kolorowa_diablica 21.04.06, 11:59 zdjęcia z pewnej imprezy i sie autentycznie załamałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: do Anx... 21.04.06, 12:39 > masz @ ale jawna dyskryminacja innych MiSiów!!!! Ja protestuję !!!;- ) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: do Anx... 21.04.06, 12:47 pisemny protest możesz mi złożyc na maila. z własnorecznym podpisem, innego nie rozpatrzę Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 12:47 nieee... zdecydowanie nie... ja na tych zdjęciach jestem... o matko... szkoda gadać Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 12:53 nie, nie...nie ma potrzeby, sama je ocenić potrafię... zresztą więcej tej płytki do napędu nie włożę, bo jeszcze mi komp się popsuje Odpowiedz Link
roborobi Re: obejrzałam... 21.04.06, 12:59 Może męskie oko powinno zobaczyć, żeby z innej strony na te zdjęcia spojrzeć . Możesz wysłać całą płytkę pocztą . Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:04 już się naszykuj, nic nie będe przesyłać najlepiej to ja to spalę Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:11 a wiesz najpewniej będzie jak sama się za to wezmę. jak będe miała ciekawsze fotki, to może kiedys wkleję Odpowiedz Link
jacko1971 Re: obejrzałam... 21.04.06, 12:56 > nieee... zdecydowanie nie... > ja na tych zdjęciach jestem... no to zaostrzam protest!!!! takie coś mam przegapić...no way!!!!! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 12:59 ale ja tych zdjęć nie mam zamiaru nikomu pokazywać Anx dostała maila o innej treści Odpowiedz Link
jacko1971 Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:01 > ale ja tych zdjęć nie mam zamiaru nikomu pokazywać > Anx dostała maila o innej treści ja nie wnikam co wysłałaś Anx..ale teraz to dorzuciłaś do pieca ..ja kcem je zobaczyć buuuu Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:03 więcej jest tam moich nóg niż twarzy... ale i tak sa masakryczne co poniektóre... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:05 > więcej jest tam moich nóg niż twarzy... ale i tak sa masakryczne co poniektóre. dobra, dobra - obejrzę wszystko co TWOJE Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:10 TY najpierw na swoje popatrz kurcze, założyłam watek,a teraz będa mnie męczyć... dajcie mi spokój, nawet jednego nie pokażę, nie ma mowy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:13 > TY najpierw na swoje popatrz na jakie swoje???? > kurcze, założyłam watek,a teraz będa mnie męczyć... > dajcie mi spokój, nawet jednego nie pokażę, nie ma mowy a ja myślałem że tyle czasu zajmuje Ci wysyłanie ich na mojego @ ... już nic nie mówię...męczyć...chitruska! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:15 tak, na pewno Ci wysyłam na swoją żonę sobie popatrz mówić coś możesz, ale nie męcz mnie , zebym Ci zdjęcia wysyłała Odpowiedz Link
jacko1971 Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:18 > na swoją żonę sobie popatrz ??? to miało być śmieszne? Co Ty się tak niej uczepiłaś??? poza tym na nią sobie popatrze całe popołudnie...a na Ciebie raczej nigdy i już nic nie piszę o zdjęciach Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:36 nie miało być smieszne... nie mam nastroju do śmiechu... ok, jestem rozdrażniona jakas... to nie Twoja wina, przepraszam, że na Ciebie wyskoczyłam. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:47 > przepraszam, że na Ciebie wyskoczyłam. już w innym wątku napisałem co i jak ,ale tutaj tylko dodam że dla mnie przepraszenie nie mieści się w Twoim stylu - prędzej słodka niewinna minka i całus w moje uszko które delikatnie gryziesz ząbkami... no ale co ja tam wiem? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: obejrzałam... 21.04.06, 13:50 przeprosiny moga byc i w takiej formie, jak wolisz ok. idę. miłego forumowania... sie póxniej jakoś pojawię Odpowiedz Link