Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 21:54 czy to prawda że zespół pretext się rozwiązuje? zamówiliśmy go na nasze wesele,martwimy się co się dzieje bo telefon menagera nie odpowiada.proszę o pomoc jestem zaniepokojona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.11, 01:38 www.pretext.zespoly.pl/galeria.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 91.212.223.* 15.03.11, 08:10 Ja tez mam go zamówionego na wesele.... ALe wydaje mi się że Pan Tomasz jest na tyle poważną osobą żeby poinformował jakby się coś działo.... Aniu a kiedy jest Twoje wesele?? P.S. Poprzedni link chyba nie tyczy się tego zespołu o który nam chodzi... Prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody2009 Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.024.c82.petrotel.pl 15.03.11, 13:08 właściwie nic straconego, nędzny repertuar no i wiele do zyczenia w kwestii prowadzenia przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 91.212.223.* 15.03.11, 13:26 Nikt się nie pytał o to jak grają.. więc swoje zdanie zostaw dla siebie.... tyle ile ludzi tyle będzie opini... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 16:41 co mala dlaczego taka jestes nerwowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.11, 17:21 ale glupoty skod te widomosci z nam czlowieka wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 18:28 Janie....twoja opinia nie może być brana pod uwagę bo jesteś pod wpływem alkoholu.........nie wierzę ze ktoś trzeźwy tak napisał. a co do tego zespołu to prawda ze przeważają negatywne opinie,to przykre..... Pozdrawiam wszystkich młodych u ktorych będzie gral zespół pretekst.składam wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 91.212.223.* 16.03.11, 06:36 A gdzie te negatywne opinie.... Proszę o podanie linka to z miłą checią poczytamy sobie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.plock.mm.pl 17.03.11, 09:14 potwierdzam słowa przedmówcy, rozpadając się zespół zrobi coś co najlepiej posłuży muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 91.212.223.* 17.03.11, 11:09 Ja to mam jakieś wrażenie że mówimy o innych zespołach.... Czy to możliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 80.48.4.* 17.03.11, 17:24 zadajmy sobie pytanie czy chodzi o ZESPÓŁ PRETEKST Z PŁOCKA????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemoroid Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 22:31 zgadzam się z moim przedmówcą.szum jest zrobiony dlatego żeby reklamować zespół pretext- z trzeciej ligi.wstyd!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 91.212.223.* 18.03.11, 06:20 Niektorzy to naprawdę są nienormalni.......reklamować zespoł???? Po to jest to forum żeby można było zaczerpnąć potrzebnych informacji!! A z tego co tu widzę to chyba mylimy zespoły bo zespołów pretekst jest kilka..... Każdy może mieć swoje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek-Pan Młody. Re: zespół pretext się rozpada???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 07:02 Witam wszystkich.Widzę że dyskusja rozgorzała na dobre w sprawie zespołu Pretekst z Płocka.Chciałbym się dołączyć i wypowiedzieć swoją opinię.Otóż w/w zespół grał u mnie na weselu w lipcu 2010.Muzyka-wiadomo aranż z automatu,to co włączają wszyscy.Goście pytali gdzie jest perkusja?Tyle osób w zespole i bez perkusji.Ale już najbardziej wszystkich irytował tak zwany wodzirej tego zespołu.Proste odzywki,mówił tak jakby krzyczał no i jego śpiew-nie do przyjęcia.Wzięli dużo pieniędzy i nie wiem tak naprawdę za co.Myślę że rację mają ci ,którzy mówią że ten zespół reklamuje się na siłę sam.Nie wydaje mi się że ktoś bezinteresownie mógłby polecić ich na wesele.Ja nie polecam.Ich usługę wyceniam na 1500 zł a nie 3500. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 80.48.4.* 20.03.11, 09:40 Witam widzę że zawrzało na forum o zespołach itp. Zastanawia mnie jedno - dlaczego wziąłeś akurat ten zespół na swoje wesele? Przecież na pewno dali ci jakieś demo do obejrzenia, więc pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Ja np. mimo małych budżetów na swoje wesele poszukałem i znalazłem zespół 3 - osobowy, grający z pełnego playbacku (doskonale wiedziałem bo się na tym znam) za 1500 zł z dobrym wodzirejem i było ok a nawet super. Więc jak stare powiedzenie mówi "ilość nie świadczy o jakości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eklektyk Re: zespół pretext się rozpada???? IP: 80.48.4.* 18.03.11, 19:02 Panie piter panie piter!!!!!Proszę proszę post o paradise coś dla pana!!!!hHhaahahahhaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś