Dodaj do ulubionych

HTC HD2 - smartfon z Windows Phone

IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 08.10.09, 15:07
Super, jak zwykle HTC mnie miło zaskoczył. A ekran, 4.3", miażdży! Ajfon sie
może schować! A teraz zróbcie test tego telefonu. Zbadajcie szybkość
aplikacji, jakość: dotyku, przeglądarki, video, audio i aparatu fotograficznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: dcfdc HTC HD2 - smartfon z Windows Phone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 15:59
      ta podstawka mi się podoba mogli by tępaki robić czesciej takie gadżety
    • Gość: esso HTC HD2 - smartfon z Windows Phone IP: *.dsl.alice.nl 09.10.09, 12:08
      Wlasnie sobie kupuje za paredziesta EUR w abo na 12 miesiecy. Oczywiscie nie w
      PL a w NL :)
      • bezzebnypirat Re: HTC HD2 - smartfon z Windows Phone 11.10.09, 11:31
        W ktorej sieci?
    • Gość: karol Re: HTC HD2 - smartfon z Windows Phone IP: 85.232.249.* 11.10.09, 11:02
      Zeby nie bylo, nie lubie iPhone z powodow 'politycznych' (idiotyczne zakazy,
      ograniczenia nakladane przez Apple'a), ale mowienie, ze WM przebije iPhone pod
      wzgledem technologicznym to po prostu smiech...WM to skostnialy system sprzed
      lat, ktoremu teraz dodali nowa skorke, ktory nawet na szybkim sprzecie sie tnie
      jak na moim starym Asusie A696, usability zadne, nawet porzadnej przegladarki
      WWW nie ma w standardzie...
      Nic dziwnego, ze HTC ma taki spadek zyskow skoro bazuje swoj biznes na WM.
      Gartner przewiduje, ze w 2012 roku Android bedzie na 1. miejscu popularnosci
      wsrod systemow operacyjnych na urzadzeniach mobilnych i to moim zdaniem jest
      znak, ze HTC niedlugo przesunie sie jeszcze bardziej w strone Androida kosztem
      WM, inaczej jako firma zacznie tracic na znaczeniu...

• Gość: Ja Dokladnie IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 14:04
        Tez mnie trafia jako posiadacza ip kiedy nie moge zrobic niektorych rzeczy, bo marketing Apple mi to zablokowal. Niestety pod wzgledem uzywania tego co dziala cala reszta telefonow wyglada jak nasza reprezentacja na tle Brazylii. Przepasc w wygodzie i inticyjnosci.
        A co do tego super ekranu. Fajnie, tylko duzy wyswietlacz z duza rozdzielczoscia= duzy pobor pradu. Do tego szybki procesor zeby to wszystko jakos dzialalo. Czyli jeszcze wiekszy pobor pradu. A na dokladke problemy z przegrzewaniem, ktora wystepuja juz w 3GS po tym jak wsadzono w niego mocniejsze komponenty.
        • Gość: 3gs owner Re: Dokladnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:46
          chyba mam jakiegoś popsutego 3gsa bo mi się nie przegrzewa.
          • Gość: art Re: Dokladnie IP: 92.3.159.* 13.10.09, 10:15
            to zacznij go uzywac :)
      • Gość: art Re: HTC HD2 - smartfon z Windows Phone IP: 92.3.159.* 13.10.09, 10:20
        co do przegladarki to chyba pojechales za daleko, w tym modelu
        standardowo dają Opera Mobile a to chyba najlepsza przegladarka jaka
        jest na ppc.
    • Gość: czepliwy śmieszny dziennikarzyna atakuje IP: *.pl 11.10.09, 14:53
      "Do tego obecna będzie opcja Microsoft Exchange, pozwalająca na zarządzanie
      kilkoma kontami pocztowymi."

Strzelam - dziennikarzyna opracowujący newsa nie wie o czym pisze, prawda?
      • Gość: Martian Re: śmieszny dziennikarzyna atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:18
        automatyczny translator się pomylił ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka