Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 14:17 Może ktoś podać namiary do tego zespołu? Nigdzie nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tutti Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 07:22 605408017 p.Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 10:41 najpierw poczytaj o nich: www.forum.wesele.plock.pl/index.php?topic=102.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aka Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 11:35 Słyszałam zespół z nową wokalistką. Rewelka . Dziewcztna ma fajny głos. W porównaniu z tą brunetką ( ta jest blondynka ) co była wcześniej to niebo a ziemia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolo Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 01:01 Grali u mnie 4 lata temu na weselu. 100 % satysfakcji ! Miałem ostatnio przyjemność bawić się na weselu z nimi. Rzeczywiście zmiany na plus . Wokalistka super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adres ip. Re: zespół rewanż IP: *.plock.mm.pl 26.09.11, 23:10 Bartolo, Seweryn, aka, tutti rzekomi przypadkowi internauci -co ich łączy? ktoś by pomyślał iz miłość do zespołu rewanż ,no to pewnie też choć jest to miłość do samego siebie, ponieważ ci wszyscy wymienieni internauci mają wspólny adres ip. komputera z którego pisali tj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl jak nie wierzycie proszę sprawdzić, śmię twierdzić iż pytanie zadał też ktoś z zespołu :) czemu wy to robicie? czy nie stać was na reklamę? czy wy myślicie że ludzie to debile?,niestety słyszałem was zespół i wiem jak "gracie" a raczej próbujecie bo graniem to bym tego nie nazywał. Jedna wielka żenada, kicz, tandeta, brak poprawności muzycznej, ale z pewnością komuś to może się podobać przecież nie brakuje w społeczeństwie fanów disco polo i tzw kiczu weselnego włącznie ze ściąganiem spodni przy oczepinach i innych wiochowatych obyczajach tylko zmieńcie sposób reklamy bo naprawdę jest to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutti Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 21:00 Do "adres ip" nie wiem kolego/koleżanko ile Ty masz lat ale masz zero zielonego pojęcia o informatyce.Wejdź sobie na jakikolwiek temat tutaj na forum a najlepiej gdzie jest najwięcej opinii i zobacz jakie są adresy IP bo 3/4 jest podobnych do mojego.Myślisz że na 100 tematów,w niektórych po 50 opinii,ja odpisuję na co drugi???To jesteś w błędzie.Powiem Ci tylko jedno ja z tym zespołem mam tyle wspólnego,że grał na moim weselu i drugi raz bawiłem się z jego udziałem u znajomych.Mi jak i większości moim znajomym ten zespół bardzo się podobał.Śmiem podejrzewać,że może Ty jesteś po prostu jednym z tych co nie lubią cyt."kiczu" granego na żywo, a wolą płacić kupę kasy zespołom które grają z tzw.dysku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adres ip. Re: zespół rewanż IP: *.plock.mm.pl 28.09.11, 23:50 co do adresów ip. to rzeczywiście podobnych jest całe mnóstwo zaznaczam podobnych ale identycznych nie ma, chyba że pisane są na tym samym kompie. co do kiczu czy on jest w formie żywej czy dyskowej, płytowej czy jeszcze jakiejś innej to nie zmienia faktu że pozostaje kiczem i nie można go pochwalać, niestety wasza muzyka , sposób prowadzenia imprezy/ wsiowe teksty i jeszcze bardziej wsiowe oczepiny/ jest dla mnie kiczowaty i nie podoba mi się, ale z przykrością stwierdzam iż niestety jest całe mnóstwo prostaczków którym to odpowiada, bo są z takiej samej gliny ulepieni co wy a kwestia grania na żywo czy djowania jest tu drugorzędna pomijając już ten kiczowaty dobór waszego repertuaru /prawie nos stop disco polo i biesiada/ to mało co zgadza sie tam od strony merytoryki muzycznej i poprawności jej wykonania poczynając od permanentnego niestrojenia porzez fałszowanie, oraz złe opracowanie a co za sobą pociąga złe wykonanie treści muzycznej, to tak samo jak np jak robienie błędów ortograficznych,np lodufka brzmi tak samo jak lodówka a jednak to nie to samo:) i proszę nie zmuszaj mnie żebym dokładnie opisał wasz analfabetyzm muzyczny od takiego grania na żywo wole w 100% dj bo nawet jak poprowadzi kiczowacie tak jak wy imprezę to chociaż muzyka będzie sie zgadzała pod wzgledem poprawności jej wykonania, ja mam tylko prośbe nie reklamujcie sie w ten sposób bo to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: zespół rewanż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.11, 07:17 Po pierwsze to nie jest pełen adres IP a tylko informacja o dostawcy internetu W tym wypadku jest to telekomunikacja - a jak wiadomo z jej usług sporo osób korzysta... Pełen adres IP widzą admini chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: zespół rewanż IP: 151.88.22.* 29.09.11, 08:24 Potwierdzam - pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP doucz te swoje złośliwe komórki i przeproś wszystkich po kolei (nie tylko z tego wątku o Rewanżu). Przepatrzyłem inne tematy i Twoje posty łatwo rozpoznać ale nie po adresie IP, tylko po tym, że po kolei mieszasz z błotem wszystkie zespoły i sale weselne. Szczególnie charakterystyczne dla Ciebie jest nazywanie wszystkich debilami. Aż tak Cię boli, ze inni mają co robić co sobotę, a Ty kisisz na kanapie? (w którymś wątku przyznałeś się, że jesteś muzykantem). Widzę, ze znalazłeś sposób na odreagowanie wszystkich swoich frustracji. Zespoły, które tak krytykujesz jak grają, tak grają. Ważne w tym wszystkim, że ludzie przy nich dobrze się bawią i chętnie ich zapraszają na kolejne swoje imprezy. Przyznaję się, że ja też jestem z zespołu muzycznego, nie mam tyle grań co Rewanż, Ex bolo, Saturn, Rider, Paradise... ale nie widzę powodu, zeby w przypływie zazdrości wylewać swoje żale i po złosliwości ich oczerniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutti Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 21:19 Kolego coraz bardziej uświadamiasz mnie w tym żę nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.Tak jak kolega wyżej napisał, IP różni się początkiem którego Ty ani ja nie widzimy a reszta jest identyczna. Nie mam nic wspólnego z tym zespołem poza tym że bawiłem się 2 razy gdzie grali,w tym na własnym weselu.Ale jak czytam Twoje wypociny przez które przemawia zazdrość to chociaż byś grał największe hity to nie chciałbym Cię słyszeć na własnym weselu(jeśli to prawda że jesteś muzykiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten sam Waldemar Re: zespół rewanż IP: *.class98.petrotel.pl 29.09.11, 22:35 Bo koleżka, wielki znawca, wspaniały muzyk wyjdzie na scenę, włączy play, nieudolnie zaśpiewa "Dziwny jest ten świat", a wszyscy na weselu usiądą i zapłaczą - że mogli wziąć normalnych muzykantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 23:15 Mi też Rewanż bardzo podobał się jako zespół i wcale nie było na oczepinach"zdejmowania gaci", bo raczej to Młodzi wybierają co ma być, a co nie na ich weselu... Poza tym byłam na weselu, gdzie zespół grał "przepięknie", tzn. bardzo poprawnie muzycznie, ale mimo tego,że na sali były same młode osoby, nikt się nie bawił dopóki nie poleciała piosenka typu"szalona",a było już dobrze po 24:00. Myślę,że naszą tradycją jest zabawa na weselu, a nie muzyka "do kotleta"... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adres ip. Re: zespół rewanż IP: *.plock.mm.pl 30.09.11, 00:43 jest taka zasada im bardziej szturasz w stolcu tym bardziej capie,- i tu się niestety to potwierdza. na 100% wiem iż widniejące adresy ip nadawane sa przez administratora tego portalu, to że sie wyswietla dostawca netu to jeden człon jesli się powtarza u innego użytkownika ten dostawca to system tego portalu nadaje mu dodatkowo jakieś cyferki więc jeśli chodzi o ten portal nie mam takiej mozliwści że wyswietlane informacje o uzytkowniku mogą być jednakowe dla różnych komputerów i to tyle na ten temat, także kolego piszesz sam ze sobą więc proponuję isc do dobrego specjalisty od bańki, zresztą nie trzeba być policyjnym technikiem żeby stwierdzić iż sposób budowania zdań, styl wypowiedzi jest identyczny pewnych dobrze radzących anaonimowych internautów :) więc się nie unoś i napinaj jak baranie jajo tylko przyjmij moją krytyke z pokorą naprawde nie chodzi mi o to jak gra wasz zespół to że mi się to nie podoba i uważam że jest to kicz to nie znaczy że inni też tak uważają CHODZI MI TYLKO O PERFIDNĄ NACHALNĄ KRYPTOREKLAMĘ KTÓRĄ UPRAWIASZ ZRESZTĄ NIE TYLKO TY, dlaczego wszystko spłycasz jeśli chodzi o dobą muzyke i smak ja nie wnikam czy ty grasz na żywo czy puszczasz tak naprawde liczy się produkt finalny i to co widzą i słyszą ludzie nie ważne jest jakimi metodami sie do tego dochodzi, dla mnie powtarzam jeszcze raz dla mnie w muzyce ma się wszystko zgadzać pod względem poprawności zagranych dźwięków, strojących w punkt, super jak to jeszcze dobrze brzmi choć różnie z tym bywa czasami jest to niezalezne od grających /np.wybitnie nieakustyczna sala/ dobrany dobrze repertuar i to wcale nie musi być nielubiany przez ciebie Niemen tylko na Boga nie NIE NON STOP sieczka discopolowa, oraz kulturalnie ze smakiem poprowadzona impreza a niestety zapowiadajacy zespołu rewanż chyba opuszczał lekcje polskiego gdyż ma poważne problemy z tym jezykiem oraz duże naleciałości tzw gwary ludowej co dla mnie jest nie do przyjecia, pomijam już zabawy gdyz rzeczywiście skoro młodym to nie przeszkadza to pewnie tak chcieli. To wszystko co mam do powiedzenia w tej kwestii w tym wątku nie bedę zabierał wiecej głosu gdyż powiedziałem chyba wszystko o co mi chodzi a dalej nie będę grzebał kijem w stolcu. ktos kto ma trochę oleju w głowie z pewnością wie o co mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: zespół rewanż IP: 151.88.22.* 30.09.11, 07:27 Ale Cię ruszyło :D Powiadają też, że jak śmierdzi to lepiej nie ruszać, a Ty jedna lubisz pogrzebac kijem :DDD Co do piosenki ś.p. Niemena to specjalnie dałem taki przykład, bo to akurat wg mnie piosenka nie na wesele, a z drugiej strony to bardzo duże wezwanie dla wokalisty. Wesele, to nie koncert, żeby ludzie rozsiedli się i zachwycali przepięknym wykonaniem i współbrzmieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutti Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:39 Koleś masz psychozę maniakalną!!!Adres IP wychodzi od usługodawcy internetu a nie od administratora.U mnie jest TPSA więc końcówkę będę miał taką jak połowa Płocka.Jak jesteś taki "yntelygentny" to najpierw poczytaj,a dopiero później wypowiadaj się w tej kwestii. A co do tego że jestem z zespołu i pisze z jednego komputera to mam z Ciebie zaj... ubaw ;P Pozdrawiam w imieniu Wszystkich którzy podobno są mną: Tutti,Ania,Seweryn,Waldemar,Aka,Bartolo,Gośka,gosc,Ten sam Waldemar no i adres ip (bo może Ty też jesteś z tego zespołu tylko o tym jeszcze sam nie wiesz) ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inf Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 01:10 Tak jak ktoś pisał widniejący nagłówek mówi o dostawcy internetu i niejest to adres IP . Adres IP u większości dostawców nie jest stały i jest inny przy każdym starcie modemu , czy rutera. Ponadto jest zmieniany conajmniej raz na dobę . Nie ma szans w po IP namierzyc gościa . Jedynie po logach na centrali można dojść , ale to już tylko policja z nakazem ... A i jeszcze jedno IP składa się z cyfr np. 192.168.1.200 ...... Wiec nie dorabiajcie teori spiskowych . Gostek krytykujący Rewanz jest na pewno z innego zespołu . Jedynie konkurencja może być tak chamska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 08:01 Potwierdzam to napisał ktoś wcześniej Tak jak ktoś pisał widniejący nagłówek mówi o dostawcy internetu i niejest to adres IP . Adres IP u większości dostawców nie jest stały i jest inny przy każdym starcie modemu , czy rutera. Ponadto jest zmieniany conajmniej raz na dobę . Nie ma szans w po IP namierzyc gościa . Jedynie po logach na centrali można dojść , ale to już tylko policja z nakazem ... A i jeszcze jedno IP składa się z cyfr np. 192.168.1.200 ...... Wiec nie dorabiajcie teori spiskowych . Gostek krytykujący Rewanz jest na pewno z innego zespołu . Jedynie konkurencja może być tak chamska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolo Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 16:26 A jestem zadowolona z zespołu, nie leżą pod stołem na koniec wesela jak co niektóre,grają bez długich przerw i bawią gości za normalne pieniądze,bez przeginania. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 17:03 Ile w Was zawiści !!! Byle kogoś oczernić !!! Pracuję jako kelnerka w jednym z domów weselnych i uważam, że zespół jest naprawdę dobry. Wszystkie wesela jakie grali u nas były bardzo udane a młodzi i rodzice bardzo zadowoleni. Współpraca miedzy zespołem a szefostwem kuchni na najwyższym poziomie - zero problemów. Czas wydawania posiłków idealnie zsynchronizowany z przerwami . Nie z każdym zespołem się tak pracuje. Najgorsi są ci co uważają się za gwiazdy i wielkich muzyków. Oczywiście bez nazw ... Jeśli ten zespół jest kiepski , jak niektórzy piszą , to dlaczego na wszystkich weselach z nimi ludzie tak dobrze się bawią ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumambaze Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 01:43 Witam.Też pracuje na weselach i to dłuuugo.Z zespołem Rewanż też pare razy się spotkałem.To co teraz napisze jest tylko moją opinią,którą wyrażam po obserwacji jakiegoś pół tysiąca wesel na których pracowałem.Zespół muzyczny taki jak np w/w wcale nie musi grać perfekcyjnie.Wystarczy ,że gra w miarę przyzwoicie i fajny ,weselny repertuar.Czyli fajne standardy,ale szybkie,disco-polo,trochę biesiady,trochę klasyki weselnej dla starszych,czyli tango,oberek czy poleczka.Goście wolą, (jak obserwuję)taki zespół,niż zawodowych muzyków,którzy z wesela chcą zrobić własny koncert i grają muzę ambitną w której wypadają rewelacyjnie,ale to nie muzyka do zabawy weselnej i "marynary nie fruwają"jak na weselach Rewanżu.Dlatego uwazam ,że ten zespół jest tam gdzie jego miejsce.Nie sale koncertowe,nie wytwórnie płytowe,tylko domy weselne.Reasumując-fajna weselna kapela,fajni ludzie,generalnie ok.Co do oczepin,to uwazam ,że wszystko można uzgodnić z zespołem.Dla mnie osobiscie 80% zabaw proponowanych przez zespoły to obciach i kicz,ale jak widze bawiących sie na nich ludzi,to dochodze do wniosku,że to ja jestem nienormalny.Bo normą jest ogół,a nie margines(jak mówił B.Smoleń w pewnym skeczu).Pozdrowienia dla normalnych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: zespół rewanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 14:28 Dobrze napisałeś . Też twierdze że Rewanż to b. dobry wybór na wesele. Mnie nie zawiedli. Spisali się na 5. Odpowiedz Link Zgłoś