Gość: YA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:00 Gdie w Płocku można NAJTANIEJ przedłużyć i zagęścić włosy? prosze o wpisy z cenami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: przedłuzanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:11 Cenę to raczej w ciemno trudno podać, bo zależy to od ilości włosów potrzebnych do przedłużenia. Jak próbowałam się dowiedzieć o to tel. to poproszono mnie żebym przyszła bo fryjerka musiała zobaczyć włosy i wtedy wyliczyła mi cenę. Acha no i ważny jest też rodzaj włosów jakie chcesz mieć, mi zaproponowano 3 rodzaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: przedłuzanie wł9osów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:07 Wiem, że dobrze i niedrogo przedłużają w salonie Mirage na Mickiewicza 10. Moja koleżanka przedłużała sobie syntetycznymi włosami i zapłaciła 350 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: przedłuzanie wł9osów IP: *.plock.mm.pl 29.05.07, 23:02 IDZ DO MIRAGE UL.MICKIEWICZA 10, TEL.366 08 19 ZAKłADAJA TAM SUPER!!!!!!!!TANIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: przedłuzanie wł9osów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:09 Widze GOSCiu robisz im reklame :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: przedłuzanie wł9osów IP: *.plock.mm.pl 29.05.07, 23:13 JAK DOBRZE ROBIA, TO DLACZEGO MAM SIE TYM NIE PODZIELIC Z INNYMI??? Odpowiedz Link Zgłoś