Gość: m IP: *.bphpbk.pl 21.05.03, 09:00 Dlaczego 18-go?! Bez sensu - urządzanie pikniku w normalny roboczy dzień... Nikt spoza Płocka nie przyjedzie! A wystarczyło przesunąć na 19-go (Boże Ciało) ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BW Re: Piknik małachowiaków IP: 193.59.95.* 09.06.03, 12:18 Gość portalu: m napisał(a): > Dlaczego 18-go?! Bez sensu - urządzanie pikniku w normalny > roboczy dzień... Nikt spoza Płocka nie przyjedzie! A wystarczyło > przesunąć na 19-go (Boże Ciało) ... Wydaje mi się, że nie całkiem bez sensu. Piknik jest przed dniem świątecznym, więc jeśli ktoś się będzie bardzo dobrze "bawił", będzie miał szansę wypocząć następnego dnia. Dla ludzi spoza Płocka jest to okazja do dłuższych odwiedzin rodzinnego miasta - wystarczy wziąć urlop na piątek. Pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Piknik małachowiaków IP: *.era.pl 21.05.04, 15:51 Ja z kolei słyszałem, że piknik ma być 12 czerwca. A nie 18. A to jest już sobota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent 1966 Re: Piknik małachowiaków IP: *.forensic.am.wroc.pl 12.06.03, 14:07 Ale i tak dobrze, ze Spiaca Krolewna obudzila sie wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Piknik małachowiaków IP: *.era.pl 02.06.04, 08:51 Zadzwoniłem na podany numer telefonu. Piknik odbędzie się 12 czerwca - a nie jak napisano - 18 czerwca 2004. Odpowiedz Link Zgłoś