Dodaj do ulubionych

Oplaty na Windows Live Messengerze

05.04.11, 22:53
Witam,
korzystam z Windows Live Messengera juz dluższy czas i dopiero teraz pojawił mi się nastepujący problem: w oknie chatu z (tylko) JEDNYM z kontaktow pojawił sie stały komunikat "Dostawcy usług bezprzewodowych mogą obciążać odbiorców opłatami za każdą wiadomość SMS. Mają zastosowanie stawki za przesyłanie wiadomości i danych." ... Pragne nadmienic ze z MSN korzystam poprzez komputer (a nie komorkę) a łącze internetowe mam poprzez neostradę (czyli stałe). Rozmowy (chat) w oknie MSN zawsze były bezpłatne tak więc nie wiem o co chodzi z tym komunikatem ??!?!?!?!?! Rozmowca o którym mowa jest za granicą, ale teoretycznie kiedyś nie mialo to zadnego znaczenia - czy ktoś wie o co chodzi z tym komunikatem i czy poporzez chat z ta osoba będą mi sciągane jakies dodatkowe opłaty za połaczenie???
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Oplaty na Windows Live Messengerze IP: *.multimo.pl 05.04.11, 23:09
      A w jaki sposób mieliby Ci ściągnąć?

Olej komunikat. Zapewne chodzi o SMS-y przesyłane za pomocą łączy/modemów "komórkowych".
    • Gość: Natalia Liu Re: Oplaty na Windows Live Messengerze IP: *.silesiamultimedia.com.pl 27.10.11, 13:50
      Też pojawił mi się taki komunikat i troche sie przestraszyłam, również rozmawiam z osobą z za granicy a dokładniej z Chin ale dowiedziałam się że w czasie kiedy osoba z którą się kontaktuje z pomocą msn używa w tym czasie telefonu więc może dlatego pojawia się ten komunikat bo z kolei kiedy moja znajoma jest w domu i korzysta z komputera stacjonarnego to wtedy tego komunikatu nie ma
    • Gość: Danial Re: Oplaty na Windows Live Messengerze IP: *.wicdot.com 31.05.12, 15:38
      Film Mroczny Rycerz Powstaje (2012) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka