Dodaj do ulubionych

dobry a niedrogi fryzjer w Płocku

IP: *.119.c82.petrotel.pl 17.01.11, 13:39
Poleci ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: fryzjerka Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 20:35
      musisz się zdecydować: albo dobry albo niedrogi - tanie mięso jest dla psów
      dwa w jednym to tylko w reklamie.
      Przedstaw tylko sobie, że ktoś jest dobry i zgadza się pracować za tyle samo co patałach, podczas gdy bez trudu może dostać sporo więcej - czy na jej/jego miejscu poszłabyś na to, bo ja w życiu NIE.
    • Gość: Panda Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 17:12
      ....i w drugą stronę można napisać, że nie każdy drogi fryzjer jest równie dobry, a to że ktos nie zdziera z ludzi za strzyżenie nie znaczy, że jest patałachem. Niektórzy fryzjerzy przesadzają z cenami motywując to znaną marką. Salony w blokowiskach lub również pracują na markowych kosmetykach i nie przejmują sie konkurencją. A strzyżenie często jest lepsze niż w drogich salonach. Trzeba po prostu trafić na dobrego fryzjera metodą prób u wielu lub popytać u znajomych, bo tu raczej autoreklama będzie niż szczere podpowiedzi. Pozdrawiam:-)
      • Gość: fryzjerka Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 20:11
        logika twojego wywodu, użyta w nim argumentacja są tak "przekonujące" i tyle mają wspólnego z zasadami ekonomii oraz obiektywnymi prawami rynku, ile jest warte moje solenne zapewnienie, że należę do zgromadzenia zakonnego świadczącego wszelkie usługi darmo i utrzymującego się z żebrania.
        Szukaj takich, moze będziesz miała szczęscie i znajdziesz,
        powodzenia i pozdrowienia na drogę
        • Gość: Zuzia Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.058.c81.petrotel.pl 21.01.11, 17:07
          W sumie troche prawdy jest i w jednym i w drugim poście... Droga fryzjerko, podaj mi prosze gdzie pracujesz a nuż sie wybiore.
          • Gość: fryzjerka Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 22:05
            Gość portalu: Zuzia napisał(a):

> W sumie troche prawdy jest i w jednym i w drugim poście...

Jeśli tak uważasz, to znaczy nic nie zrozumiałaś i nadal jesteś przekonana, że można mieć dobrze i tanio a to już prawie tak, jak pewien ruski major, który lubił: najpierw popić dobrze, zjeść smaczmo, dużo i za darmo a potem "pożartować" parę razy, z figurami i też za darmo - już nie lubi, bo w końcu raz kazali zapłacić za wszystkie poprzednie konsumpcje i nie dali się nijak przekonać, że go nie stać. Teraz już nie musi przekonywać, że go nie stać, bo go naprawdę już na nic nie stać a oni/one o tym wiedzą najlepiej - jemu nawet do głowy nie przychodzi, żeby coś zamawiać.
            Zatem do mnie się nie fatyguj, bo się nijak nie dogadamy a kolejny raz tłumaczyć zasad rynku nie będę - pracuję tylko z pojętnymi, co same rozumieją bez tłumaczenia a w najgorszym przypadku chwytają za pierwszym razem. Nigdy nie ma drugiej szansy, że pojąć za pierwszym razem albo jeszcze wcześniej. Pozatym blondynek nie lubię.
            • Gość: keno Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.plock.mm.pl 02.03.11, 02:08
              idz sie lecz.
            • Gość: maja Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.018.c80.petrotel.pl 04.03.11, 13:02
              Droga fryzjerko, twój wpis nie świadczy o jakosci twojej pracy, bo świadczyć nie może. Ale za to o twoim niskim poziomie intelektualnym już tak. Najdobitniej zaś świadczą ostatnie 3 zdania twoich wypocin.
              Z tym ,że "dobrze" rzadko da się pogodzić z " tanio" zgadzam się w zupełności, ale bywa też tak , że drogo nie znaczy dobrze . Większośc z nas przekonała się o tym na własnej skórze czy też włosach , więc nie pisz takich dyrdymałów.
    • Gość: Panda Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 10:45
      A czy Zuzia chce mieć za darmo?? Widac droga fryzjerko sama masz problem ze zrozumieniem i do tego paskudny charakter. Zadarty do góry nos to problem, bo nie widzisz dobrze głowy klientki. Nie umiesz odpowiedzieć dziewczynie na pytanie i nie polecasz nikogo, baaaa nawet siebie nie polecasz, może i ona by zapłaciła więcej, narazie się pytała tylko. Idź na jakąś psychoterapię bo opryskliwa jesteś i zarozumiała, pewnie coś tam w życiu ci nie wyszło i dowartościowujesz się kosztem forumowiczów.
      • Gość: Zuzia Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.190.c94.petrotel.pl 22.01.11, 12:59
        Masz rację Panda. W nosie mam taką fryzjerkę.
      • Gość: fryzjerka Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 19:16
        Gość portalu: Panda napisał(a):

> A czy Zuzia chce mieć za darmo??

Ależ nigdy Zuzi o to nie posądzałam!!!!!
        Gdybyś jednak potrafiła czytać ze zrozumieniem, to może dostrzegłabyś użyte przez mnie drobne słówko PRAWIE i zrozumiała różnicę pomiędzy tym co mi imputujesz a tym, co zostało objśnione maksymalnie przystępnie za pomocą dość przerysowanej historyjki - małe słówko a czyni DUŻĄ RÓŻNICĘ; Pinda pisze się PRAWIE tak jak Panda - niby prawie tak samo, ale jednak różnica w odbiorze zasadnicza.
        Co za skaranie boskie i plaga blondynek.
        • Gość: maja Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.018.c80.petrotel.pl 04.03.11, 13:18
          Fryzjerka zapewne ma czarne włosy, tandetne i niedopasowane do karnacji , tak przypuszczam, bo część kobiet z czarnymi włosami na ulicach tak ma. Byc może nawet wychodzą one spod ręki "fryzjerki". Stąd nienawiść "fryzjerki" do blondynek. Jeżeli "fryzjerka" nie rozumie, że podstawą dobrej koloryzacji jest dopasowanie do typu urody, to współczuję "fryzjerce" tak złego wyboru zawodu, który uprawia.
      • Gość: sylwia Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.plock.mm.pl 02.03.11, 02:10
        facet ja z mieszkania wykopal ;) wiadomo za co ;)
    • Gość: Panda Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 14:48
      Zuzia, napisz maila to ci polecę kogoś, ale nie napiszę tu bo będzie posądzenie o kryptoreklamę i tym podobne. Pozdrawiam:-)
      • Gość: pony Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:00
        Poziom dyskusji jak PiS-u z PO. Wstyd kobiety! Nie idźcie drogą Kempy: nie ten kurs, nie ta ścieżka.
    • katarzyna69172 Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku 03.02.11, 20:31
      Jeśli chodzi o płock to proponuje żebyś weszła sobie na www.fryzjer24.com i tam masz spis wszystkich salonów fajan sprawa polecam
    • Gość: ll Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.c152.petrotel.pl 03.03.11, 10:46
      iiii
    • Gość: Gosia Re: dobry a niedrogi fryzjer w Płocku IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 21:19
      Witam,
      Z regóły nie wypowiadam się na tego typu forach ale wiem jak trudno jest trafić na fryzjera, który sprosta naszym potrzebą.. ostatnio dostałam z polecenia nr.od koleżanki i mogę Wam śmiało polecić fryzjęrkę-stylistkę, która profesjonalnie wykonuje swoja pracę i do tego jest przesympatyczna i bardzo skromna osobą. Potrafi doradzić, dopasować fryzurę do kształtu twarzy i widać, że fryzjerstwo jest jej pasja i do tego nie bierze ogromnej kasy jak większość przereklamowanych fryzjerów z dyplomami!, bo z takimi tez miałam doczynienia.. podaje nr.tel.784 162 811 Pozdrawiam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka