Gość: asia IP: *.154.c76.petrotel.pl 06.12.07, 22:42 szukam dobrego, najlepszego fryzjera ktory doradzi i wkoncu obetnie jak bede chciala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dobra rada! Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:29 O matko kobito... naucz się korzystać z wyszukiwarki! Takiech wątków było już "ze sto"!!!!!!!!!! Bez uray ale zamiast zakładać kolejny durny wątek, rusz głową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: najlepszy fryzjer IP: *.154.c76.petrotel.pl 07.12.07, 12:31 o matko jelopko naucz sie czytac owszem byl taki watek gdzie podobne tobie zamiast powiedziec o dobrym fryzjerze i uzasadnic swoje zdanie sie klocily ktory zaklad lepszy!!! a ja szukam dobrego i niedrogiego fryzjera, moze znajde bardziej kompetentne odpowiedzi bo bzdur typu wlascicielka jednego zakladu jest czeresniaro CZYTAC MI SIE NIE CHCE!!! zreszta jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 18:41 ale masz poziom asiu... współczuję fryzjerce do, której trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra rada! Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 18:50 Po co to obrażanie??? Zobacz sobie oststni wątek o kosmetyczkach. Kilka odpowiedzi i zaraz zaczyna się obgadywanie. Niestety taki poziom prezentuje większość forumowiczek. Żaden wątek nie może obejść się bez oczerniania innych. Dlatego napisałam Ci, żebyś poczytała inne, zamiast znów prowokować kolejne awanury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: najlepszy fryzjer IP: *.154.c76.petrotel.pl 07.12.07, 22:25 "matko kobito... naucz się korzystać z wyszukiwarki! Takiech wątków było już "ze sto"!!!!!!!!!! Bez uray ale zamiast zakładać kolejny durny wątek, rusz głową!"- to jest za to wielce wysoki poziom prawde a? a wystarczylo powiedziec sluchaj tego typu watki juz byly i np podac linka. nie szukam kosmetyczki tylko fryzjera, a na pierwszy watek na ktory weszlam i otworzylam kilka odpowiedzi trwala zagorzala klotnia o czeresniarstwie wlascicielki nie chce mi sie czytac takich rzeczy szukam odpowiedzi na pytanie konkretne. i nie przygarniaj innym bo ten poziom forumowiczek to wlasnie taki jaki ty reprezentujesz ja dalam jedynie riposte do twojej riposty, znizylam sie do poziomu twej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:18 Polecam fryzurki u p. Mileny są bardzo ładne i trzymają się całą zabawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 18:34 Matko! Co to za osoba tak nie lubi p. Mileny i jej salonu Mirage??? Wszystkie wątki, w których jest chwalona są usilnie spychane... Czyżby konkurencja nie mogła sobie poradzić z zazdrością??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: najlepszy fryzjer IP: *.chello.pl 17.02.08, 16:37 Jak się nazywa salon na ul. Dworcowej w którym pracuje Lukasz ? Jesli wiecie to będę wdzięczna za namiary. Słyszałam od kuzynek jest jest niezły. Chcę zmienić salon i wybrałam (z polecenia) właśnie jego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycuszka Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:10 najlepszy fryzjer to.... PANI MILENKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK!!! Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 17:17 TAKKKK!!!! Milenka GÓRĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś