Dodaj do ulubionych

Wesele w Figaro

IP: *.196.c82.petrotel.pl 05.12.12, 21:43
Hej, czy ktoś z Was był na weselu w figaro? na ile osób można max zrobić tam wesele i czy przy 50-60 będzie już ścisk? jakie jedzonko i czy dj fajnie gra? dzieki za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • ewadraska23 Re: Wesele w Figaro 06.12.12, 23:09
      nie polecam , drogo i na 60 osób ciasno.poszukaj innego lokalu
      • Gość: Ptysia Re: A moze Złota Podkowa? IP: *.237.c64.petrotel.pl 09.12.12, 21:01
        podobno tam w maju otwieraja mniejsza sale na 60 osob, w internecie nowa sala wyglada calkiem niezle, sama nie wiem juz co robic, niby stawka podobna na 8 godzinne wesele ok 150 zł, jedni mowia ze w figaro jedzenie niedobre, drudzy ze dobre, sama nie wiem co robic i co wybrac zeby nie załowac... Pomozcie
    • enaka Re: Wesele w Figaro 07.12.12, 09:03
      Ja miałam tam wesele na ok. 50 osób i nie było ścisku. Przy 60 zastanawiałabym się. Co do jedzenia, to goście do dziś wspominają, że dawno tak smacznie nie jedli. Również z dj-a byliśmy bardzo zadowoleni (nie pamiętam jego nazwiska, wiem jedynie, że ściśle z nimi współpracuje). I tylko jedna uwaga - od tego czasu minęło ponad 6 lat, więc co nieco mogło się zmienić;-)
      • enaka Re: Wesele w Figaro 12.12.12, 09:47
        Dodam jeszcze, że na 50 gości było tylko 2 kelnerów (pani i pan) i nikt absolutnie nie czekał na żadne danie. Na początku przestraszyłam się, że nie nadążą z obsługą, a potem tylko ich podziwiałam. Do dziś nie spotkałam się z tak wydajną pracą w restauracji:-)
    • Gość: gość Re: Wesele w Figaro IP: 91.212.223.* 10.12.12, 11:19
      miałam tam wesele ale 8 lat temu na około 60 osób, ścisku nie było, jedzenie wspaniałe obsługa bez zarzutów polecam
    • Gość: Maja Re: Wesele w Figaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 08:10
      O Amore masz napisane trochę tutaj i tutaj, ale moglo się dotychczas trochę zmienić
      • Gość: Ptysia Re: Wesele w Figaro IP: *.237.c64.petrotel.pl 21.12.12, 23:58
        W takim razie Figaro na ok 50-55 osób zaklepane :)
        • Gość: ona Re: Wesele w Figaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 17:24
          Ja miałam tam wesele na 40 os. w 2012r Jedzenie super, bardzo dużo, goście zachwalają do dziś. Naprawdę z czystym sercem polecam ten lokal. Jedynie DJ się nie popisał, upił się :( wiec go nie polecam, nie słuchał nas, za głośno puszczał muzyke itp Porażka. Także uważaj na DJ-a Sławka lepiej go nie brać, albo pilnowac, żeby nic nie wypił. Ale w Figaro polecaja jeszcze innego DJ i ten jest podobno ok.
          • Gość: Ptysia Re: Wesele w Figaro IP: *.class98.petrotel.pl 05.01.13, 12:06
            No to ufff, będziemy mieć tego drugiego dj-a :)
            • Gość: ona Re: Wesele w Figaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 13:01
              No to dobrze. Cieszę się. Na pewno będzie lepszy. Ja żałuję teraz, ale mądry Polak po szkodzie. Może na wszelki wypadek zaznaczcie w umowie, że nie życzycie sobie żeby pił jak będzie u Was grał. To przecież jego godziny pracy są.
              A co do sali i jedzenia to naprawdę ok było. Jedzenie dobre i dużo i tort też ok i wystrój w cenie.
              Goście zachwalali.
              Miłych przygotowań. Pozdrawiam.
            • Gość: późne_rokokoko Re: Wesele w Figaro IP: *.54.250.154.smlw-legionowo.pl 13.02.13, 21:08
              Hej Ptysia, a kiedy macie to wesele w Figaro?
              • Gość: Ptysia Re: Wesele w Figaro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.13, 20:50
                Czerwiec :)
                • Gość: późne_rokokoko Re: Wesele w Figaro IP: *.54.250.154.smlw-legionowo.pl 02.04.13, 22:16
                  Hej Ptysia, a którego czerwca macie to wesele? Jak to nie tajemnica, pozdrawiam!
                  • Gość: pozne_rokokoko Re: Wesele w Figaro IP: *.legionowodom.pl 26.09.13, 22:37
                    Hej Ptysia, nic nie napisałaś, jak Wam się wesele udało??? Pozdrawiam!!!
                    • Gość: Ptysia Re: Wesele w Figaro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 22:01
                      Przepraszam, że tak późno odpisuję ale wesele było super, ładny klimat i wystrój, jedzenie bardzo dobre i przede wszystkim wszyscy byli najedzeni, dj puszczał świetne kawałki, polecam tę salę do max 50 osób, powyżej może być ciasnawo. W każdym razie wszystko wyszło tak jak sobie zaplanowaliśmy. Polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka