kuteroser 21.06.11, 15:36 Jak w tytule, potrzebuję dobrego programu antywirusowego. Nie jestem specjalista od komputerów i rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 802.11n Re: dobry program antywirusowy IP: *.multimo.pl 21.06.11, 20:46 Avast Free, Avira Free, MSE. Odpowiedz Link Zgłoś
freakfrompl Re: dobry program antywirusowy 22.06.11, 11:25 Również polecam Avirę Free. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: dobry program antywirusowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 09:32 Dno i metr mułu, przede wszystkim w kwestii wydajności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: dobry program antywirusowy IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 15:08 Ostatnio próbuje Filemedic. U mnie się sprawuje. Jest to nowy produkt także najdoskonalszy nie jest, gdyż dość wolno skanuje. Dla mojego muła jednak jest idealny bo nie obciąża mi systemu Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek24 Re: dobry program antywirusowy 22.06.11, 14:25 Avast, Avira, oraz zdrowy rozsądek. Nie buszować po stronach XXX i nie uruchamiać wszystkiego co wpadnie w rękę. I to jest najlepsze zabezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapistran_ryms Re: dobry program antywirusowy 28.06.11, 02:37 Może nie tak znany jak Avast czy Avira, ale IMHO bardzo dobry i mało obciążający system: F-secure Internet Security. Używam już sporo czasu i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasik25 Re: dobry program antywirusowy 04.07.11, 14:46 Avast odpada, wiadomo, jak nie zapłacisz to nic dobrego nie dostaniesz! Kuteroser, rozumiem, że chcesz coś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
charlesg Re: dobry program antywirusowy 04.07.11, 15:32 Ja też uważam ze jak człowiek za coś nie zapłaci, to nic dobrego nie dostanei. Odpowiedz Link Zgłoś
kuteroser Re: dobry program antywirusowy 11.07.11, 11:45 tak, mogę zapłacić parę złotych, a chce coś skutecznego. Człowiek chodzi po różnych stronach, i nie chce nałapać jakiś śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: dobry program antywirusowy IP: *.devs.futuro.pl 03.01.13, 10:27 Zgadza się, jak nie zapłacisz, to nic dobrego nie dostaniesz. Przygody z Avastem i mu podobnym skłoniły mnie finalnie do płatnego softu. Odżałowałem kasę, ale mam problem z głowy. Pakiety są mega wygodne, tzw. "składaki" też mogą być dobre, o ile znasz się na tym. :-) Są tacy, którzy robią log i też dają radę. Ja przyznam, że nie jestem aż tak zaawansowanym użytkownikiem i chcąc mieć święty spokój zainwestowałem. Opłaciło się lapek śmiga na F-Secure w ogóle nie obciążony. Wystarczy zobaczyć jesienny AV Test, gdzie wpada rewelacyjnie - polecam. To dowód na to, że nie trzeba obciążać systemu kombajnem jak Kasper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasasa Re: dobry program antywirusowy IP: *.devs.futuro.pl 03.01.13, 10:15 Wiele przetestowałem, ale pod względem skuteczności i lekkości wymiata F-Secure. Test z paczkami malware przechodzi wzorowo. Świetna ochrona w czasie rzeczywistym, skan na żądanie, prosty i przyjemny dla oka interfejs. Działa w tle, bezproblemowo, nie zawraca głowy niepotrzebnymi powiadomieniami. Jak dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: dobry program antywirusowy IP: *.devs.futuro.pl 07.01.13, 16:02 Jeśli chcesz wiarygodnych opinii to polecam przejrzeć safegroup.pl, o F-Secure chłopaki faktycznie dobrze się tam wypowiadają, może warto spróbować, ja jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
xatoss Re: dobry program antywirusowy 04.07.11, 15:11 Ja osobiście polecam Comodo internet security - jest to antywirus, firewall i sandbox w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: dobry program antywirusowy IP: *.devs.futuro.pl 11.07.11, 11:47 Ja mam F-secure i z czystym sumieniem moge go polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: dobry program antywirusowy IP: *.f-secure.com 12.07.11, 16:01 popieram, też mam i rekomenduję z pełną odpowiedzialnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: dobry program antywirusowy IP: *.f-secure.com 12.07.11, 16:32 tym bardziej, że sam pomagałem przy jego tworzeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: dobry program antywirusowy IP: *.play-internet.pl 29.12.12, 13:46 ja osobiście chwalę sobie Filemedic...to polski produkt ale jak dla mnie bardzo dobry..komp chodzi jakby nie miał antywirusa a system jest chroniony..póki co żadnych poważnych infekcji nie łapie ale nie chcę zapeszać;) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: dobry program antywirusowy 29.12.12, 19:46 Gość portalu: Malwina napisał(a): > ja osobiście chwalę sobie Filemedic... Pożyjemy, zobaczymy. Na razie nowa odsłona MKS-Vira nie zaliczyła testu Virus Bulettin VB100 dla Windows 8 a to chyba jedyny test, w jakim Filemedic uczestniczył. Oczywiście nie oznacza to, że program nie chroni skutecznie komputera przez realnymi zagrożeniami, niemniej oznacza, że dużo pozostało jeszcze do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: dobry program antywirusowy IP: *.play-internet.pl 02.01.13, 23:08 a to ciekawa uwaga, nawet o tym nie wiedziałam..ale u mnie filemedic działa bez zarzutu..z tego co czytałam jest cały czas udoskonalany i poprawiany więc ma szansę zaznaczyć się na rynku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucynka Re: dobry program antywirusowy IP: *.komster.pl 07.01.13, 23:16 Po artykułach o filemedic też postanowiłam go wypróbować. Póki co kom działa bardzo dobrze i żadnej poważnej infekcji nie złapał. Aktualizuje się bezproblemowo i nie zawiesza mi kompa tak jak np. Avast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herb Re: dobry program antywirusowy IP: 180.248.26.* 31.05.12, 15:38 Film Demony (2012) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
watewer Re: dobry program antywirusowy 03.01.13, 00:18 Comodo Internet Security , darmowy Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianbazik Re: dobry program antywirusowy 04.01.13, 11:24 a ja polecam AVG Free może zżera trochę zasobów ale jest przyjemny w obsłudze i nie wyskakują jakieś okienka co 5 minnut :) Odpowiedz Link Zgłoś
hetmantomeh Re: dobry program antywirusowy 05.01.13, 22:28 A zobaczcie na Comodo - wydaje się jednym z najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popsek Re: dobry program antywirusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 12:45 Widzę, że tutaj generalnie przewijają się głównie 3 propozycje czyli avast, filemedic i Norton. Cóż, nie powiem konkurencja całkiem niezła, wszystkie programy są bardzo udane i naprawdę świetne. Miałem okazje testować każdy z nich i złego słowa nie mogę powiedzieć;). Odpowiedz Link Zgłoś