Gość: zbok-u IP: *.bah.pppool.de 12.10.09, 12:41 Ta, ale najważniejszej informacji, jaką ma skuteczność w wykrywaniu wirusów, nie ma... W takim razie reszta informacji zbędna jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIS 2010 AVG 9.0 Internet Security - recenzja IP: 86.46.58.* 12.10.09, 16:51 Jeśli płatny pakiet to tylko Kaspersky IS 2010 I nie dlatego, że ja tak mówię. Porównajcie sobie wykrywalność Kasperskiego i AVG na av-comparatives.co oraz jakość firewalla na matousec.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenuła Re: AVG 9.0 Internet Security - recenzja IP: *.juwentus.pl 13.10.09, 12:12 Bez sensu porównujesz płatny program z darmowym. Co do samego artykułu to porażka. Jak można polecać produkt który się tylko zainstalowało i wnioski wyciagneło z tego co wyczytało na stronie producenta o tym co ten progam ma i co może. Chłyt matetingowy a autorka niech się weźmie za pisanie o nawlekaniu igły na nitke bo z artykułu nic się nie dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
mixxxer Re: AVG 9.0 Internet Security - recenzja 13.10.09, 16:52 Licencja to 30-dniowy trial. Co się stanie po 30 dniach? Przestanie aktualizować, zażąda instalacji wersji płatnej? W tej chwili mam poprzedniego AVG (darmowego) i siedzi sobie od paru miesięcy w kompie i tylko się aktualizuje (nie pamiętam, jak opisana była licencja). Odpowiedz Link Zgłoś