pomaranczowoczarny 21.04.10, 14:46 chrome jest najlepsza obecnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typ71 Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 14:48 tak tak i kazdy kto usiadzie przy komputerze moze sprawdzic twoje hasla bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
w12121 Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 14:53 Szkoda, ze banki aktualizuja swoje komponenty do przgladarek z wielomiesiecznym opoznieniem i na nowosciach nie mozna prowadzic rachunku przez internet.... Odpowiedz Link Zgłoś
zx_hemi Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 15:32 U mnie chrome ma wersje 5.0.342.9 beta. @ typ71 - jak sprawdzić te hasła? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnystolec Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 16:06 @w12121 o czym tym gadasz wogle Odpowiedz Link Zgłoś
brak-uje Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 16:50 Hm chrome to może i bardzo dobra przeglądarka, ale to że można ją zainstalować tam gdzie wybrało sobie google i nigdzie indziej, to już jest poprostu śmieszne. Wiem wiem można bawić się jakimiś komendami w skórtach, pytanie jest czy to tak powinno wyglądać? Póki Chrome będzie się instalował gdzie chciał - nie zainstaluje tej przeglądarki na stałe... Odpowiedz Link Zgłoś
plastikbombastik Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 17:42 @typ71 chyba mowisz o Foxie, bo tam znalazłem zapamiętane hasełka z loginami Odpowiedz Link Zgłoś
merv Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 17:55 Opera i tak rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
typ71 Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 18:13 no jesli chodzi o hasla to opcje/prywatne rzeczy/pokaz zapisane hasla i tam mozna sprawdzic, to jest bez sensu moim zdaniem. powinno byc przynajmniej tak jak w ff ze dostep do takich rzeczy jest chroniony osobnym haslem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 20:32 Opera owszem, rzadzi(la) - coraz czesciej pojawiaja sie u mnie problemy z Opera. Do tej pory uwazalem te przegladarke za bezdyskusyjnie najlepsza (szybkosc, gesty, wbudowana poczta, notatki itp), jednak od pewnego czasu coraz czesciej jestem zmuszony uzywac Chrome. Regularnie na youtube filmy nie chca sie odtwarzac (trzeba aktualizowac kodeki), czeste zawiechy, mulenie, obciazanie procka i pamieci - o co chodzi? Czy tez ktos cos tkaiego doswiadczyl? Moze problemem jest to, ze uzywam systemu W7 64bity, Opery 64bitowej jeszcze nie ma... Komputer ma wszelkie aktualizacje, zadbany rejestr. Jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
meglovestech Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 20:45 Opera jest obecnie najszybszą i najwygodniejsza przeglądarką. Chrome natomiast jest najbezpieczniejszą. Ale i tak używam Sandboxie do surfowania. W razie jakieś infekcji z neta, nic nie przedostanie sie z piaskownicy do systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
meglovestech Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 21.04.10, 20:48 @andrzejzaremba Musisz reglanie czyścić kompa programem zwanym Ccleaner. Nie masz pojecia ile syfu gromadzi się po surfowaniu, ściganiu programów, aktualizacji... Używaj też TuneUp Utilities 2010. Wiem, to płatny program, ale najlepszy. Sprawdź też, czy nie masz wirusów skanerem malwarebytes Anti-Malware. Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 22.04.10, 01:19 A Opera ma obecnie RC wersji 10.52. Odpowiedz Link Zgłoś
zx_hemi Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 22.04.10, 01:39 @typ71 u mnie trzeba hasła administratora, żeby obejrzeć tam hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 22.04.10, 02:32 @meglovestech To nie w tym rzecz, w rownym stopniu korzystam z Chroma i tam nie ma czegos takiego w ogole. Tak wiec nie wiem, podejrzewam moze te 64 bity... 75% memory przy 3 zakladkach to raczej sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Re: Chrome i Firefox "Lorentz" uaktualnione 22.04.10, 03:21 Opera owszem, rzadzi(la) - coraz czesciej pojawiaja sie u mnie problemy z Opera. Do tej pory uwazalem te przegladarke za bezdyskusyjnie najlepsza (szybkosc, gesty, wbudowana poczta, notatki itp), jednak od pewnego czasu coraz czesciej jestem zmuszony uzywac Chrome. Regularnie na youtube filmy nie chca sie odtwarzac (trzeba aktualizowac kodeki), czeste zawiechy, mulenie, obciazanie procka i pamieci - o co chodzi? Czy tez ktos cos tkaiego doswiadczyl? Moze problemem jest to, ze uzywam systemu W7 64bity, Opery 64bitowej jeszcze nie ma... Komputer ma wszelkie aktualizacje, zadbany rejestr. Jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś