Dodaj do ulubionych

ORANGE freedom oszusci

08.02.12, 16:06
Mam tzn. miałem, bo od 10dni nie mam internetu, brak sygnału. Niestety brak tez reakcji ze strony Orange. Za to jest kombinowanie i oszustwa.

30 sty. zgłoszenie awarii - maja naprawic, mija kilka dni i nic. Po 5 dniach ma przyjsc monter (centrum W-wy) - umowione 2 godziny, lecę z pracy a nikt sie nie zjawia. 5-go dnia składamy wiec reklamacje ponownie i reklamacje, ze nikt sie nie zjawił. Nastepnego dnia dzwonia, udają głupa i pytaja - czy juz działa? poniewaz sytuacja b.z. umawiamy montera ponownie na 8 dzien - sytuacja sie powtarza - nikt sie nie zjawił. Dzwonimy ponownie, BOK kontaktu z monterem nie ma, co wiecej z historii reklamacji zniknęła notatka o umowionej wizycie 5-go dnia, czyli fałszują przebieg rekalmacji. A pani jak zdarta płyta pyta, czy chce złozyc reklamacje, na ktorej rozpatrzenie przeciez maja 14 dni (a mija wlasnie 8 dzien). 9 dnia sytuacja sie powtarza - monter miał byc i oczywiscie ani jego ani internetu brak....

Pomijam juz fakt, ze zamiast umownego 10GB nigdy nie było wiecej niz 6 GB.

Reasumujac - chcesz sponsorowac Orange tzn. płacic za nic i byc robiony w balona to Orange jest idealny.
Obserwuj wątek
    • tomi.k Re: ORANGE freedom oszusci 15.02.12, 10:37
      mija 17 dzien i internetu jak nie było tak nie ma.
      Po raz 4-ty umowiony monter nie dotarł.
      Co wiecej odmawiają przyjmowania kolejnych reklamacji.

normalnie głeboki PRL -
      motto Orange kliencie (czyt. frajerze) mamy cie gleboko w d..e
    • prze-mcio Re: ORANGE freedom oszusci 06.03.12, 18:46
      szkoda, że korzystałeś z internetu na abonament, wydaje mi się, że na dłuższą metę nie jest to opłacalne, patrząc na pakiety jakie oferują teraz operatorzy. W Orange co prawda jest jedna taryfa z internetem i pakietami, ale jesli mówisz, że oszuści to Ci nawet nie proponuję hehe :) Ja osobiście korzystam z prepaidu Heyah, ostatnio doszły fajne pakiety neta 600 MB i 1,2 GB. Robię sobie w smartfonie punkt dostępu i mam 1,2gb transferu, które moge wykorzystać na laptopie :)
    • Gość: ryzyk Re: ORANGE freedom oszusci IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.12, 08:55
      Witam. Żałuję, że wcześniej nie przeczytałem. Żona przez telefon przyjęła ofertę i wczoraj przysłali modem z umową.Dwa lata będę niewolnikiem (frajerem). No to mam przechlapane. Chol.lera!!!!!!!
    • Gość: Brad Re: ORANGE freedom oszusci IP: *.fingerstyle / *.84.245-210.dyn.dsl.cantv.net 31.05.12, 15:38
      Film Big Love (2012) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka