voker 31.03.06, 15:05 Posty z wulgaryzmami i inwektywami bede kasowal. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka PROTEST!!!! 31.03.06, 15:25 Co to za cenzura!!! Miało tu nie być takowej. Nikogo swoim postem nie obraziłam a to był jedyny punkt który miał być przeciwko misiowej etykiecie. Teraz cię zinwektywuję: ty ty ty PASCALU!!!!! Odpowiedz Link
modrooka PROTEST SONG!!!! 31.03.06, 15:28 Tra la lala O proszę (to jest jak się wchodzi na forum): Pełna swoboda gwarantowana, oczywiście w ramach zdrowego rozsądku. Na straży frywolności stoją: Voker i kolorowa_diablica. Profil Diablicy jest tylko dla ludzi o mocnych nerwach Nawet i tu nie ma woloności wypowiedzi Chyba się poskarże drugiej admince Odpowiedz Link
modrooka Re: PROTEST SONG!!!! 31.03.06, 15:30 Nadmiar władzy uderza do głowy. Sodóweczka co nie voker? Jestem oazą spokoju, pierdolonym, kurwa zajebiście wyluzowanym kwiatkiem na tafli jeziora!!!!!!!!! Odpowiedz Link
voker Re: sprawa organizacyjna 31.03.06, 15:35 Jesli forum byloby ukryte, to moglibyscie sobie bluznic ile chcecie, ale jest otwarte. W sumie nie wiem, co to za radocha. Jesli inni zgodza sie, ze nie przeszkadzaja im wulgaryzmy, to posty zostana przywrocone. Modra: sam jestem zwolennikiem wolnosci, ale do niej trzeba dorosnac... P Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: sprawa organizacyjna 31.03.06, 15:52 qrwa za bardzo dzis pajacujesz Odpowiedz Link
voker Re: sprawa organizacyjna 31.03.06, 17:00 Po konsulatacji z Diablica posty zostaly przywrocone, ale nie podoba mi sie to rzucanie miesem i zawsze jak czytam cos takiego to robie tak: :-\ Odpowiedz Link
kolorowa_diablica WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:07 hmm... widzę, ze cos tu zgrzytac zaczyna. post został przywrócony i wyjasnilismy sobie z drugim adminem, jakie są zasady kasowania. TYLKO wulgaryzmy skierowane przeciwko konkretnej osobie moga byc wycinane. Oczywiscie umiar w bluzganiu również nalezy zachowac, ale post modrej nie klasyfikował sie do wyrzucenie, dlatego go przywróciłam. Vokerowi coś się nozyczki spodobały, ale jeszcze i ja tutaj jestem, więc nie obrażać się, nie unosić dum, nie odchodzić z forum, jakos sobie ze wszystkim poradzimy pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:12 ja w tym temacie powiem tylko: "Jestem oazą spokoju, pierdolonym, kurwa zajebiście wyluzowanym kwiatkiem na tafli jeziora!!!!!!!!!" zajebisty cytat to jest Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:15 Tygryś... chyba chcesz rozdraznić Vokera... ja go już uspokajac nie będe Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:18 bo bardziej go rozdraznic niz wtedy jak wycielam skojarzenia to sie nie da)) ale pomoglo...te skojarzenia..Voker u mnie juz sie nie pojawia..ale za to inni zaczeli pisac Odpowiedz Link
voker Re: WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:23 kolorowa_diablica napisała: >Vokerowi coś się nozyczki spodobały, ale jeszcze i ja tutaj jestem... Odpowiedz Link
voker Re: WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:25 Dzis zamienilismy sie rolami, ja jestem tym ZLYM, Ty robisz za aniolka... Odpowiedz Link
voker Re: WYJAŚNIENIE 31.03.06, 17:42 a wiesz co? cos w tym jest, mam ochote dac jakiemus w morde ps. z braku chlopa zostalas les? Odpowiedz Link
modrooka Oburzenie 31.03.06, 19:06 Bardzo się cieszę że żeście sobie to wyjaśnili. A teraz moje usprawiedliwienie oburzenia: Ja zazwyczaj nie bluzgam, staram się dbać (w miarę możliwości o czystość języka) to akurat ten teks był zabawą słowem i ch znaczeniami nie był to tekst w stylu "Bo ta k..wa szła i prz...bała w drut elektryczny" itp. Czy admin Voker skasowałby tekst wierszyka Gałczyńskiego pt "Wróbelek" gdzie pod koniec jest tekst "..kochajcie wróbelka dziewczęta, kochajcie...do jasnej cholery"? Pozdrwiam i już się nie fochuję. Odpowiedz Link
voker Re: Oburzenie 31.03.06, 19:16 Modra: nie lubie slow na k, ch itd. Nie uzywam ich (chyba, ze bardzo mocno sie zdenerwuje) i nie lubie ich czytac. Chcecie to piszcie i uzywajcie, ale to Wy bedzie odpowiadac na to, nie ja, nie Kolorowa. Beda kasowane imienne inwektywy i obelgi kierowane go konkretnego czlowieka. Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 14:44 to powiedz jeszcze w czym to forum będzie sie różnic od foru,m mężczyzna. Jak dostałem zaproszenie na to forum to niby miało byś inaczej nż na mężczyżnie , załozycielki pisaały wiele o wolnośi słowa a teraz jak widać tą wolność można o kant D.U.P.Y roztrzaskać Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 14:51 już wszystko jest pod kontrola... swawolny nie denerwuj się Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 14:54 ależ ja sie nie denerwuje , tai drobiazg jak to nie jest w stanie mnie zdenerwować Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 14:55 oni zfixoali bo dawno chlopa nie miali..ale wszystko jest juz pod kontrola Odpowiedz Link
voker Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 15:00 Tygrys zostala les, a wszystko juz jest wyjasnione poczytaj sobie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 15:02 a czy moglbys powiedziec nam gdzie? bo ja w zasadzie tez ciekawa jestem Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 15:12 ale nie wiem gdzie..nie uwazasz,ze to problem jest lekkki Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: przestańcie 01.04.06, 15:19 a Ty mnie już nie całuj, bo mi w końcu malinkę zrobisz Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 15:05 aby życie miało smaczek raz panienka raz chłopaczek Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: sprawa organizacyjna 01.04.06, 15:02 ja wcale nie sfiksowałam... wypraszam sobie takie insynuacje Odpowiedz Link