Gość: Dominika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 13:39 Gdzie najlepiej zrobić makijaż permanentny ust ? Macie jakieś doświadczenia? Gdzie i za jaką cenę można to zrobić dobrze w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Makijaż permanentny IP: *.c152.petrotel.pl 02.03.11, 07:50 Czy ktoś wie, gdzie to wykonują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Makijaż permanentny IP: *.dynamic.mm.pl 25.05.13, 10:55 Ja robiłam na podolszycach w salonie Sylwia Olszewskiej , robi Ania ona przyjeżdża z Poznania ceny rewelacyjne i profesjonalizm polecam 509 414149 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Makijaż permanentny IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 13:20 Witaj, ja robiłam sobie makijaz permanentny ust w salonie Isabell w Pasażu Grodzkim. Tam przyjezdża linergistka z Warszawy.Robiłam sobie kontur, fajnie wyszedł tylko, że usta bardzo bolą podczas gojenia, no ale to normalne. teraz już wyglądają bardzo fajnie. Wiem natomiast,że szczególnie fajnie robia tam brwi. Wyglądają jak by rosły włosy,bardzo naturalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Makijaż permanentny IP: *.class100.petrotel.pl 11.04.13, 14:09 makijaż permanentny mozna wykonac w klinice medycznej w Płocku Prestige-med & Beauty, dobre ceny i wspaniala kosmetyczka polecam 24-364-31-41 Odpowiedz Link Zgłoś
xena_1234 Re: Makijaż permanentny 05.05.16, 15:05 polecam salon www.laserdelux.pl/plock robiłam makijaż permanentny. Nie bolało, wygląda pięknie salon znajduje sie na ul. 1 Maja Odpowiedz Link Zgłoś