10.04.04, 11:14
Znalazłem stronę na której są zamieszczone teksty bardzo mi potrzebne.
Niestety strona ma zabezpieczenie przed kopiowaniem i nie moge tej strony ani
zapisać, ani skopiować. Czy są jakieś sposoby na ominięcie zabezpieczenia lub
programy?? HELP!
Obserwuj wątek
    • jk13 Re: POMOCY!!! 10.04.04, 11:32
      Jeżeli autor witryny wyłączył korzystanie z prawego przycisku myszy widocznie
      miał ku temu istotne powody.
      Jeżeli teksty te są Ci rzeczywiście niezbędne proponowałbym skontaktownie się z
      ich właścicielem i uzyskanie ich w sposób legalny.

Pozdrawiam.
    • Gość: JanG Re: POMOCY!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.04.04, 12:32
      > Znalazłem stronę na której są zamieszczone teksty bardzo mi potrzebne.
      > Niestety strona ma zabezpieczenie przed kopiowaniem i nie moge tej strony ani
      > zapisać, ani skopiować.

Możesz ją jeszcze wydrukować (chyba) i poczytać w spokoju. A jak się przyda, to ją zacytuj, podając dane o autorze i adres - taki jak w polu adresu przeglądarki (ten akurat da się skopiować).

> Czy są jakieś sposoby na ominięcie zabezpieczenia lub
      > programy??

"Ominięcie zabezpieczenia" to po polsku włamanie.
      A chciałbyś, żeby ktoś "ominął zabezpieczenie" twojego konta pocztowego?
      • Gość: olo zależy, jakie to zabezpieczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 13:01
        byłem kiedyś na stronie gdzie nie działał prawy klik myszy, ale Ctrl+c działał
        jak trzeba. możesz też robić "zrzuty" tego, co wyświetla okno monitora. i na
        pewno jeszcze 3000 innych sposobów, które musisz sam dopracować , siedząc
        godzinami przed kompem.
    • yasny Re: POMOCY!!! 10.04.04, 18:15
      Jesli nie chcesz zdradzic, jaka to tajemnicza strona, uzyj najpierw przyzwoitej przegladarki - opery albo mozilli - dopiero w tych przegladarkach widac czy strona rzeczywiscie jest zabezpieczona, czy to tylko jaks fantastyczny skrypt z serii "IE only".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka