Dodaj do ulubionych

meble kuchenne H E L P ! ! ! !

IP: *.mi.gov.pl 12.06.06, 10:58
Prosze plećcie jakies firmy wykonujace meble kuchenne pod wymiar.
Jakies namiary. napiszcie prosze czy sunnienni i jak sprawa wyglada cenowo.

Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: print Re: meble kuchenne H E L P ! ! ! ! IP: *.c155.petrotel.pl 30.06.06, 00:02
      Jeżeli masz typową kuchnię w bloku możesz kupić gotowe szafki. Wybierasz
      fronty, korpusy, uchwyty i blat takie jak ci się podobają. Szafki są
      najróżniejsze i można samemu skomponować fajną kuchnię. Ewentualne różnice w
      centymetrach reguluje się tzw. szfką butelkową - występuje od 15 cm do 30 i
      robią co centymetr. Wiesza się to na listwach do nabycia np. przy ul. Batorego.
      Ja tak szafki zamawiałam na ul. Mościckiego - mały sklepik na przeciwko
      Budowlanki. Ta sama firma jest na tyłach Taygera. Kuchnia wyszła super i o 2
      tys. mniej niż te robione na wymiar. Montaż jest bardzo prosty i nie sprawia
      problemów.
      Pozdrawiam
    • Gość: print Re: meble kuchenne H E L P ! ! ! ! IP: *.c155.petrotel.pl 30.06.06, 00:03
      i jeszcze jedno, z tego co się dowiedziałam to chyba najtaniej robią na
      Mickiewicza za Old drinkiem, a najdrożej przed Wiaduktem.
    • Gość: mimi Re: meble kuchenne H E L P ! ! ! ! IP: *.c241.petrotel.pl 06.07.06, 11:35
      gdzie jeszcze robią na wymiar ??? wiem na pewno, że na kobylińskiego... wiecie
      coś na ten temat? pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem.
      • ziva Re: meble kuchenne H E L P ! ! ! ! 25.07.06, 13:56
        Na pewno na Kostrogaju, ale tam jest horrendalnie drogo. Ja robiłam sobie na
        Mickiewicza ( Stolmax, czy coś takiego ). Wyszły o.k., jeszcze załatwili mi
        rabaty na sprzęt AGD. Meble mam od prawie dwóch lat i ( odpukać ) wszystko jest
        w porządku.
        • Gość: xxxxxxxxxxxx Re: meble kuchenne H E L P ! ! ! ! IP: *.class147.petrotel.pl 26.07.06, 11:41
          Pani Agnieszka Syska w malutkim sklepiku w pawilonach na Dobrzńskiej, od ronda
          po lewej stronie. Pełny profesjonalizm, dobry materiał. Meble 3-rok bez awarii
          a pomysł do dzisiaj zachwyca gości. Długo szukaliśmy i jesteśmy bardzo
          zadowoleni.
          • Gość: ja Re: meble kuchenne H E L P ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:07
            tylko nie pab meble na kostrogaju oszusci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka