Gość: viola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.04, 16:56 Skąd można wysłać SMS do ERY (bez wysyłania SMSa po hasło na bramkę podstawową ERY) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: SMSy do ERY 18.01.04, 17:03 z bramki podstawowej korzystając z opcji 'wyślij hasło na e-mail'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: SMSy do ERY IP: *.icpnet.pl 22.01.04, 11:22 ICQ lite polecam, mozna wysylac do kazdego operatora bez bramek hasel i jakichs ograniczen - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: SMSy do ERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 12:53 A co to jest to ICQ lite??? Wytłumacz mi bo nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: [OT] SMSy do ERY 22.01.04, 17:44 tak sie osobiscie zastanawiam, co jest z tymi ludzmi. watki pojawiaja sie co najmniej raz na miesiac, tak ciezko jest wpisac w wyszukiwaniu era sms by przeszukac forum? kurcze, podobnie jest z notebookami, jeden watek sie nie skonczy, a juz jakis "inteligent" zadaje to samo pytanie. wiec moze czas zrobic wspolnie jakies faq tego forum z najczesciej zadawanymi pytaniami i potem kierowac osoby na odpowiednia strone, zamiast bawic sie ciagle w tlumaczenie tego samego.. ludzie, pomyslcie czasem, klikniecie na szukaj nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: SMSy do ERY IP: *.edu.pl 23.01.04, 13:54 A ja sobie wysylam z www.smsjazda.prv.pl i jestem zadowolony. Tam klikam na ikonke era i juz... nie musze pamietac adresow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: SMSy do ERY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 14:11 Coś mi tu nie gra, bo po kliknięicu na 'era' pojawia się strona Ery z bramką, gdzie trzeba się logować, więc o co tu chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś