Dodaj do ulubionych

wesele w Siecieniu

10.04.07, 16:52
Hej,
Mam serdeczną prośbę do wszystkich tych, którzy organizowali wesele w sali
bankietowej w Siecieniu, bądź w takowym weselu uczesniczyli. Napiszcie proszę
Wasze wrażenia jak było, jaka obsługa, jedzenie ( Ile tego jedzenia?)?? A
może był tam ktos na weselu na ok 200 osób - czy było w miare luźno?
Organizuję tam swoje wesele w przyszłym roku i byłabym bardzo wdzięczna za
wszelkie sugestie , wskazówki i porady.
Dziękuję serdecznie,
Pozdrawiam,
Wiola
Obserwuj wątek
    • Gość: ------------ Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:50
      sala nieakustyczna jeden duden jedzenia mało
    • Gość: weselnica Re: wesele w Siecieniu IP: *.c157.petrotel.pl 11.04.07, 21:22
      to chyba na pweno już za późno na zastanawianie się czy dobrze wybrałaś!!!!
    • Gość: majka Re: wesele w Siecieniu IP: *.c156.petrotel.pl 13.04.07, 13:58
      Byłam akurat na tej sali sala jak już pewnie widziałas wygląda prześlicznie ale
      radze ci przypilnuj kucharza słyszałam że bardzo ładnie robi jeśli chodzi o
      wygląd i estetykę po prostu jego potrawy są wyszukane ale jest ich mało ale
      tylko tak słyszałam,ale spoko w najbliższym czasie będe tam na weselu to
      wypowiem się sama pozdrowienia
    • Gość: viki005 Re: wesele w Siecieniu IP: 83.19.144.* 13.04.07, 21:09
      Dzięki serdeczne za wszystkie wypowiedzi. Rzeczywiście, na zastanawianie się
      czy dobrze jest już pewnie trochę za późno (chociaż umowy jeszcze nie
      podpiasłam ) ;-).)Ale żadna inna sala mogąca pomieścić tyle osób z TEJ!!!
      strony Płocka mi do głowy nie przychodzi. Stąd poniekąd nie mam innego wyboru ;-
      ) . O jedzeniu właśnie już słyszałam co nieco i postanowiłam dopłacić i
      rozszerzyć moje menu, ale chciałam się upewnić. A napiszcie proszę, czy to
      jedzenie jest chociaż smaczne ;-)?? Bo przyznam szczerze, zależy mi bardzo na
      Waszych opiniach, ponieważ sądzę, ze pewnych rzeczy ( oczywiście , o ile się o
      nich wie ;-)) można dopilnować, na niektóre zwrócić większą uwagę, a innych
      poprostu uniknąć. Dlatego jeszcze raz bardzo proszę o szczere wypowiedzi. Do
      mojego wesela jest jeszcze dużo czasu i być może dzięki Waszym opiniom uda mi
      się zorganizować to wszystko naprawdę fajnie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
      i życzę miłego weekendu.
      PS. Majka po welelu koniecznie podziel się wrażeniami :-)))
      • Gość: majka Re: wesele w Siecieniu IP: *.c156.petrotel.pl 14.05.07, 13:30
        Sorki,że tak długo nie pisałam ale kiedy chciałam ci coś napisać zaraz w
        poniedziałek to okazało, że mam popsuty komputer. Wesele jak wesele, było
        minęło dobra koniec refleksji przechodzę do sedna sprawy.
        No sala jak mówiłam piękna, dekoracja super nie trzeba już nic dekorować bo
        jest tak ślicznie. Na początku wszystkie panie zostały obdarowane przed
        wejściem na salę różami {oczywiscie każda dostała jedną sztuke} przez kucharz,
        ktory ubrany był w garnitur i co mi się rzuciło w oczy miał założone białe
        rekawiczki. Przed wejściem stali również kelnerzy, którzy częstowali gości
        szampanem. z boku stały dwa duze stoły, czy coś w tym rodaju:na jednym stała
        herbata i kawa różnych rodzai, a na drugim coś przypominającego
        biesiadny,wiejski stół-szczerze mówiąc dobrze się nie przyglądałam tym stołom.
        To było tez spore wesele, ale nie wiem ile płacono, słyszałam, że coś
        około 130zł,ale nie jestem pewna i nie chcę wprowadzac cię w błąd.Nie wiem co
        ci napisac o jedzeniu zależy do jakich wesel jestes przyzwyczajona,czy do
        wiejskich,że jedzenia masz po uszy,czy do miejskich, gdzie jak ja to nazywam
        mozna jeść tylko "krakersy i paluszki".Tylko powiem ci narazie jedno mi akurat
        sie to nie podoba, ale ty masz może inne zdanie,nie podoba mi się to,że po
        zjedzeniu zupy, drugie danie jest bezpośrednio przynoszone na twój "osobisty"
        talerz.No może to bym zbolała, ale to,że jak mój stół jadł a drugi stół
        patrzył, gdyz kelnerzy zamiast przywieźdź na wózku nosili te talerze po 3
        sztuki, to jednak schodzi jak masz np.200 gości . No nie wiem ,ale dla mnie
        jest to dziwne.Pozdrowionka
        • viki005 Re: wesele w Siecieniu 14.05.07, 21:02
          Majka dzięki serdeczne za odpowiedź :-). Jeśli chodzi o weselicha, to ja jestem
          bardziej z gatunku tych, gdzie "żarcia ma byc po uszy" i takiego u siebie
          oczekuję. Co do ceny, to u mnie ona wzrosła do 150 zł- więc mam nadzieję, że
          jedzenia wystarczy!!. A napisz mi proszę jeszcze, jak wyglądał "komfort"
          jedzania na podstawkach z metalu nierdzewnego, bo tu też słyszałam, że to nie
          lada sztuka wciąć to I-wsze danie, gdy talerz Ci jeździ na wszystkie strony ;-
          ). No i najważniejsze, czy to jedzonko,które było, było smaczne i dobrze
          przyrządzone??
          Aha, a jak wyglądała obsługa w trakcie wesela? Czy było wystarczająco dużo
          kelnerów (Oczywiście pomijając danie serwowane- bo tu też się zastanawiam, czy
          nie zrezygnować z serwowania każdemu gościowi indywidualnie, a zamiast tego
          poprosić, aby to zostało podane na półmiskach)?
          No, ale te różyczki- to miły gest ;-))
          Jeszcze raz dzięki za info i pozdrawiam serdecznie,
          Wiola

• Gość: Majka Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:19
            Jeśli chodzi o te metalowe podstawki to myślałam,że wyjdę z siebie nie można
            było nic ukroić bo talerz odjeżdżał trzeba było duzo się nastarać aby coś
            ukroić.No kelnerzy byli bardzo ładnie ubrani, wszyscy jednakowo w garnitury,a
            nawet mieli jak mi się wydaje białe rekawiczki.
          • Gość: Majka Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:25
            na pierwsze były flaki-pychotka, natomiast rosół za ostry,aż ziałam-lubię
            ostre, ale to było przegięcie.Wiesz nie podobało mi się to,że jak przynieśli
            jakieś danie gdzieś po pół godziny zabierali je i przynosili następne, a jak
            ktos miałby ochotę zjeść tamte danie troche później to nie zje bo już je
            zabrano. Jedzenie ogólnie w smaku dobre.
            • Gość: Viki005 Re: wesele w Siecieniu IP: 83.19.144.* 24.05.07, 16:36
              Dzieki serdezcne Majeczko za Twoje wypowiedzi. Bardzo mi pomogłas- z tymi
              daniami znoszonymi pół godz po podaniu, to tez wydaje mi się za szybko. Trzeba
              będzie się temu bardziej przyjrzeć ;-). Jeszcze raz bardzo dziekuję i
              pozdrawiam.
              Jeżeli jeszcze komuś nasunie się jakaś uwaga, to proszę podzielcie sie..
              dzieki serdeczne
              • Gość: Majka Re: wesele w Siecieniu IP: *.c242.petrotel.pl 28.05.07, 12:40
                Nie ma za co dziękować moze za jakiś czas ja bedę potrzebowała porady.
      • Gość: mieszkanka siecien Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 20:40
        Sala jest przesliczna, nie ma takiej w okolicy ale jedzenie jest
        ochydne, wszystko na jedno kopyto. Sala 200 osób na wesele jest w
        sam raz. Napewno nie bedzie za ciasno. gwarantyje Ci to.
        • Gość: ania Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 12:19
          byłam tam na weselu u znajomych (sierpien 2008) - jedzenia bylo az za i bylo wg
          mnie smaczne :)
          sala bardzo ładna
    • Gość: kaja Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:05
      a jak nazywa się właściciel tej sali bo niejestem pewna jeśli jest ten co myślę
      to ci coś napisze tylko napisz jak on się nazywa
      • lirene1 Re: wesele w Siecieniu 17.04.07, 19:59
        w Siecieniu jest tylko jedna sala weselna. Byłam tam na balu.jedzonko super
        (smaczne i wyszukane) a impreza była na 250 osób - było ciasnawo - ale tylko
        wtedy jak wszyscy tańczyli (takich chwil było mało)
      • Gość: LOL Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:43
        Wlascicielem jest niejaki Pan Sulkowski. A propo wlasciciel firmy Trans Kop.

• Gość: żuczek Re: wesele w Siecieniu IP: 83.19.144.* 07.05.07, 21:26
        a co takiego chciałaś napisać??? Czekamy...
    • Gość: gość Re: wesele w Siecieniu IP: 83.19.144.* 16.06.07, 19:53
      ja byłam tam na weselu niedawno- i muszę przyznac, ze bardzo mi się podobało.
      Przede wszystkim baaaardzo sliczna sala, bardzo podobała mie się też obsługa-
      panowie zapięci na ostatni guzik. Co do jedzenia, to ja raczej jestem
      niejadkiem, więc jak dla mnie było tego całkiem duzo.
      • Gość: weselowicz Re: wesele w Siecieniu IP: 83.19.144.* 01.08.07, 19:56
        jak dla mnie - bomba, sala rewelacja, duza przestrzenna, jest gdzie sobie
        potańczyć, jedzenia jak ja byłem było nawet duzo ( moim zdaniem), ale mi sie
        bardzo podobał- to się chyba nazwywało "stół ponczowy", gdzie stały 3 rodzaje
        ponczów i szklaneczki, aby sobie nalać- trzeba przyznać że te poncze były
        baaardzo dobre i wcale nie takie słabiutkie, hi, hi ;-) Troche w główce
        zamąciło;-)
        • Gość: Wtajemniczona Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 21:47
          Moi drodzy ja wiem dosyć wiele na temat sali. Właścicielem jest Pani
          Aneta Wojciechowska. córka Pana Sulkowskiego. Srebrne podstawki to
          niejaki rarytas poniewarz został on ,,sprowadzony'' z luksusowych
          restauracji i hoteli a że troszkę się ślizgają(no cóż takie prawa
          natury):P Jedzonka starczy nawet dla żarłoka a jeśli nie to zawsze
          jest talerz sąsiada:):) fakt piękna jest również a wszystko zapięte
          na ostatni guzik. Kochana nie ma się czym martwić, to będzie
          podobnie jak moje niezapomniane wesele:):)
          • Gość: TT Re: wesele w Siecieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:53
            Ja mam nawet wesele na video z tej sali dosyć duże. Młody zamawiał
            specjalne butelki do wódki ze żłoconymi napisami. NO I FULL WYPAS.
            Wiejski stól, stół z alkocholami barwnymi na zewnątrz palące się
            świeczki itd. A zespół, kamerzystę i foto już masz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka