30.07.06, 20:46
Próbował ktoś?
Kobiety, mężczyźni?

Czy to ,aby nie perwersja?

Chociaż między dwojgiem ludzi, którzy się rozumieją i akceptują rózne formy
miłości trudno mówić o perwersji. Nie mam na myśli czegoś mocniejszego.
Ale sztuczny kutas, który sobie Pani przypina jest ok.

Albo inna wersja tego samego po prostu drażnienie prostaty małym dildo , przy
okazji robienia loda.

Ech - obudziłam się.
Obserwuj wątek
    • bleman Czemu nie, wszystko dla ludzi. 30.07.06, 20:55
      Pewnie zaraz zostane zwyzywany od "pedalow"
      wink))))))))))
      • maximilianna Re: Czemu nie, wszystko dla ludzi. 30.07.06, 20:56
        No właśnie też op tym zapomniałam napisać.
        Że nie ma czego się wstydzić.
        Przecież to normalne.
        • bleman Ja w tym nic nienormalnego nie widze 30.07.06, 20:59
          Skoro mozna tak sobie przyjemnosc sprawic to czemu nie ? suspicious
          • maximilianna Re: Ja w tym nic nienormalnego nie widze 30.07.06, 21:00
            Tego nie próbowałam.
            Ale delikatne wiązanie rąk - tak.
            • bleman Re: Ja w tym nic nienormalnego nie widze 30.07.06, 21:06
              > Tego nie próbowałam.
              > Ale delikatne wiązanie rąk - tak.

A dominacja albo uleglosc ? wink
              Jakies zabawy w stylu fetish(gorsety, lateksy, wysokie buty) wink)) ?
              • super-menn Re: Ja w tym nic nienormalnego nie widze 06.08.14, 19:04
                Obcasy u niej czy u niego? smile))))))))

Bo jeśli tylko u niej to najlepsze co może być, mrrrrrr, lekkie przydeptywanie klaty obcasem!
    • bleman A co sadzicie o jakims lekkim bondage'u ;-) 30.07.06, 20:57
      ewentualnie innych zabawach z grupy tych "nietypowych" ? wink
    • swawolny.diabel Re: Strap-on. 30.07.06, 20:59
      Nie mam zamiaru dopuścić do tego zeby ktokolwiek ładował mi w dupe.
      • bleman Pewnie sie wstydzisz bo masz brzydkiego pupalka ;) 30.07.06, 21:00

• swawolny.diabel ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:06

• loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:07
            Mądrości Swawolnego część1!!!
            • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:11
              loczek62 napisał:

> Mądrości Swawolnego część1!!!

moja dupa moja mądrość, ale jak ty masz ochote to nie krepuj sie. Możesz sobie
              nawet wiadro do zadu wsadzic mi to nie bedzie przeszkadzało
              • loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:14
                Jakoś dziwnym trafem ja Ci nie imputuje co masz ze soba zrobić, a ty dziwnym trafem robisz pod moim adresem wycieczki. O madrościach napisałem dla tewgo bo jednoznacznie napisałeś tu zacytuje"ładowanie w dupe jest dla ciot". Po pierwsze, dajesz świadectwo samemu sobie piszac obraźliwie o mniejszości seksualnej i swojej nietolerancji....
                • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:19
                  O madrościach napisałem dla tewgo bo je
                  > dnoznacznie napisałeś tu zacytuje"ładowanie w dupe jest dla ciot". Po pierwsze,
                  > dajesz świadectwo samemu sobie piszac obraźliwie o mniejszości seksualnej i sw
                  > ojej nietolerancji....

żadnej nietolerancji w tym nie ma. toleruje ich tak długo jak długo trzymaja sie
                  z dala od mojej dupy.
                  nie imputuj mi wiec nietolerancji i obrażania ciot które same siebie nazywaja
                  ciotami i pedałami
                  • loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:22
                    Jak sama zauważyłaś robią to sami miedzy sobą. A Ty jak używasz tych określeń dajesz swiadectwo samej sobie.
                    • maximilianna Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:24
                      tak, lesbijki i geje między sobą przezywają się tak jak przezywają.
                      I co jest najlepsze - nie ma w tym nic obraźliwego.

Ale heterycy zawsze się obrażają , nie tylko faceci.

Genialne!
                    • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:26
                      loczek62 napisał:

> Jak sama zauważyłaś robią to sami miedzy sobą. A Ty jak używasz tych określeń d
                      > ajesz swiadectwo samej sobie.

jakie swiadectwo ze nazywam ich tak jak sami siebie nazywaja.
                      a czy ty nie dałeś swiadectwa samemu sobie pisząc
                      > Mądrości Swawolnego część1!!!

zrobiłes to samo co ja. użyłes miana ktore sam sobie nadałem. Ja uzuwam nazwy
                      ktorej używaja cioty.
                      • loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:29
                        Jeśli z kolegą (mniemam że takowego masz) nazywacie siebie dla żartu "ty chuju", jest to może i zabawne. Ale jeśli ja bym Ciebie tak nazwał to już nie jest zabawne tylko obraźliwe. Jeśli nie rozumiesz tej zależnośći to niestety trudno...
                        • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 21:58
                          > Jeśli z kolegą (mniemam że takowego masz) nazywacie siebie dla żartu "ty chuju"

rozumiem ze to czerpiesz z autopsji tylko że zamiast "ty chuju" używacie "ty
                          stary chuju"
                          • loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 22:00
                            W przeciwieństwie do Ciebie ja daję tylko przykłady zachowań a Ty niezmiennie robisz osobiste wycieczki. Fuj....
                            • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 22:05
                              ależ skad żadnych osobistych wucieczek nie robie?
                              ty mniemałeś jak nazywaja mnie moi znajomi i to nie było osobista wycieczka hdy
                              jaz zacząlem snyć przypuszcenia jak nazywają cie twoi znajomi traktujesz to jako
                              osobistą wycieczke.
                              mentalnośc kallego

• loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 22:12
                                NIe przypuszczenia tylko "z autopsji" a ja dałem przykład. Jedyna osobista przytyczka z mojej strony do Ciebie była tylko wątpliwość czy masz kolegę. Czytaj uwaznie
                                • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 22:17
                                  wyraziłem przypuszczenie ze zwracanie sie do siebie per "ty stary chuju" znasz z
                                  autopsji, bo inaczej skad ptzysło by ci do głowy ze znajomi zwracaja sie do
                                  siebie w ten sposób.
                                  jak idzisz czytam uważnei i nawet wnioskuje
                                  • loczek62 Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 22:29
                                    Dodanie stary w jednoznaczny sposób kwalifikuje osobistą wycieczke do mojego wieku.
                                    • swawolny.diabel Re: ładowanie w dupe zostawiam dla ciot 30.07.06, 22:32
                                      loczek62 napisał:

>Dodanie stary w jednoznaczny sposób kwalifikuje osobistą wycieczke do mojego wi
                                      >eku.

wcale nie. to klwestia twojej interpretacji. Jak ty to interpretujesz to juz
                                      nie moja sprawa.
    • loczek62 Re: Strap-on. 30.07.06, 21:03
      maximilianna napisała:

> Albo inna wersja tego samego po prostu drażnienie prostaty małym dildo , przy
      > okazji robienia loda.

To mi chodziło po głowie, niestety z braku potencjalnych chetnych kandydatek projekt jest tylko w fazie fantazjitongue_out
      • maximilianna Re: Strap-on. 30.07.06, 21:25
        loczek62 napisał:

> To mi chodziło po głowie, niestety z braku potencjalnych chetnych kandydatek pr
        > ojekt jest tylko w fazie fantazjitongue_out

Tak, ale jest więcej takich kobiet jak ja. smile
        • bleman Maly odsetek calosci spoleczenstwa ;-) 30.07.06, 21:34
          A jak juz to, chca to nie chca niesmialych i zakompleksionych. wink
          • maximilianna Re: Maly odsetek calosci spoleczenstwa ;-) 30.07.06, 21:38
            Nieśmiały mężczyzna jest cudowny, bo trzeb ago przełamywać smile
            A zakompleksiony? Wyslać takiego na nagą plażę i już nie będzie miał kompleksów smile
            • bleman Re: Maly odsetek calosci spoleczenstwa ;-) 30.07.06, 21:42
              > Nieśmiały mężczyzna jest cudowny, bo trzeb ago przełamywać smile

Taaa, jasne....
              Juz to widze...

> A zakompleksiony? Wyslać takiego na nagą plażę i już nie będzie miał kompleksów
              > smile

Sadze ze terapia jest lepsza wink
              Chyba...
            • bleman Chodzilo mi raczej o towarzyska 30.07.06, 21:43
              niesmialosc a nie seksualna.

A co do kompleksow to rozne wink
              • maximilianna Re: Chodzilo mi raczej o towarzyska 30.07.06, 21:45
                A towarzyską, to trzeba było tak od razu.

Wszystko nie tak dziś rozumiem ...
                • bleman No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 21:47
                  cos co odstrasza uncertain
                  • maximilianna Re: No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 22:01
                    bleman napisał:

> cos co odstrasza uncertain

Nie.
                    Tą też można pokonać.
                    • bleman Re: No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 22:02
                      > Nie.
                      > Tą też można pokonać.

Mi nie wychodzi uncertain

Jestem niesmialy w obecnosci kobiet na ktorych mi zalezy lub mi sie podobaja sad(

To mi rujnuje zycie uncertain
                      • maximilianna Re: No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 22:04
                        A co jak Ci powiem, ze też byłam nieśmiała ?
                        • bleman Re: No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 22:07
                          > A co jak Ci powiem, ze też byłam nieśmiała ?

W przypadku atrakcyjnej kobiety to nie ejst zaden problem.

Tobie chyba nikt nie dal kosza argumentujac to bezposrednio tym ze "jestes malo
                          pewna siebie"
                          • maximilianna Re: No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 22:08
                            Nie, bo były inne argumenty smile
                            • bleman Re: No wlasnie, czyli towarzyska niesmialosc to 30.07.06, 22:19
                              > Nie, bo były inne argumenty smile

Ale ten argument ktory przytoczylem to cos w stylu " bo jestes brzydki" itd uncertain
    • jacko1971 Re: Strap-on. 30.07.06, 22:31
      ne miałem nigdy tak odważnej partnerki..sam jestem ciekawy ale mojej pupci nie
      dałbym chyba w takie eksperymenty wink
      • mir50 Re: Strap-on. 24.12.13, 15:34
        chetnie bym zapoznal pania ktora to lubi a nawet taka ktora by chciala mnie ubierac w damskie ciuszki bym tak przy niej chodzil wiecej na meilu
      • like.a.virgin Re: Strap-on. 09.04.14, 14:48
        "chyba" smile))) Już to widzę jak rezygnujesz z "eksperymentów" smile)
      • super-menn Re: Strap-on. 06.08.14, 19:05
        Z powodu obawy przed bólem czy jednak jakaś blokada "gejowska"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka