. tak powiedział? bo chyba na własnej skórze
          tego nie sprawdzałes?
          chcę podkreślić, że nie zabieram żadnego stanowiska w tej sprawie, bo nie wiem
          po której stronie leży prawda, wskazuję tylko błąd logiczny w rozumowaniu Arka.
          a szansa na obronę też wg. mnie istnieje.
    • Gość: Friend Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 11.12.06, 11:10
      Zastanawia mnie dlaczego tak zaciecie bronisz goscia? Tak sie sklada, ze
      slyszalem opinie drugiej strony, wiec jestem bardzo obiektywny. T moze sam
      wlaczyc sie do dyskusji i wypowiedziec swoje zdanie, bo czyta Forum!
      Dziewczyny, ktore pisza o swoich przezyciach, nie wyssaly tych historii z palca
      i T powinien sie odezwac na Forum, jezeli uwaza te wypowiedzi za
      niesprawiedliwe i nieprawdziwe. Zreszta sam go o to zapytaj. Gratuluje pannom,
      ktore w pore sie przekonaly z kim maja do czynienia. Przy okazji sa tez
      wypowiedzi paru panow, wiec odsylam Cie do lektury powyzszych! Ciekawe skad
      maja takie info?
    • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:10
      Ludzie zabraklo konkluzji. McClaren to dziwkarz, ktory macha fiutem na prawo i
      lewo! Robil to u siebie w kraju, a tu w Plocku jest kontynuacja tylko, ze na
      wieksza skale! Gratuluje panienkom, ktore sie zorientowaly co to za palanat, a
      te co zlapaly syfa moga miec pretensje tylko do siebie.
      • Gość: Lena Re: Would like to have some fun? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.12.06, 23:40
        Czy Ty jesteś tą rozżaloną panienką, która chciałaby być z Tonym a nie może ?
        Jesteś żałosna.
        • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 08.01.07, 16:44
          Lena jezeli do mnie pijesz to zauwaz, ze nie jestem panienka! I wcale niczego
          nie zaluje, bo jak pisze nastepna kolezanka nie ma czego-ja po prostu wole
          dziewczyny!
    • Gość: Lulu Re: Would like to have some fun? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 31.12.06, 18:07
      Moi Kochani Forumowicze, przeczytalam wszystkie posty o Tonym i musze przyznac,
      ze wiekszosc mnie po prostu rozbawila. Znam Tonego od jakich 7 lat i musze
      obiektywnie potwierdzic, ze straszny z niego pies na kobiety. Nie jestem jego
      zdobycza, bo choc probowal wiele razy to mu sie po prostu nie udalo:) Bywalam
      na wielu imprezach i musze z wielka przykroscia stwierdzic, ze panienki lgnely
      do niego strasznie. No coz, maja teraz pretensje o 'syfa' itp. Ale przeciez
      Tony nikogo na sile nie zaciaga do lozka. Dlatego popieram Mara, ze te
      wszystkie laski same sa sobie winne, bo taka opinia o T. krazy po miescie od
      lat a laski dalej wpadaja w jego sidla... czy to nie swiadczy o ich glupocie,
      mowiac krotko. Wspoolczuje mimo to wszystkim tym Paniom. Tony dla mnie byl
      zawsze dobrym kumplem i nie jeden raz mi pomogl, wypilismy razem sporo wina,
      ale nigdy nie bylo nic wiecej. I bardzo sie z tego ciesze. Obrzucanie go blotem
      na forum jest troche smieszne, bo to taki typ faceta, co absolutnie ma to
      gdzies, co ktos o nim mowi czy pisze, wiec szkoda klikow klawiatury. Oby tylko
      te wszystkie posty wreszcie otworzyly oczy wszystkim dziewczynom,ze Tony nie
      szuka zony ani stalej partnerki. To nie ten typ faceta. Dosiego Roku.
      • Gość: Nina Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 08.01.07, 16:53
        Lulu ciekawe jest to co piszesz, bo ja tez znam Mr McClarena od kilku lat, ale
        nie jest to gosciu, ktory komukolwiek w czymkolwiek pomaga! Chyba, ze ma w tym
        swoj wlasny interes, albo po prostu akurat taka ochote. Apropo podrywania i
        zaciagania do lozka-to potwierdzam, bo ze mna tez probowal-niestety
        bezskutecznie. Gosciu na pewno nie ma zadnych skrupulow, a jego sukces polega
        na tym, ze nie wszystkie panny w Plocku wiedza z kim maja do czynienia, wiec
        zgadzam sie calkowicie z Twoja opinia, ze sprawa zostala naglosniona!
        Dziewczyny nie dajcie sie nabrac-zreszta latwo mozna sie zorientowac, co to za
        typ! Maro good point! Tak w ogole to info dla zainteresowanych, ze ten palat ma
        tzw. "dziewczyne". Juz widzialam pare takich oficjalnych panienek i wiem, ze
        ich los jest dokladnie taki jak pisze Lulu-nic na stale! W koncu po co jak
        mozna sobie zmieniac?
    • Gość: Radek Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 08.01.07, 17:22
      Tony lubic wet vagina, tony lubic fuck? Ludzie ale numer! Mialem lekcje z tym
      gosciem. Taki stary pryk, a obrabia tyle panieniek ha, ha, ha. To naprawde
      temat na lokalna opowiesc! Dziewczyny czas zalozyc klub-troche Was sie
      uzbieralo widze ha, ha.
      • Gość: Radek Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 11.01.07, 14:18
        Tony is pomarszczony, Tony nie szukac zona, Tony tylko szukac naive girls for
        fuck, ale kwas. Stary angelski fucker podrywac polska dziewczyna i miec duzo
        fuck. Lejemy z kumplami po nogach czytajac Wasze zwierzenia.
        • Gość: T Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:51
          watch & learn boys :)
      • Gość: Radek Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 14.02.07, 14:00
        To co tam slychac u Mr Fucka, nadal dziala?
    • Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 09.01.07, 14:11
      Lena masz racje, ale nie wzielas pod uwage tego, ze jednak nie wszyscy na
      miescie slyszeli o TMcC, wiec zacytuje jeszcze raz wypowiedz Zuzy:

Ok, zgadzam się z tym, że to niefajne, tak obsmarowywać kogoś na forum, ale czy
      fajne jest to, co robi T.? Przecież nie informuje on swoich koleżanek o tym, że
      są kolejną zabawką. Część się nabiera, bo skąd ma wiedzieć o reszcie...? A
      skala zjawiska, jak widać, jest duża. Może ten wątek uświadomi coś innym
      potencjalnym ofiarom.

Plock to spore miasto, jak pisze ktos inny, wiec trudno wiedziec o wszystkim.
      To daje T przewage nad dziewczynami. Umie czarowac i ostatnio wycwanil sie na
      tyle, ze po prostu trzyma laski z daleka od swoich znajomych, bo wtedy szybko
      by sie dowiedzialy kim naprawde jest! Probowal tego ze mna, wiec sie
      zorientowalam, ze to jakis cwaniak, bo nigdy nie poznalam zadnych jego
      znajomych, a gdy mnie gdzies zapraszal to byl to albo "Czarny Kot", albo
      okolice jego domu. Teraz wiem dlaczego-zeby przypadkiem ktos nie zobaczyl!
      Potworna historia z ta panna zarazona syfem. Jego nowa zdobycz powinna
      przeczytac z kim sie zadala. Maro nie masz racji. Dziewczyny nie sa same sobie
      winne. Nie wiadomo co T im naobiecywal i naopowiadal, jak je traktowal. Nie
      wiedzac co to za typ mogly sie nabrac. A tak poza tym, to uwazajcie z
      podawaniem T swojego nr tel. Nowa "zdobycz" go kontroluje i nosi jego mobile,
      wiec nie zdziwcie sie jak dostaniecie obrazliwego SMS-a z bramki 2267 lub ktos
      do Was zadzwoni, zeby powiedziec cos obrazliwego. Lena masz racje w jednym. T
      na pewno sie tym nie przejmuje.....Ale jak ta nowa zlapie syfa to moze sie
      obudzi.
      • Gość: zuza Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:40
        Haha a dom T. nie jest przypadkiem centralnie ulokowany? Jeśli jest tam gdzie był parę lat temu, to chyba
        trudno nazwać to kameralną okolicą ;) Co to jest Czarny Kot? Jakiś nowy pub?

• Gość: Xena Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 25.01.07, 15:56
          Kiedys to byl chyba Akapit z tego co pamietam? Ulokowany blisko Ratusza.
          • Gość: Pola Re: Would like to have some fun? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.01.07, 23:36
            Dziewczyny !!! Dopiero teraz przeczytałam Wasze forum. Przeżyłam szok, ale też
            i nie. Jestem jedną z tych którą Tony uwiódł, przespał się ze mną, nie raz,
            opowiadał rzeczy, w które uwierzyłam, potrafi to robić. To chyba jego hobby. On
            nie szuka kobiety, on szuka przygód. Robi to perfekcyjnie. To było dawno temu,
            więc nie jest już moim wrogiem. Jestem z innym facetem. Proszę o dalsze
            komentarze.
            Pola
    • Gość: Friend Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 26.01.07, 14:25
      Czesc Pola

Podziwiam twoja odwage! Moja bardzo dobra kolezanka tez jest "ofiara" tego
      dupka i tak naprawde chcialbym mu porzadnie wsolic. Nie znam goscia, ale
      ewidetnie widac, ze nie ma szacunku do dziewczyn, z ktorymi sie spotyka i
      najzwyczajniej w swiecie je wykorzystuje. Ku przestrodze innych chce
      powiedziec, ze moja znajoma byla z Panem McClarenem przez 3 lata i zakonczylo
      sie to wszystko infekcja HPV papilloma virus (osobiscie widzialem wyniki).
      Przenoszony wylacznie droga plciowa. Dziewczyna ma teraz dysplazje szyjki
      macicy, a facet przelatuje kolejna naiwna i wcale sie nie przejmuje faktem, ze
      roznosi nieprzyjemna infekcje. Jak go poprosila o przebadanie sie, zupelnie
      olal sprawe i sie na nia wypial. W koncu po co i tak to kobiety, ktore z nim
      sypiaja beda ponosic konsekwencje. Dlatego tez proponuje ci Pola, zebys sie
      przebadala. Nie wiadomo jak dlugo ten palat ma i roznosi syfa? Inne Panie tez
      to powinny zrobic. Wspulczuje mojej znajomej, bo gosciu kompletnie zawrocil jej
      w glowie. Chyba rzeczywiscie jak piszesz: "umie czarowac". Dziewczyna ma teraz
      powazne problemy zdrowotne i nie wiadomo jak sie to wszystko zakonczy.....
    • Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 26.01.07, 14:32
      Slyszeliscie na pewno o tym repatriancie z Kamerunu, ktory zarazil AIDS
      kilkanascie warszawianek. Chyba nasza gwiazde Pana TM, mozna z nim porownac, bo
      metody dzialania maja chyba podobne. Z ta roznica, ze kamerunczyk spedzi 10
      kolejnych lat w wiezieniu, a T nadal bedzie zarazal.
      • Gość: blink Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:28
        thank God I've never slept with that guy...
        but I did know a person infected with that shit who had.
    • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 05.02.07, 14:38
      No to gosciu szaleje na calego.
      Tony "powodzenia" w zarazaniu kolejnych panienek!
      Normalnie to musialbys zaplacic za takie uslugi, a tu w Plocku masz fuck za
      darmo.
      • Gość: she Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:50
        on ma 48 lat, nie 41!
        • Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 07.02.07, 09:54
          Jestem w szoku. To klamal takze apropo swojego wieku. Prawdziwy dran.
          • Gość: blink Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:06
            a ja byłam pewna, że w tym roku skończy 40!
            • Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 07.02.07, 16:16
              Ja tez mysle, ze ma nie wiecej jak 41 lat. Niesamowite, ze przywiazuje taka
              uwage do wygladu swojego i innych, kiedy sam jest juz starym, zuzytym,
              pomarszczonym klamca.
              • Gość: lulu Re: Would like to have some fun? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 28.02.07, 21:51
                Szanowni niewiedzacy. Tony konczy w lipcu tego roku 40 lat, choc przyznam ze
                wyglada na wiecej. I z przykroscia musze stiwerdzic ze nadal nikt nic nie
                osiagnal mieszajac go z blotem w nieskonczonosc. T. ma w nosie te wszystkie
                posty. Ot i caly On. Ale fajny z niego kumpel... i nie zaciaga na sile lasek do
                lozka.
                • Gość: gość Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 12:32
                  bravo lulu, to forum nie ma sensu.
    • Gość: Diana Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 20.02.07, 11:34
      Potwierdzam, ze T zaraza HPV, bo sama jestem jedna z dziewczyn, ktore niestety
      padly ofiara tego drania. Tez mam dyspalzje szyjki macicy i mam nadzieje, ze
      ten bydlak kiedys odpowie za swoje wyczyny.
    • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 01.03.07, 15:06
      Gdyby zarazona byla Twoja siostra, dziewczyna lub dobra kolezanka to inaczej
      bys spiewal - to apropo tego co napisal gosc. Lulu to widze, ze zmienilas
      zdanie, bo poprzednio pisalas, ze T tez Cie do lozka zaciagal, ale mu nie
      wyszlo? Ciekawe-a moze jednak mu sie udalo? Mysle, ze bardzo dobrze, ze sprawa
      zostala naglosniona, a T niedlugo zacznie sie przejmowac.
      • Gość: lulu Re: Would like to have some fun? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 07.03.07, 20:52
        Drogi Maro,
        Otoz nie zmienilam zdania na temat T. W pierwszym poscie napisalam ze
        kobieciarz z niego ale dla mnie jest dobrym kumplem ktory nie raz mi pomogl.
        Bedac w Polsce rozmawialam z nim pod koniec stycznia na temat tego forum
        wlasnie i tak jak napisalam w drugim poscie T. ma to wszystko w nosie i
        niesadze aby to sie kiedykolwiek zmienilo. Taki juz jest. A do lozka mnie nie
        zaciagnal bo on nie robi tego na sile. Probowal, ale to przeciez nie
        jaskiniowiec:) Dla mnie ostatecznie okazal sie bardzo fajnym kumplem, z ktorym
        niejedno wino wypilam i pewnie jeszcze wypije. A na zaciagniecie mnie do lozka
        nie ma juz szans, bo jestem bardzo szczesliwa mezatka:) T. byl zaproszony na
        slub.Pozdrawiam Cie Maro.
        • Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 09.03.07, 10:39
          Gratuluje Lulu. Mysle, ze McClaren to zwyczajny palant. Ty to zauwazylas i masz
          szczescie, bo dzieki temu nie masz syfa. Apropo tego co napisalas na temat
          Jaskiniowca-no coz ja nie twierdze, ze robi to na sile. Sa inne bardziej
          wysublimowane sposoby, a jak ktos jest uparty to w koncu dostanie to co chce.
          Przeczytaj jeszcze raz co pisza dziewczyny, ktore niestety daly sie nabrac.
          Trzymaj sie
    • Gość: ..... Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:19
      Hi Girls

I am one of the victims too. I am going to give Tony a good lesson, anyone who
      wants to back me up?

I would like to get in touch with all those girls who want to take part and make
      this fucker to realise that this is not going to happen anymore to anyone!

I am looking forward to your comments
      • Gość: Barnaba Re: Would like to have some fun? IP: *.plock.msk.pl 11.04.07, 13:11
        Dawajcie zdjecie Tonego na forum!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: yuf Re: Would like to have some fun? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:48
          Dziewczyny, nie dawajcie żadnego zdjęcia! chcecie żeby Młodzież Wszechpolska go ścigała? chyba swoje
          nieporozumienia z facetem potraficie rozwiązać w inny sposób??!
          Prośba do administratora o skasowanie tego forum nie działa, nie rozumiem czemu?!
          • Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 12.04.07, 17:07
            A czemu chcesz skasowac? Mysle, ze w ramach edukacyjnych powinno byc na
            wokandzie non-stop :-)
            • Gość: barnaba Re: Would like to have some fun? IP: *.c247.petrotel.pl 12.04.07, 21:40
              czekamy na zdjecie!!!!!!!!!!!
    • Gość: Radek Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 13.04.07, 13:02
      Dziewczyny moze jakies zdjecie w akcji? Wtedy zobaczymy tez jaki typ kobiet
      Tony lubi, ha, ha...Na pawno macie jakies pamiatki, nie ma sie co wstydzic!
      • Gość: T Re: Would like to have some fun? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.04.07, 20:07
        Watch guys & take an example
        • Gość: Babito Re: Would like to have some fun? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 26.04.07, 23:25
          this is pathetic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: grzesian Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 27.04.07, 16:42
            Apropo "watch and learn boys" to wiem, ze te posty wysyla nowa panienka. Nie
            martw sie, na razie Cie nie zostawi, poki nie trafi sie nastepna!
            Pathetic? Rather deplorable.
    • Gość: Radek Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 12:27
      To co McClaren jak tam nowy fuck? Juz zaraziles?
      Kolejna glupia ci.., gdzie ty je znajdujesz chlopie?
      • Gość: Lulu Re: Would like to have some fun? IP: 193.59.95.* 21.05.07, 14:31
        Dlaczego tak sądzisz ?
        • Gość: Stella Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 04.06.07, 12:08
          A Ty co zostalas adwokatem tego zuzytego palanta? Jak na szczesliwa mezatke to
          chyba za bardzo sie interesujesz tym gadem. A moze to dletego, ze tyle win z
          nim wypilas i chcialabys jeszcze - tylko czego?
        • Gość: Stella Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 04.06.07, 12:11
          A Ty co zostalas adwokatem tego zuzytego angola? Jak na szczesliwa mezatke to
          chyba za bardzo sie interesujesz tym gadem. A moze to dlatego, ze tyle win z
          nim wypilas i chcialabys jeszcze - tylko czego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka