seerengie 26.08.10, 16:58 niektórzy moi znajomi tak szybko piszą smsy że nie nadążam z ich czytaniem bo zaraz wyskakuje mi okienko że mam nowego smsa i tak na okrągło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milerks Re: Rekord Guinnessa w pisaniu SMSa 26.08.10, 18:01 na klawiaturze qwerty przy czulym ekranie dotykowym taki wynik to zaden problem Odpowiedz Link Zgłoś
master4k Re: Rekord Guinnessa w pisaniu SMSa 26.08.10, 21:05 A czy na iP 4 jest swype? Odpowiedz Link Zgłoś
kiryloszomber Re: Rekord Guinnessa w pisaniu SMSa 26.08.10, 22:24 Ja najszybciej na świecie rozwalam całą paletę jajek, rzucając nimi POJEDYNCZO i tylko prawą ręka w ścianę oddaloną o 1 metr. Dzierżę ten rekord zarówno w kategorii jaj ściółkowych, fermowych jak i tych trzecich, zapomniałem, bo do jedzenia używam jaj od moich własnych kur i mało obchodzą mnie sklepowe oznaczenia. dodam, że mój rekord ma znacznie więcej sensu, ponieważ przyczynia się do zwiększenia obrotów w segmencie jaj. pewnie dzieci z Etiopii miałyby na ten temat odmienne zdanie, ale przynajmniej wiedziałyby, o co chodzi. W przypadku SMSów raczej nie miałoby to miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś