Dodaj do ulubionych

Sponsoring

• olek_m Re: Sponsoring i realia 28.03.12, 23:15
      Właśnie była ciekawa historia o sponsoringu. Zakładając, że dziewczyna robi to w tajemnicy jest przecież bardzo podatna na szantaż ujawnieniem oraz zwykłą przemoc.
      Sponsor zażądał w pewnym momencie zwrotu kosztów oraz zaczął ją lać plus szantażować ujawnieniem rodzinie. Okazało się, że znalazła swojego suterena.
      Taka piękna katastrofa, a miało być trochę kasy za seks i który i tak się lubi. Skończyło się policją oraz szczerym ujawnieniem rodzinie co się robi.
    • asiunia311 Re: Sponsoring 03.04.12, 12:14
      Eee tam, wielkie mecyje. Nie oceniam prostytucji negatywnie i nie mam zadęcia umoralniającego. Gdyby nie istniał popyt, to i podaż by zmalała. A tak biznes się kręci.
    • midnight_lightning Re: Sponsoring 02.07.13, 22:44
      koorestwo to stan ducha. Żałosne, płytkie szmaty myślą, że sobie dorobią, a potem znajdą frajera, który będzie taką poślubi i utrzymywał.
      Faceci nie tacy głupi. Sponsoring czy koorestwo kończy się jednako ... pod Netto, gdzie taka sprytna po 40-ce daje doopy obszczymurom za piwo.
      (sama prawda, widziałem taki obrazek na własne oczy wczoraj)
      • tapatik Re: Sponsoring 03.07.13, 08:30
        Jak to dobrze, że u mnie nie ma Netto. smile

Moim zdaniem nie masz racji. Skąd mężczyzna będzie znał przeszłość swojej żony?
        O ile się sama nie przyzna.
        • midnight_lightning Re: Sponsoring 04.07.13, 21:00
          właściwie masz rację, jeśli się nie znajdzie "życzliwy", to dopiero podczas pierwszej poważnej awantury taka małżonka sama uświadomi swojego męża, jaki z niego naiwny frajer.
          • tapatik Re: Sponsoring 23.10.13, 13:17
            Po co miała by uświadamiać? Jeśli będzie szczęśliwa w małżeństwie, to po co to małżeństwo rozwalać?
            • trusska Re: Sponsoring 16.08.14, 19:00
              tapatik napisał:

> Po co miała by uświadamiać? Jeśli będzie szczęśliwa w małżeństwie, to po co to
              > małżeństwo rozwalać?

Ale wtedy to jej "szczęście" jest pozorne! Lepiej znać najgorszą prawdę niż żyć w zakłamaniu!
              • tapatik Re: Sponsoring 19.08.14, 21:32
                trusska napisała:

> Ale wtedy to jej "szczęście" jest pozorne! Lepiej znać najgorszą prawdę niż żyć
                > w zakłamaniu!

Dlaczego to szczęście jest pozorne?
    • romanoro Re: Sponsoring 22.10.13, 13:27
      Jestem facetem, więc dla mnie taki związek jest ok - jeśli korzyści mają obie strony a zasady są jasne od początku.
      Zero problemów, scen zazdrości...
      • tapatik Re: Sponsoring 29.10.13, 08:44
        Problemy się zaczynają, gdy jedna ze stron zaangażuje się.
        • polishronaldo Re: Sponsoring 14.08.14, 22:34
          A jeszcze większy ambaras jak obydwie na raz big_grin big_grin big_grin
    • super-menn Re: Sponsoring 07.08.14, 20:49
      karolah2 napisała:

> Jakie macie podejście do spotykania się wolnego faceta z wolną babką gdzie pewn
      > a rolę odgrywaja pieniądze? tzn. ,że spotykaja sie raz na jakiś czas,uprawiaja
      > seks,a ona w zamian może liczyć na jego pomoc finansową?

A na odwrót? Czemu nie zdałaś tego pytania tak: "on może liczyć na jej pomoc finansową"?
    • trusska Re: Sponsoring 16.08.14, 19:00
      Jeżeli mężczyzna wykorzystuje samotność dużo młodszej od niego dziewczyny czy jej złą sytuację materialną i pod płaszczykiem przyjaźni i opieki nad nią za pieniądze wymaga seksu to jest to obrzydliwe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka