Gość: Wala IP: *.204.c88.petrotel.pl 08.08.09, 22:11 Mam mieć operację na kolano.Słyszałam wiele różnych opini o ortopedii na Winiarach. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehu Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 12:00 Lepiej operuj kolano w Szpitalu Miejskim,albo w Wawie w Centralnym Osrodku Medycyny Sportowej,ale tam nie refunduje NFZ i jest za kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.059.c81.petrotel.pl 10.08.09, 10:46 nie daj sie tam kroić to lekarze ostatniego kontaktu na miejskim są fachowcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 17:19 zdecydowanie polecam stary szpital! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bija Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.plock.mm.pl 10.08.09, 18:01 A czy w ogóle na Winiarach jest jakiś ortopeda ? Wszyscy,którzy znają się na ortopedii już dawno stamtąd czmychnęli. Teraz to chyba sami początkujący, metodą prób i błędów, uczą się tam zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenka00 Re: Ortopedia na Winiarach 11.08.09, 11:32 odradzam w 100% !!!mialam miec operacje stopy,ale na moje pytanie ,,co mi jest,, lekarz powiedzial ze jak otworzy to bedzie wiedzial.nawet przeswietlenia mi nie zrobil tylko na stół!!!nawet nie chcial powiedziec jakie bede miala znieczulenie .wiem jedno ja tam napewno sie nie poloze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don pepe Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.191.c66.petrotel.pl 27.08.09, 01:02 ale stópka szanownej Pani działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol jesli sadomaso to tak IP: *.125.c84.petrotel.pl 27.08.09, 10:31 moja ciotka zlamala reke- zlamanie zamkniete z wlasciwie bez przemieszczenia podobno banal... w ostatecznosci miala na nia operacje tez na winiarach po kt wdalo sie zakażenie... i lata leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs. Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.007.c79.petrotel.pl 27.08.09, 11:36 Nie poddaj sie konowalom z Winiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 21:05 Słyszałem że jak chłopu przy młuceniu zborza urwało dwie ręce to mu przyszyli jedną odwrotnie. Ja bym się bał ale w końcu młodzież terz musi na kimś ćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:15 Odradzam Winiary w 100%! To co zrobili z moją nogą nie mieści się w głowie! Dlatego jak ktoś potrzebuje ortopedy to na starym szpitalu, albo tak jak już ktoś tu wspomniał, Centrum Medycyny Sportowej w Warszawie na Wawelskiej. Tam pracują prawdziwi ortopedzi a na Winiarach niestety uczą się na pacjentach...z marnym skutkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyczka25 Re: Ortopedia na Winiarach IP: *.class102.petrotel.pl 19.07.23, 12:17 Lekarze pracujący w poradni ortopedycznej szpitala na Winiarach, z którymi miałam do czynienia, nie powinni mieć prawa do leczenia ludzi. Przez kilka tygodni chodziłam z zapaleniem stawu śródstopia. Okazało się to dopiero podczas prywatnej wizyty, do której zostałam zmuszona, bo żaden z ortopedów u których byłam w płockim szpitalu nie dał skierowania ani na prześwietlenie, ani na usg, mimo moich usilnych próśb. Jestem niepełnosprawna i walczę o to, żeby nigdy nie usiąść na wózku, a właśnie nogi są moim największym problemem. Tymczasem Pan doktor powiedział do mnie bez ogródek: przecież ludzie jeźdżą na wózku, a nawet sportowcy osiągają sukcesy, a pani sobie nie poradzi?! Otóż nie! Ani teraz, ani później, ani nigdy! Kiedy zobaczył dokumentację od lekarza prywatnego, bez słowa dał skierowanie na rezonans magnetyczny stopy,ale nie omieszkał dodać, że mam nie zawracać głowy specjalistom co dwa tygodnie i tak sobie wszystko zorganizować, żebym nie musiała tego robić!! To jest śmiech na sali i zachowanie poniżej krytyki. Lekarz traktuje pacjenta jak zło konieczne i zamiast udzielić pomocy, zbywa człowieka, który naprawdę jej potrzebuje. Będę odwiedzać specjalistów tak często, jak będzie to potrzebne, bo walka o zdrowie i zachowanie jakiejkolwiek sprawności jest dla mnie najważniejsza! Wiem, że w Szpitalu Świętej Trójcy są doskonali, ludzcy specjaliści ortopedzi i tam zamierzam się udać, a szpital na Winiarach stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROPKA [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.09, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś