Dodaj do ulubionych

Kosmetyka twarzy

IP: *.plock.mm.pl 01.11.11, 19:45
Witam, bardzo proszę o porady ktory salon kosmetyczny wybrać, chodzi mi konkretnie o oczyszczanie twarzy i w ogóle kosmetykę cery problematycznej. Sama myslę o Venus lub Cleopatrze, a może jeszcze coś innego? Nie korzystalam z usług tego typu salonów dlatego bardzo proszę o porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: ELKA Re: Kosmetyka twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 16:36
      Osobiście poleciłabym Ci SALON KOSMETYCZNY WIKTORIA w antypodkowie - korzystałam - i jestem bardzo zadowolona ( bo też miałam problemy z cerą). Polecam panią Monikę doświadczona i profesjonalna --------------------
      • Gość: ja Re: Kosmetyka twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 18:14
        podbijam temat, gdzie w centrum najlepiej wykonać oczyszczanie twarzy? cena?
        • Gość: Zainteresowana Re: Kosmetyka twarzy IP: *.plock.mm.pl 13.11.11, 14:03
          Zdecydowałam się na Venus, i jestem bardzo zadowolona. Co prawda ceny jak na Płock nie są niskie (oczyszczanie wraz z maską z alg i masażem 160 zł) ale za ten profesjonalizm warto. Otrzymałam cenne wskazówki, w efekcie oczyszczania nie mialam robionego tylko polecone zostały mi inne zabiegi. Już po pierwszej wizycie widoczna była znaczna poprawa, także polecam. Koleżanka miała robione oczyszczanie i również efekt rewelacyjny.
          • Gość: ja Re: Kosmetyka twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 16:15
            a jakieś opinie nt. city spa?
          • Gość: niekosmetyczka. Re: Kosmetyka twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 12:30
            Do pani ZAINTERESOWANEJ -
            • Gość: Zainteresowana Re: Kosmetyka twarzy IP: *.plock.mm.pl 14.11.11, 20:30
              Do pani niekosmetyczki - prosiłam o porady, w efekcie była jedna odpowiedź, która mnie nie przekonała. Za namową znajomej zdecydowałam się więc na sprawdzoną markę, nie żałuję, wręcz gorąco polecam. Co do reklamy to akurat ten salon takowej nie wymaga, a już napewno nie takiej na forum, w przeciwieństwie do tych innych....dużo tańszych. Pozdrawiam
              • Gość: miśka79 Re: Kosmetyka twarzy IP: *.orlenarena.plock.eu 05.08.14, 15:21
                polecam gabinet drkacprzak w orlen arenie , nowe miejsce, przyjmuje tam kosmetolog pani Dominika, miałam robiony zabieg nawilżający na twarz i do tego zabieg jakimś urządzeniem na twarzy- efekt powalający. Wiem, ze robia też oczyszczanie , ceny mają przystępne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka