Dodaj do ulubionych

fryzjer na tysiaclea?? prestige

IP: *.c155.petrotel.pl 15.06.07, 13:12
Co sądzicie o tym salonie czy ktoś robił sobie tam fryzurę do ślubu?? Proszę
o jakieśinformacje
Obserwuj wątek
    • Gość: kola Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.plock.msk.pl 19.06.07, 09:05
      podobno ładne fryzury robi tam Magda. To jest chyba włascicielka ale nie jestem
      pewna.
    • Gość: niki Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.c154.petrotel.pl 24.06.07, 17:37
      jestem stałą klientką w salonie prestige.potwierdzam wręcz mistrzostwo fryzur slubnych p. Magdy. Ma dziewczyna talent !!!
      • Gość: gość portalu Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.speed.planet.nl 25.06.07, 19:30
        jestem stałą klientka tego salonu, a dokładnie pani Magdy. Jest na prawdę dobra.
        I wlace nie jest prawdą, że jest drogo. Dla stałych klientek są ceny stałe.
        Zanim coś zrobi nowego, to się zastanowi i zawsze ma czas. Nie robi na czas.
      • Gość: Weronika Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.15, 13:39
        W moim przypadku strata pieniędzy. Pani z blond włosami, która tam pracuje, może wkłada wysiłek w początkowej fazie fryzury, ale efekt końcowy tragiczny. Po pół godziny od wyjścia z salonu moja fryzura rozpadła się, nie mówiąc o tym, że była okropna mimo moich wskazówek jak powinna wyglądać. Córki loki również nie przetrwały, a lakieru używano, aż w salonie nie było czym oddychać. Wydałam pieniądze na kolejnego fryzjera, tak przynajmniej było warto. Pierwszy i ostatni raz skorzystałam z usług tego gabinetu.
    • Gość: ola Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.plock.msk.pl 24.06.07, 18:38
      drogo jak cholera, co wizyta to drożej sie ceni, fryzury nie na tą kasę
      • Gość: imi Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.01.08, 11:42
        ja jestem stala klientka i mze nie jest suuper tanio, ale magda rzeczywiscie ma
        talent. Spotkalam ja kiedy jeszcze pracowala na Rembielinskiego. Od tamtej pory
        Madzia zawsze wie jak mnie obciac i ufarbowac. A mam bardzo sztywne i trudne do
        ulozenia wlosy. Wierzcie lub nie ale po jej obcieciu n ie spedzam godziny na
        ukladaniu. tylko wysusze, a fryzura jest ok. Czy tego nie nazywa sie
        mistrzowskim cieciem? Do Slubu tez ona mnie czesala. Mialam za krotkie wlosy na
        tradycyjnego koka, to tak wymodzila bez dopinek sztucznych, ze wygladalo to jak
        kok, bardzo efektownie. Bardzo dobrze sie trzymalo. Polecam. Ja za strzyzenie i
        farbowanie z modelowaniem place 150zl, ale mam geste wlosy i potrzeba na nie
        duzo wiecej farby.
    • Gość: m Re: fryzjer na tysiaclea?? prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 17:38
      a jak tam sie ksztaltuja ceny ?? np za upięcie (koka) ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka