Gość: gość IP: *.attu.pl 10.01.06, 14:13 czy ktoś był u fryzjera w Vouge? u pani Sylwi? czy tam można dobrze się obciąc i zrobić balejaż? szukam dobrego fryzjera na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Vouge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:19 Przepiękne (moim zdaniem) fryzury ślubne robi p. Iwona z Różanej jeśli masz przeznaczoną na to sporą kwotę (a nawet baaaardzo dużą :))to naprawdę polecam! A co do Sylwi z Vogue to ja chodzę tam do Żanety i jestem zachwycona ale będąc tam parę razy widziałam jakie cuda robi p. Sylwia z kokami, i muszę przyznać, że przebija większość fryzjerek w Płocku! Podczas mojej ostatniej wizyty czesała jednej osobie koka dopinając włosy - wyglądało to REWELACYJNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna Re: Vouge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:22 O ile pamiętam to na ten temat było już kilka opini to kilka z nich :) : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=366&w=27830427&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=366&w=21205715&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=366&w=8307084&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vouge IP: *.attu.pl 11.01.06, 10:56 a kto lepiejobcina - Sylwia czy Żaneta? a kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaC. Re: Vouge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:35 Trudno powiedzieć, która jest lepsza, ja od wielu lat chodzę do Sylwii ale z tego co wiem, to podobno Żaneta też jest b. dobra. Jeśli nie możesz się zdecydować to może popytaj znajomych? Ale myślę, że tak czy tak, to warto spróbować bo obserwując ich pracę, to chyba obie są dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaabsorbowana Re: Vouge IP: *.nrockv01.md.comcast.net 15.01.06, 02:46 a gdzie dokladnie jest to studio? na jakiej ulicy? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Vouge IP: *.c151.petrotel.pl 16.01.06, 12:31 A ile kosztuje balejaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Vouge IP: *.c155.petrotel.pl 16.01.06, 13:22 Byłam u nich w piątek - zapłaciłam 130 zł na włosy półdługie - cena jak najbardziej aktualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Vouge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:54 Chciałam Wam podziękować!!! Szukałam w Płocku dobrego fryzjera i dzieki Wam trafiłam do p. Żanety. Jestem baaardzo zadowolona ze zrobionego przez nią baleyagu i przyzanję, że naprawdę obsługa jest tam na bardzo wysokim poziomie. Dodam też, że kiedy ostatnio musiałam fajnie wymodelować włosy i akurat nie było p. Żanety, "wypróbowałam" tam p. Gosię i tu również bardzo miłe zaskoczenie! Pozdrawiam Panie fryzjerki z Vogue! :) Odpowiedz Link Zgłoś