Gość: kika IP: *.waw.pl 12.05.04, 20:17 Blagam o szybka odpowiedz! Co mam zrobic aby otworzyc z internetu pliki pdf??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JP Re: pomocy!!!! IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 12.05.04, 20:26 zainstalowac adobe reader. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 20:27 to wola o pomste do nieba;/ www.komputerswiat.pl/include/download/download.asp? sciezka=/Programy/Graficzne/Acrobat_Reader zycze milego uzywania:) PS sciagnij i zainstaluj ten program:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: pomocy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 20:29 mas zjescze jeden link bo tamten sie zle skopiowal: ten dziala na 100% www.oke.krakow.pl/pomoc/arce505pol.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: pomocy!!!! IP: *.waw.pl 12.05.04, 20:37 Juz sciagam . Mam 6 % , troche potrwa .Dzieki za pomoc :) No i wiem , ze jestem cienka z informatyki , ale jest mi to potrzebne do sprawdzenia odpowiedzi maturalnych z matmy .Licze na 6 :)Dzieki serdeczne jeszcze raz . Odpowiedz Link Zgłoś