Dodaj do ulubionych

sala na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:56
Witam, chciałam Was zapytać o ciekawą, fajną salę na wesel, co polecacie?
Słyszałam że Anastazja niealeko Płocka jest ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: gostek13 Re: sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:43
      fajna sala z miłą obsługą i ochroną na Skarpie po Mostostalu
    • Gość: ewa Re: sala na wesele IP: *.plock.msk.pl 28.11.06, 22:37
      Bardzo dobrze jest u Państwa Sobocińskich w Górach polecam ja mialam tam wesele
    • Gość: Paweł Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:45
      A ja polecam Tango, mieliśmy tam wesele i było wszystko w porządku
    • Gość: x Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:55
      catering.plock.pl - najwieksza sala w Płocku
      • Gość: patryk961 Re: sala na wesele IP: *.class144.petrotel.pl 22.01.07, 14:33
        Fajnie jest na ogródkach działkowych na Gwardii. Wesele na takiej sali jest
        bardziej swojskie niż w jakiejkolwiek restauracji. Goście zdecydowanie lepiej
        sie bawią i czują.Sam tam miałem wesele i w porównaniu z weselami w
        restauracjach było rewelacyjnie, nie sztucznie.
        • Gość: ania Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:21
          Polecam polecam i jeszcze raz polecam "SONATA" w Sierpcu. Gwarantuje, że
          będziecie zadowoleni, sama tam mam a byłam już na dwóch weselach w tym miejscu i
          naprawdę było super.koszt 100zł/osoba. 10 posiłków ciepłych itp. Sala luksio,
          elegancka, nowa.Polecam.
          • Gość: Krzysiek Re: sala na wesele IP: *.c158.petrotel.pl 23.01.07, 12:36
            no tak ale kawał drogi :)
            Ja robiłem wesele w Piascie na Kobylińskiego i rewelka byla. Polecam każdemu. A
            zdecydowanie odradzam Zajazd Rybaki- marne jedzenie ,sala jak do koszykówki.
            • Gość: ania Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:19
              Zajazd "Sonata" w Sierpcu naprawdę jest warta tych pieniędzy. Może i daleko ale
              niedrogo i elegancko. Polecam. Jedzenie pyszne.
              • absoolvent Re: sala na wesele 26.01.07, 09:09
                Zdecydowanie odlecam Sobocińskich, ze względu na problemy z targowniem a potem
                z roliczaniem.
                Polecam za to Dom Weselny "U Sadowskich" w Ciechomicach. Fakt, z targowaniem
                też może nie jest super, ale za to wynegosjowane warunki są dotrzymywane na
                110%. Miałem tam wesele we wrześniu zeszłego roku. Obłsuga genialan - spełnia
                wszelkie zachcianki w czasie wesela. Na nic nie trzeba czekać, no i goście
                bardzo zadowoleni! To co zostanie z wesela można zabrać. A zostało tyle, że nie
                było gdzie tego chować i trzeba było rozdawać:)
                Więc bardzo polecam. Za domem jest mały skansenik, który wyśmienicie nadaje się
                na ślubną sesję zdjęciową w dniu ślubu.
                Jeśli chcecie więcej info, proszę o konkretne pytania na priv.
                Pozdrawiam i życzę wytrwałości w przygotowywaniu wesela:)
                Warto - to taka duża "swojka" dyskoteka, tylko że wszystko kręci się wokół Was -
                młodych:)
                • Gość: kikia Re: sala na wesele IP: *.c243.petrotel.pl 01.02.07, 20:17
                  moge odstapic zainteresowanym sale w hoteliku nad wisla..dobrzykow.
                  kaucja wplacona,termin ustalony na ten rok w lipcu, na ok150osob-160max.
                  moje wesele chyba nie dojdzie do skutku,inf.szczegolowe na mail. kikia24@o2.pl
              • Gość: Asiulek Re: sala na wesele IP: *.074.c64.petrotel.pl 10.12.07, 18:03
                ja będe miała swoje weselicho w Sonacie w Sierpcu! sala piękna, obsługa miła, jedzenie pyszne! byłam tam na 2 weselach i choć jestem z Płocka tam odbędzie się moje wesele:)
    • Gość: Wiola Re: sala na wesele IP: *.budinet.info 05.02.07, 21:37
      a co sądzice o "Amore" w Maszewie, " Złotej Podkowie" na Zglenickiego i sali w
      Siecieniu???
      Jeżeli macie jakieś doświadczenia to się podzielcie. A może wiecie o jakiejś
      innej sali z TEJ STRONY PŁOCKA w której moznaby było zorganizować wesele na ok.
      200 osób??
    • Gość: neo Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:31
      moze w wesele.plock.pl jest cos wiecej
      • Gość: quba Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:50
        polecam www.dworek.info.pl, bylismy na sylwestra 170 osob, super nowa sala,
        odjazd
        • Gość: syrekna Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:13
          Czy ktoś coś wie o targach ślubnych w Płocku???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka