Gość: gość1212 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:56 Witam, chciałam Was zapytać o ciekawą, fajną salę na wesel, co polecacie? Słyszałam że Anastazja niealeko Płocka jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek13 Re: sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:43 fajna sala z miłą obsługą i ochroną na Skarpie po Mostostalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: sala na wesele IP: *.plock.msk.pl 28.11.06, 22:37 Bardzo dobrze jest u Państwa Sobocińskich w Górach polecam ja mialam tam wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:45 A ja polecam Tango, mieliśmy tam wesele i było wszystko w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:55 catering.plock.pl - najwieksza sala w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk961 Re: sala na wesele IP: *.class144.petrotel.pl 22.01.07, 14:33 Fajnie jest na ogródkach działkowych na Gwardii. Wesele na takiej sali jest bardziej swojskie niż w jakiejkolwiek restauracji. Goście zdecydowanie lepiej sie bawią i czują.Sam tam miałem wesele i w porównaniu z weselami w restauracjach było rewelacyjnie, nie sztucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:21 Polecam polecam i jeszcze raz polecam "SONATA" w Sierpcu. Gwarantuje, że będziecie zadowoleni, sama tam mam a byłam już na dwóch weselach w tym miejscu i naprawdę było super.koszt 100zł/osoba. 10 posiłków ciepłych itp. Sala luksio, elegancka, nowa.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: sala na wesele IP: *.c158.petrotel.pl 23.01.07, 12:36 no tak ale kawał drogi :) Ja robiłem wesele w Piascie na Kobylińskiego i rewelka byla. Polecam każdemu. A zdecydowanie odradzam Zajazd Rybaki- marne jedzenie ,sala jak do koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:19 Zajazd "Sonata" w Sierpcu naprawdę jest warta tych pieniędzy. Może i daleko ale niedrogo i elegancko. Polecam. Jedzenie pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
absoolvent Re: sala na wesele 26.01.07, 09:09 Zdecydowanie odlecam Sobocińskich, ze względu na problemy z targowniem a potem z roliczaniem. Polecam za to Dom Weselny "U Sadowskich" w Ciechomicach. Fakt, z targowaniem też może nie jest super, ale za to wynegosjowane warunki są dotrzymywane na 110%. Miałem tam wesele we wrześniu zeszłego roku. Obłsuga genialan - spełnia wszelkie zachcianki w czasie wesela. Na nic nie trzeba czekać, no i goście bardzo zadowoleni! To co zostanie z wesela można zabrać. A zostało tyle, że nie było gdzie tego chować i trzeba było rozdawać:) Więc bardzo polecam. Za domem jest mały skansenik, który wyśmienicie nadaje się na ślubną sesję zdjęciową w dniu ślubu. Jeśli chcecie więcej info, proszę o konkretne pytania na priv. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w przygotowywaniu wesela:) Warto - to taka duża "swojka" dyskoteka, tylko że wszystko kręci się wokół Was - młodych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikia Re: sala na wesele IP: *.c243.petrotel.pl 01.02.07, 20:17 moge odstapic zainteresowanym sale w hoteliku nad wisla..dobrzykow. kaucja wplacona,termin ustalony na ten rok w lipcu, na ok150osob-160max. moje wesele chyba nie dojdzie do skutku,inf.szczegolowe na mail. kikia24@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiulek Re: sala na wesele IP: *.074.c64.petrotel.pl 10.12.07, 18:03 ja będe miała swoje weselicho w Sonacie w Sierpcu! sala piękna, obsługa miła, jedzenie pyszne! byłam tam na 2 weselach i choć jestem z Płocka tam odbędzie się moje wesele:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: sala na wesele IP: *.budinet.info 05.02.07, 21:37 a co sądzice o "Amore" w Maszewie, " Złotej Podkowie" na Zglenickiego i sali w Siecieniu??? Jeżeli macie jakieś doświadczenia to się podzielcie. A może wiecie o jakiejś innej sali z TEJ STRONY PŁOCKA w której moznaby było zorganizować wesele na ok. 200 osób?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:31 moze w wesele.plock.pl jest cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:50 polecam www.dworek.info.pl, bylismy na sylwestra 170 osob, super nowa sala, odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrekna Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:13 Czy ktoś coś wie o targach ślubnych w Płocku??? Odpowiedz Link Zgłoś