asia2511 05.05.07, 10:58 Szukam namiaru na zespół EX BOLO,prosze pomóżcie.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliza Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.msk.pl 05.05.07, 13:16 A ja na zespół SATURN Z góry dzięki eliza_1981.op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacman Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 06.05.07, 08:28 Odradzam zespol Saturn. Nabijaja sie z gosci, granie traktuja zbyt luzno, mysla ze wszystko im wolno, spozniaja sie (np. na blogoslawienstwo), robia zbyt dlugie przerwy. Moim zdaniem sa przereklamowani. Zdecydowanie nie polecam i to w dodatku za tak duze pieniadze... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
prciez Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! 05.05.07, 23:31 a ja polecam QUEST, są świetni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOśC ZESPół NA WESELE IP: *.plock.mm.pl 15.06.07, 19:37 dajcie spokój z tym zespołem ex bolo czy z innymi zespołami!!!QUEST jest najlepszy byłam ostatnio na weselu super bawia gosci, super graja i nie fałszuja jak inni, przebieraja się za chłopów I robia niesamowita biesiade przy stołach jeszcze sie z takim czyms nie spotkałam.REWEELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny :) Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:19 Bylem ostatnio na weselu gdzie gral Quest i bawilem sie swietnie z moja zaloga, super graja i przy stolach i na scenie, tancza, skacza i spiewaja, ludzi ciagle zabawiajaja, staroje wiejskie takze maja, no i 4ke zabaiaja:) polecam :) Ps. no i maja wreszcie saksofoniste:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia2511 Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! 24.05.07, 12:08 Mam rozumieć ze to numer do EX BOLO. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! IP: *.class147.petrotel.pl 14.06.07, 23:09 Czy to numer aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś