14.03.06, 20:45
Moze ktoras z Pan juz byla w tej miejscowosci.Jesli tak to prosze napisac cos
wiecej o tej miejscowosci. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fresowka Re: PALOS 15.03.06, 16:18
      palos de la frontera bardzo fajna miejscowosc blisko do huelva mazagon moguer
      kilka bazarkow (takie male sklepiki co wszystko mozna kupic) 4 miejsca skad
      mozna dzwonic ale 2 tylko wieksze markety cos takiego jak u nas biedronka i
      dosyc drogie
      male przytulne miasteczko :)))
      • brilliant Re: PALOS 15.03.06, 19:13
        dziekuje za odpowiedz. A mozesz mi powiedziec jak daleko jest do plazy??
        • patka2225 Re: PALOS 15.03.06, 20:00
          hello mam pytanko do brilliant czy byłaś na rozmowie 9 marca w Łodzi? bo ja tak
          i czekam na wiadomość od nich jak bedziesz cos wiedziała pisz ok.Kto wie może
          razem pojedziemy,pozdrawiam
          • brilliant Re: PALOS 17.03.06, 20:16
            Tak podpisalam kontrakt 9 marca. Ale z tego co wiem to osoby wysylane sa
            alfabetycznie. Moje nazisko zaczyna sie na P, wiec troche poczekam. A Twoje??
            • patka2225 Re: PALOS 19.03.06, 11:48
              cześć moje nazwisko jest na B wiec marne szanse że razem pojedziemy jak
              bedziesz coś wiedziała to pisz ok moje gg 3310795 lub pati222@buziaczek.pl
              ps jak wyjedziemy do końca kwietnia to bedzie super pozdrawiam
        • fresowka Re: PALOS 16.03.06, 16:02
          do mazagon jakies 20 km z centrum palos jada marokancy samochodem za 1 euro od
          osoby mozna sie pozniej znimi umowic i przyjada po Was nie bojcie sie bo
          chlopaki chca sobie dorobic i chetnie ibezpiecznie zawoza na miejsce wybierzcie
          sie najlepiej w 3-4 osoby
          skad wiesz ze bedziesz w palos?
          • brilliant Re: PALOS 16.03.06, 21:01
            W wup mi powiedzieli. Pozdrawiam
            • fresowka Re: PALOS 17.03.06, 07:11
              hmmm jedziesz do korporacji ktora jest w palos chyba do cory dokladnie nie
              wiadomo w jakiej konkretnej bedziesz miejscowosci ja to juz kiedys opisywalam
              ze po przyjezdzie do korporacji przyjezdzaja pracodawcy i nas zabieraja na
              campo mozesz byc 40 km od palos a mozesz byc w samym centrum mozesz byc w samym
              centrum mazagon przy samej plazy
              nie sugeruj sie tym co mowia w wup oni wiedza gdzie dana korporacja lezy w
              jakiej miejscowosci a ty chyba jedziesz do UPA CORA
              • brilliant Re: PALOS 17.03.06, 08:57
                Dzięki za odpowiedź. A ty tez wybierasz sie w tym roku?? A orientujesz sie moze
                czy są tam kafejki interetowe? Pozdrawiam
                • fresowka Re: PALOS 17.03.06, 12:09
                  sa kafejki internetowe sa takie miejsca skad mozna dzwonic,wysylac pieniazki do
                  polski oraz klikac na necie prawie w kazdym wiekszym miasteczku sa takie miejsca
                  • brilliant Re: PALOS 17.03.06, 16:14
                    a wiesz moze ile kosztuje korzystanie z internetu?? i czy jest mozliwosc
                    rozmowy przez skype??Pozdrawiam
                    • fresowka Re: PALOS 18.03.06, 08:06
                      mialam to szczescie ze nasz szef mial w domu net i u niego moglysmy korzystac
                      dlatego nie wiem dokladnie jaki koszt ale nie jest to pewnie drozsze niz u nas
                      tam sa tanie rozmowy telefoniczne to net na pewno
    • fresowka Re: PALOS 17.03.06, 07:14
      ale z tego co widze to jedziesz chyba z lodzi czyli do asaja a asaja nie jest w
      palos (jest pomiedzy kilkoma miejscowosciami) jeszcze raz nie sugeruj sie co
      mowia w wup jak ja jechalam pierwszy raz powiedzieli ze caly autobus jedzie do
      huelva na miejscu bylysmy prerazone jak przyjechali i brali po 2-3-4-8
      dziewczyn kazda trafila w inne miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka