Dodaj do ulubionych

e-pity 2011

11.04.12, 20:50
W opisie programu powyżej nie ma wymienionych żadnych ograniczeń. Informacje na stronie internetowej autorów (e-pity po prostu) sugerują, że można 1% przekazać dowolnej OPP z oficjalnych list. Niestety, w trakcie wypełniania aplikacji okazuje się, że lista OPP do wyboru jest krótka i zamknięta, zawiera jakieś "dziesiąt-ileśtam" organizacji.

Nikt nie zabrania oferować darmowego programu w zamian za wsparcie konkretnych podmiotów. Nie napisanie tego jednak wyraźnie (wręcz sugerowanie o braku ograniczeń) jest wprowadzaniem ludzi w błąd. Wstyd! Dla mnie to cwaniaczenie, na które jestem może i nadwrażliwy, ale z przyjemnością przerwałem wypełnianie i odinstalowałem aplikację. Z umiarkowanym poważaniem.

Obserwuj wątek
    • Gość: serwis e-pity Re: e-pity 2011 IP: *.izacom.pl 12.04.12, 19:40
      Domyślnie po zainstalowaniu programu można wybrać OPP z załączonej do programu listy, na której promujemy tylko wybrane OPP. Można jednak w programie wprowadzić swoje własne OPP i nie jest do tego wymagana licencja (bezpłatnie).
      Aby to zrobić proszę wejść w zakładkę Pomoc/O programie i odznaczyć opcję [ ] "wybierz z listy OPP biorących udział w Akcji e-life" i potwierdzić, że chcemy przekazać swój 1% podatku na inne OPP. Będzie można wtedy wpisać KRS własnego OPP w programie, nie wybierając z załączonej listy.
      Pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka